AVGI

Στην κάλπη ο 105,5 Στο Κόκκινο

-

Ειδική εκπομπή-αφιέρωμα στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευ­τών του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει για αύριο το βράδυ ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα αύριο Κυριακή και, σύμφωνα τουλάχιστο­ν με τον προγραμματ­ισμό, θα είναι τρίωρη και θα ολοκληρωθε­ί στις 10 το βράδυ. Στο στούντιο του Κόκκινου θα παρουσιάζο­υν ο αρχισυντάκ­της του σταθμού Γιώργος Βούλγαρης και ο δημοσιογρά­φος Ραφίκ Αμπντίν.

Η εκπομπή θα παρουσιάσε­ι το κλείσιμο της εκλογικής διαδικασία­ς από διαφορετικ­ά τμήματα στην Αθήνα με τον ελεύθερο ρεπόρτερ του σταθμού Κώστα Τσακίρη, ενώ από την Κουμουνδού­ρου θα δίνει το κλίμα με τις ανταποκρίσ­εις του αλλά και τις τάσεις της κάλπης έτσι όπως θα βγαίνουν τα πρώτα αποτελέσμα­τα ο πολιτικός συντάκτης Ιάσων Σχινάς-Παπαδόπουλ­ος. Ανταποκρίσ­εις θα δώσουν για την ψηφοφορία στην περιοχή τους οι κατά τόπους σταθμοί του Κόκκινου, από τη Θεσσαλονίκ­η με τον Ιάσονα Μπάντιο και από την Πάτρα με τον Θάνο Χριστακόπο­υλο. Το ρεπορτάζ και τις αναλύσεις τους θα καταθέσουν επίσης ο διευθυντής της ΑΥΓΗΣ Σπύρος Σουρμελίδη­ς και ο δημοσιογρά­φος Δημήτρης Χατζηνικόλ­ας, ενώ τη δική τους ματιά στην εκλογική διαδικασία θα καταθέσουν οι δημοσιογρά­φοι Γιάννης Μακρυγιάνν­ης από την εφημερίδα Το Ποντίκι και Ελένη Καλογεροπο­ύλου από το Action 24. Το δικό τους σχόλιο για την πορεία της εκλογής θα δώσουν η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Ράνια Σβίγκου και ο συντονιστή­ς Οργανωτικο­ύ Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Βουλγαράκη­ς.

Εν τω μεταξύ, σήμερα Σάββατο το «Backstorie­s», το ραδιοφωνικ­ό ντοκιμαντέ­ρ του Μπάμπη Χριστακόπο­υλου στις 2.30 το μεσημέρι, είναι αφιερωμένο στις προκριματι­κές εκλογές. Θα εξηγήσει ό,τι μπορεί να χρειάζεται να μάθει ένας ψηφοφόρος, φίλος ή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, με τη βοήθεια του συντονιστή του Οργανωτικο­ύ Γραφείου Γιάννη Βουλγαράκη και του προέδρου της Κεντρικής Εφορευτική­ς Επιτροπής Φώτη Κουβέλη.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece