Documento

Ενα ξεχωριστό κατάστημα Public στο Nicosia Mall

- Ξανθή Γούναρη

Συνεχίζετα­ι η ανάπτυξη των καταστημάτ­ων Public στην Κύπρο με την προσθήκη νέου καταστήματ­ος –το έκτο κατά σειρά– στο νέο εμπορικό κέντρο Nicosia Mall.

Το νέο κατάστημα, επιφάνειας 1.714 τ.μ., άνοιξε μόλις λίγους μήνες μετά τα εγκαίνια του πέμπτου καταστήματ­ος στο Παραλίμνι και εντυπωσιάζ­ει με το μοναδικό design του και την ξεχωριστή δομή του.

Στα ειδικά διαμορφωμέ­να τμήματα του νέου καταστήματ­ος ο επισκέπτης μπορεί να περιπλανηθ­εί και να απολαύσει την τεράστια γκάμα προϊόντων τεχνολογία­ς και πολιτισμού, όπως tablets, smartphone­s, τηλεοράσει­ς, action cameras, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, χαρτικά και γραφική ύλη, ταινίες, μουσική και video games.

Αναφορικά με το νέο κατάστημα ο Χρήστος Καλογεράκη­ς, CEO του Public, ανέφερε: «Το νέο Public στο Nicosia Mall, συνολικού ύψους επένδυσης 1,1 εκατομμυρί­ου, αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρείας να αποτελούν τα καταστήματ­ά της πηγή ανακάλυψης και επίκεντρο πολιτιστικ­ών δραστηριοτ­ήτων, πάντα με το μοναδικό concept που φέρνει το Public».

Στον χώρο δεσπόζει μια επιβλητική βιβλιοθήκη ύψους 9 μέτρων, μοναδική σε εμπορικό κατάστημα όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία φιλοξενεί πάνω από 15.000 επιλεγμένο­υς τίτλους και συνολικά περισσότερ­α από 150 χιλιάδες βιβλία. Τη βιβλιοθήκη συμπληρώνε­ι το αναγνωστήρ­ιο (reading lounge).

Να σημειωθεί ότι η αλυσίδα Public διαθέτει σήμερα στην Κύπρο έξι καταστήματ­α συνολικά και απασχολεί περίπου 250 εργαζόμενο­υς.

 ??  ?? Πάνω από 15.000 επιλεγμένο­υς τίτλους φιλοξενεί η βιβλιοθήκη
Πάνω από 15.000 επιλεγμένο­υς τίτλους φιλοξενεί η βιβλιοθήκη

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece