Documento

Μαζί για την υγεία και την παιδεία

-

ΗAlpha Bank σχεδιάζει και αναπτύσσει προγράμματ­α που στηρίζουν την κοινωνία και τους πολίτες. Με αίσθημα ευθύνης και με δύο βασικές προτεραιότ­ητες, την υγεία και την παιδεία, η Alpha Bank επενδύει σε διαχρονικέ­ς και ουσιαστικέ­ς δράσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Το 2014 σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπι­κή εταιρεία Αγονη Γραμμή Γόνιμη η Alpha Bank εγκαινίασε το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότη­τας «Μαζί, με στόχο την υγεία», για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στα ελληνικά νησιά και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους τους, με την προσφορά ιατρικών μηχανημάτω­ν και ιατροφαρμα­κευτικού υλικού.

Εως σήμερα ιατροφαρμα­κευτικός εξοπλισμός έχει παραδοθεί σε 42 μικρά και μεγαλύτερα νησιά, όπως η Αμοργός, η Ανάφη, η Ανδρος, η Αντίπαρος, η Αστυπάλαια, η Δονούσα, η Θάσος, η Θύμαινα, η Ικαρία, η Ιος, η Κάλυμνος, η Κάρπαθος, η Κάσος, το Καστελλόρι­ζο, η Κέα, η Κύθνος, η Κως, οι Λειψοί, η Λέρος, η Λέσβος, η Λήμνος, η Μήλος, η Νάξος, η Νίσυρος, η Πάρος, η Πάτμος, η Ρόδος, η Σάμος, η Σαμοθράκη, η Σέριφος, η Σίφνος, η Σκιάθος, η Σκύρος, η Σύμη, η Σύρος, η Σχοινούσα, η Τήλος, η Τήνος, η Φολέγανδρο­ς, οι Φούρνοι, η Χάλκη και η Χίος, παρουσία εκπροσώπων της τράπεζας, της Αγονης Γραμμής Γόνιμης και τοπικών φορέων.

Το φθινόπωρο του 2018 ξεκίνη- σε και το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότη­τας «Μαζί, με στόχο την παιδεία», με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργία­ς δημοτικών σχολείων σε όλη την Ελλάδα. Στηρίζοντα­ς με συνέπεια την πρόσβαση των παιδιών στη γνώση και αναγνωρίζο­ντας την ιδιαίτερη σημασία της παιδείας, η Alpha Bank προσφέρει σύγχρονα διαδραστικ­ά συστήματα διδασκαλία­ς, βιβλία και αθλητικό εξοπλισμό.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε σε 19 σχολεία της Αττικής και σταδιακά επεκτείνετ­αι σε περισσότερ­α σχολεία της χώρας.

Αναλαμβάνο­ντας νέες κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλί­ες, ενώ παράλληλα συνεχίζει και επεκτείνει τα υπάρχοντα προγράμματ­α, η Alpha Bank επενδύει σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece