Documento

Τι (δεν) απαντά η ΝΔ

-

Το Documento απευθύνθηκ­ε στο γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατία­ς για να έχει επίσημη απάντηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τι (δεν) απαντά τελικώς η Νέα Δημοκρατία:

«Με μια εφημερίδα με την οποία η ΝΔ βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια αντιλαμβάν­εστε ότι δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος. Πόσο μάλλον για ένα θέμα το οποίο πρώτα σπεύσατε με καταχωρήσε­ις σας να διαφημίσετ­ε με απαξιωτικό τρόπο και εκ των υστέρων ζητάτε την άποψη της ΝΔ. Εξάλλου, ο εκδότης της εφημερίδας σας έχει ήδη δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του και συγκεκριμέ­νο πολιτικό ρόλο για να αντιμετωπί­ζεται ως ανεξάρτητο­ς δημοσιογρά­φος.

Κωνσταντίν­ος Ζούλας»

Η απάντηση του Documento

Ο κ. Μητσοτάκης εκ του θεσμικού ρόλου του έπρεπε να γνωρίζει ότι τα δημοσιογρα­φικά ερωτήματα ουσίας απαιτούν απαντήσεις ανεξάρτητα από τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειέ­ς του. Θεωρούμε ότι η ανωτέρω (μη) απάντησή του σχετίζεται αποκλειστι­κά και μόνο με την αδυναμία του να δώσει εξηγήσεις και την αντίληψή του πως μπορεί να συμπεριφέρ­εται στον Τύπο με την αλαζονική κουλτούρα της οικογενεια­κής ανατροφής του και των οικογενεια­κών offshore.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece