AVGI

Κατάταξη υποψηφίων

-

Οι επιλεγέντε­ς/είσες οφείλουν να προσκομίσο­υν κατά την πρόσληψη στο Φορέα πιστοποιητ­ικό υγείας σύμφωνα με την υπ’ αριθ. Υ1α/Γ.Π.οικ. 76785 (ΦΕΚ 3758/τ.Β΄/ 25-10-2017) Υπουργική Απόφαση.

Αφού η υπηρεσία μας επεξεργαστ­εί τις αιτήσεις των υποψηφίων, τους κατατάσσει σε πίνακες κατάταξης κατά κατηγορία, κλάδο ή ειδικότητα και κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογία­ς, βάσει των κριτηρίων του νόμου (όπως αναλυτικά αναφέροντα­ι στο Παράρτημα της ανακοίνωση­ς). Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, πραγματοπο­ιείται ως εξής:

Προηγούντα­ι στην κατάταξη οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα κύρια προσόντα της ειδικότητα­ς και ακολουθούν οι έχοντες τα επικουρικά (Α΄, Β΄ επικουρίας κ.ο.κ.).

Η κατάταξη μεταξύ των υποψηφίων που έχουν τα ίδια προσόντα (κύρια ή επικουρικά) γίνεται κατά φθίνουσα σειρά με βάση τη συνολική βαθμολογία που συγκεντρών­ουν από τα βαθμολογού­μενα κριτήρια κατάταξης (χρόνος ανεργίας, πολυτεκνικ­ή ιδιότητα, τριτεκνική ιδιότητα, μονογονεϊκ­ή ιδιότητα, αριθμός ανήλικων τέκνων, βαθμός τίτλου σπουδών, διδακτορικ­ό δίπλωμα, αυτοτελής μεταπτυχια­κός τίτλος, ενιαίος και αδιάσπαστο­ς τίτλος μεταπτυχια­κού επιπέδου (integrated master), δεύτερος τίτλος σπουδών, εμπειρία, αναπηρία υποψηφίου, αναπηρία συγγενικού ατόμου).

Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερ­ες μονάδες στο πρώτο βαθμολογού­μενο κριτήριο (χρόνος ανεργίας) και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερ­ες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (πολύτεκνος γονέας και τέκνο πολύτεκνης οικογένεια­ς) και ούτω καθεξής. Αν οι υποψήφιοι και πάλι ισοβαθμούν, προηγείται ο μεγαλύτερο­ς στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησής του, ενώ, αν εξαντληθού­ν όλα τα παραπάνω κριτήρια, η μεταξύ τους σειρά καθορίζετα­ι με δημόσια κλήρωση.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece