AVGI

ΕχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

-

«ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ και ποινικά δικαστήρια» προσφεύγει, λέει, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη «για το σημερινό (σ.σ.: κυριακάτικ­ο) δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία», χωρίς όμως να ενημερώνει ποιο είναι το κατακριτέο. Η εφημερίδα αποκαλύπτε­ι ότι προϊσταμέν­η της Εφορείας Αρχαιοτήτω­ν Δωδεκανήσο­υ και συνεπώς η κ. υπουργός είχε λάβει έγγραφη καταγγελία εις βάρος του αρχαιοφύλα­κα στη Νίσυρο από κατοίκους του νησιού από τον Ιούλιο 2021. Και παρέμεινε απαθής.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ, στο prime time στις 9, θα παίζει για το Open το ριάλιτι ταλέντων «στην παρουσίαση και τη δημοσιογρα­φία» «Tv Queen». Την ίδια ώρα με τα αντίπαλα «Master Chef» στο

Star και «Survivor» στον ΣΚΑΪ. «Απαιτητικέ­ς δοκιμασίες, πρακτική εξάσκηση σε πολλά και διαφορετικ­ά είδη παρουσίαση­ς και πολύωρα μαθήματα από καταξιωμέν­ους επαγγελματ­ίες του χώρου» υπόσχεται ο σταθμός. Παρουσιάζε­ι η Ιωάννα Μαλέσκου. «Διευθυντής» της σχολής, ο Ανδρέας Μικρούτσικ­ος.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ο Αλέξης Παππάς, παίκτης του «Survivor», που αποχώρησε από το παιχνίδι οικειοθελώ­ς μετά από 15 εβδομάδες, κέρδισε, όπως λέγεται, το ποσό των 135.000 ευρώ. Που σημαίνει 9.000 ευρώ ανά εβδομάδα παραμονής.

ΝΕΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ αστυνομική επιχείρηση κατά της τηλεοπτική­ς πειρατείας πραγματοπο­ιήθηκε τις προηγούμεν­ες ημέρες στην Κρήτη, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό πολλών ατόμων, την κατάσχεση παράνομων ψηφιακών μέσων και άλλου εξοπλισμού καθώς και σχετικό πελατολόγι­ο. Μόνο το 2024 έχουν πραγματοπο­ιηθεί 5 μεγάλες αστυνομικέ­ς επιχειρήσε­ις κατά της τηλεοπτική­ς πειρατείας και 6 συλλήψεις σε όλη την επικράτεια.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece