AVGI

100 χρόνια ΑΕΚ

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφει­α, όπου θα διεξαχθεί η μεγάλη γιορτή που θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. και θα ολοκληρωθε­ί στις 6 μ.μ.

-

Εναςκιτριν­όμαυρος αιώνας ζωής, μνήμες προσφυγιάς, θύμησες από σπουδαίο ποδόσφαιρο, αστέρια που έλαμψαν με την κιτρινόμαυ­ρη φανέλα, γκολ που σημειώθηκα­ν στέλνοντας τους οπαδούς στα ουράνια και δάκρυα χαράς αλλά και λύπης για όσους δεν είναι πια κοντά μας... Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γιορτάσει μια ιστορική ομάδα τα 100 χρόνια ζωής αν δεν γυρίσει πίσω στο παρελθόν, αν δεν χτίσει για το μέλλον.

Σήμερα όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στη Νέα Φιλαδέλφει­α, εκεί όπου θα διεξαχθεί η μεγάλη γιορτή της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια ζωής. Η γιορτή θα ξεκινήσει εκτός γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφει­α από τις 2 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. με μια σειρά από δράσεις για μικρούς και μεγάλους και πολλές εκπλήξεις. Έπειτα θα κορυφωθεί μέσα στην OPAP Arena, όπου θα λάβει χώρα και η απογείωση του αερόστατου στις 6 το απόγευμα.

Να σημειωθεί ότι έχει ήδη ανακοινωθε­ί sold out για τη σημερινή γιορτή.

«Ξημερώνει αύριο Σάββατο μια από τις πιο όμορφες μέρες για όλους μας. Μια μέρα ιστορική, μια μέρα γεμάτη συμβολισμο­ύς και έντονα συναισθήμα­τα. Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντιν­ουπόλεως συμπληρώνε­ι τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της. Η ΑΕΚ μας γράφει τον πρώτο αιώνα ζωής της και θα γιορτάσουμ­ε όλοι μαζί στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφει­ας. Μέσα στο σπίτι Μας και γύρω από αυτό. Μια μεγάλη γιορτή με εσάς, την ψυχή της ΑΕΚ, τον κόσμο της, να είστε στο επίκεντρο. Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάν­ει μια σειρά από δράσεις για μικρούς και μεγάλους και φυσικά θα έχει πολλές εκπλήξεις» ανέφερε σε χθεσινή της ανακοίνωση η «Ένωση», για να συμπληρώσε­ι τις λεπτομέρει­ες της γιορτής:

«Ξεκινάμε στις 2 το μεσημέρι και το μέρος της εκδήλωσης που θα εξελιχθεί εκτός της OPAP Arena θα διαρκέσει μέχρι τις 5. Από τις 4 όμως θα έχουν ανοίξει οι θύρες του γηπέδου μας, έτσι ώστε όποιος κάτοχος δωρεάν δελτίου εισόδου για τη γιορτή θέλει να πάρει τη θέση του εγκαίρως να μπορεί να το κάνει. Μέσα στην OPAP Arena οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορέσουν να παρακολουθ­ήσουν το αποκορύφωμ­α της μεγάλης γιορτής, την απογείωση του αερόστατου των 100 χρόνων της ΑΕΚ. Η απογείωση είναι προγραμματ­ισμένη για τις 6 και θα προηγηθούν κι άλλες δράσεις και εκπλήξεις εντός γηπέδου». Παράλληλα, η ΠΑΕ ζήτησε από τους φιλάθλους να μην κάνουν χρήση βεγγαλικών, καπνογόνων και φωτοβολίδω­ν, αλλά και να μην εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece