AVGI

Η πίεση στους παίκτες

Ο ποδοσφαιρι­στής του ΠΑΟΚ Μαγκομέντ Οζντόεφ που ισοφάρισε στο ματς με την ΑΕΚ αποκάλυψε ότι αντιμετώπι­ζε ψυχολογικά προβλήματα, σημειώνοντ­ας ότι οι άνθρωποι της ομάδας στάθηκαν στο πλευρό του

-

Κατά γενική ομολογία, το φετινό πρωτάθλημα της Super League 1 μπορεί κάλλιστα να χαρακτηρισ­τεί ως εκ των κορυφαίων των τελευταίων ετών λόγω των εμφανίσεων που πραγματοπο­ιούν οι ομάδες και της ανταγωνιστ­ικότητας που υπάρχει ανάμεσα στους βασικούς διεκδικητέ­ς του τίτλου, δηλαδή τους τέσσερις «μεγάλους».

Η ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστική­ς βρήκε τους δύο «Δικέφαλους» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να αναδεικνύο­νται ισόπαλοι 2-2 στο μεταξύ τους ντέρμπι και τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 1 βαθμό της «Ένωσης», με 3 βαθμούς του Παναθηναϊκ­ού και 4 του Ολυμπιακού, με τους δύο τελευταίου­ς να ξαναμπαίνο­υν στο παιχνίδι της κατάκτησης του πρωταθλήμα­τος. Βέβαια, η πίεση που ασκείται στους ποδοσφαιρι­στές κορυφώνετα­ι και ενεργοποιε­ί διάφορες προσωπικές καταστάσει­ς που καλούνται να διαχειριστ­ούν και πλέον δεν διστάζουν να τις εκφράσουν και σε ζωντανή μετάδοση.

Μετά τα δάκρυα του Χουανκάρ στο ντέρμπι της προηγούμεν­ης αγωνιστική­ς ανάμεσα στον Παναθηναϊκ­ό και στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά ήταν η σειρά ποδοσφαιρι­στή του ΠΑΟΚ να μιλήσει on camera για το προσωπικό του βίωμα. Μιλώντας στην Cosmote TV μετά το γκολ του, που ισοφάρισε το ματς στο τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2, ο παίκτης του ΠΑΟΚ Μαγκομέντ Οζντόεφ αποκάλυψε ότι αντιμετώπι­ζε ψυχολογικά προβλήματα, σημειώνοντ­ας ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στάθηκαν στο πλευρό του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Για τον βαθμό και για την εμφάνισή μας. Όλοι παίξαμε σήμερα για τον άλλον. Θέλω να πω κάτι άλλο όμως. Το τελευταίο διάστημα είχα πολλά προβλήματα. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμ­ού στα τελευταία παιχνίδια και έπαιζα με αυτό. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ, και για πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετώπι­σα κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Σε όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου ο προπονητής, ο πρόεδρος, με έπαιρναν συνεχώς και με στήριζαν με όμορφα λόγια, ώστε να ξεπεράσω αυτό που αντιμετώπι­ζα. Θέλω να τους ευχαριστήσ­ω. Με τη βοήθειά τους το ξεπέρασα, είμαι ξανά πίσω και νιώθω καλά. Ο κ. Λουτσέσκου μου έλεγε πόσο με πιστεύει συνεχώς και αυτό με βοήθησε, μου έδωσε δύναμη» τόνισε χαρακτηρισ­τικά στις δηλώσεις του ο Μ. Οζντόεφ.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece