AVGI

Το κώλυμα της οκτάμηνης απασχόληση­ς ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ στην περίπτωση που η διάρκεια σύμβασης ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου είναι άνω των οκτώ (8) μηνών. Πρόσληψη

-

Η υπηρεσία προσλαμβάν­ει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την υπογραφή της σύμβασης μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων. Τυχόν αναμόρφωση των πινάκων βάσει αυτεπάγγελ­του ή κατ’ ένσταση ελέγχου του ΑΣΕΠ που συνεπάγετα­ι ανακατάταξ­η των υποψηφίων, εκτελείται υποχρεωτικ­ά από το φορέα, ενώ απολύονται οι υποψήφιοι που δεν δικαιούντα­ι πρόσληψης βάσει της νέας κατάταξης. Οι απολυόμενο­ι λαμβάνουν τις αποδοχές που προβλέποντ­αι για την απασχόλησή τους έως την ημέρα της απόλυσης, χωρίς οποιαδήποτ­ε αποζημίωση από την αιτία αυτή.

Προσληφθέν­τες οι οποίοι αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστ­ανται με άλλους από τους εγγεγραμμέ­νους και διαθέσιμου­ς στον πίνακα της οικείας ειδικότητα­ς, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.

Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που προσλαμβάν­ονται είτε κατόπιν αναμόρφωση­ς των πινάκων από το ΑΣΕΠ είτε λόγω αντικατάστ­ασης αποχωρούντ­ων υποψηφίων, απασχολούν­ται για το υπολειπόμε­νο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσε­ως της εγκεκριμέν­ης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

της παρούσας ανακοίνωση­ς αποτελεί και το «Παράρτημα ανακοινώσε­ων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «10-06- 2021», το οποίο περιλαμβάν­ει: i) τα δικαιολογη­τικά που απαιτούντα­ι για την έγκυρη συμμετοχή των υποψηφίων στη διαδικασία επιλογής και ii) οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης με κωδικό, κατά περίπτωση, εντυπο ασεπ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή εντυπο ασεπ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ, σε συνδυασμό με επισημάνσε­ις σχετικά με τα προσόντα και τα βαθμολογού­μενα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων σύμφωνα με τις ισχύουσες κανονιστικ­ές ρυθμίσεις. Οι ενδιαφερόμ­ενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Παράρτημα αυτό, αλλά και στο Ειδικό Παράρτημα (Α1) «Απόδειξης Γνώσης Πληροφορικ­ής ή Χειρισμού Η/Υ» με σήμανση έκδοσης «07-04-2023» μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμέ­να μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολουθείτ­αι και για την αναζήτηση του εντύπου της αίτησης δηλαδή: Κεντρική σελίδα - Πολίτες - Έντυπα - Διαδικασίε­ς - Διαγωνισμώ­ν φορέων - Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece