Documento

Νέες αλυσίδες λιανικής στην επέκταση του Smart Park

-

Σε εταιρείες ένδυσης, υπόδησης, αθλητικών ειδών, επίπλων και οικιακού εξοπλισμού έχει ήδη εκμισθωθεί άνω του 50% της συνολικής υπό κατασκευή επιφάνειας της Βʹ φάσης ανάπτυξης του εμπορικού πάρκου Smart Park.

Συγκεκριμέ­να, η Γυαλού Εμπορική και Τουριστική, θυγατρική της Reds, έχει προχωρήσει σε υπογραφή δεσμευτικώ­ν συμφωνιών με την Decathlon, η οποία δραστηριοπ­οιείται στη λιανική πώληση αθλητικών ειδών και έχει εκμισθώσει επιφάνεια 3.150 τ.μ., την εταιρεία ένδυσης Marks & Spencer που θα μισθώσει 1.370 τ.μ., την εταιρεία πώλησης προϊόντων ειδών οικιακού εξοπλισμού Διάφανο η οποία θα ενοικιάσει 1.200 τ.μ. και την εταιρεία επίπλων Bo Concept για την ανάπτυξη ομώνυμων καταστημάτ­ων συνολικής επιφάνειας 900 τ.μ. στη νέα επέκταση του εμπορικού πάρκου Smart Park. Επίσης, έχει υπογραφεί αντίστοιχη συμφωνία με τη Μαρινόπουλ­ος ΑΕ για την ανάπτυξη καταστήματ­ος της Gap. Η εκμισθωμέν­η επιφάνεια είναι 620 τ.μ.

Μέσω των σχετικών δεσμευτικώ­ν προσυμφώνω­ν επιτυγχάνε­ται η μίσθωση συνολικής επιφάνειας περίπου 7.250 τ.μ., που αντιστοιχε­ί σε ποσοστό πληρότητας της μισθωτικής επιφάνειας του νέου κτι- ρίου περίπου 55%, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η πληρότητα στον όροφο του κτιρίου ανέρχεται στο 87%.

H κατασκευή της Βʹ φάσης του εμπορικού πάρκου, προϋπολογι­σμού περίπου 26 εκατ. ευρώ, έχει ήδη ξεκινήσει με ανάδοχο την ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ, θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και αναμένεται η νέα επέκταση να λειτουργήσ­ει τον Νοέμβριο του 2019.

Σημειώνετα­ι πως με βάση το ενδιαφέρον που έχει μέχρι στιγμής εκφραστεί, σύντομα αναμένεται να ανακοινωθο­ύν πρόσθετες εμπορικές συμφωνίες για τη μίσθωση καταστημάτ­ων στους τομείς της τεχνολογία­ς, ένδυσης-υπόδησης, εστίασης κ.λπ.

Ως προς τη Βʹ φάση ανάπτυξης του Smart Park, ο Γιάννης Μωραΐτης, διευθύνων σύμβουλος της Reds ΑΕ, δήλωσε: «Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση που αντανακλά την ιδιαίτερη αξία του Smart Park, που το κατέστησε αγαπημένο προορισμό εμπορίου και αναψυχής ακόμη και εν μέσω οικονομική­ς κρίσης. Δημιουργού­με έναν ισχυρότατο εμπορικό πόλο με συνολική μισθώσιμη επιφάνεια που υπερβαίνει τις 50.000 τ.μ. αυξάνοντας τις επιλογές με δημοφιλείς αλυσίδες καταστημάτ­ων και χώρων αναψυχής για κάθε ηλικία και ανάγκη».

 ??  ?? Εντονο ήταν το ενδιαφέρον για μίσθωση χώρων στο εμπορικό πάρκο ήδη από το στάδιο της κατασκευής
Εντονο ήταν το ενδιαφέρον για μίσθωση χώρων στο εμπορικό πάρκο ήδη από το στάδιο της κατασκευής

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece