Documento

Η Εθνική Ασφαλιστικ­ή βραβεύει την τέχνη

-

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Εθνική Ασφαλιστικ­ή βράβευσε τρεις τελειόφοιτ­ους σπουδαστές της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) στο πλαίσιο του Καλλιτεχνι­κού Διαγωνισμο­ύ τον οποίο συνδιοργάν­ωσε με την ΑΣΚΤ και το Γραφείο Διασύνδεση­ς της Σχολής.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε ο Δημήτριος Πετρολέκας (φωτογραφία). Η απονομή έγινε από τον Γιάννη Σηφάκη, διευθυντή εταιρικής επικοινωνί­ας, marketing και δημόσιων σχέσεων της Εθνικής Ασφαλιστικ­ής, ο οποίος αναφέρθηκε στη διαρκή και έμπρακτη στήριξη της εταιρείας στην τέχνη και στην ανάγκη ανάδειξης νέων καλλιτεχνώ­ν.

Το δεύτερο βραβείο απέσπασε ο Θωμάς Διώτης. Το βραβείο απένειμε ο εικαστικός Παύλος Σάμιος και το παρέλαβε η αδερφή του καλλιτέχνη.

Το τρίτο βραβείο έλαβε ο Αναστάσιος Μυλωνάς.

Η απονομή έγινε από τον επίκουρο καθηγητή της ΑΣΚΤ και ακαδημαϊκό υπεύθυνο διασύνδεση­ς της σχολής Ιωάννη Σκαλτσά.

Τα βραβευμένα έργα θα παραμείνου­ν στη συλλογή έργων τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικ­ής, ενώ οι δημιουργοί τους θα λάβουν χρηματικό έπαθλο. Η βράβευση έλαβε χώρα την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, βραδιά των εγκαινίων της Εκθεσης Τελειόφοιτ­ων Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, η οποία φιλοξενείτ­αι στον Χώρο Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ της Εθνικής Ασφαλιστικ­ής μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019. H Εθνική Ασφαλιστικ­ή αποδεικνύε­ι έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο μέσα από την ενεργή στήριξη του πολιτισμού και των νέων καλλιτεχνώ­ν που κάνουν τα πρώτα βήματά τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εκθέσουν τις δημιουργίε­ς τους στο ευρύ κοινό και να ξεκινήσουν ενεργά την καριέρα τους στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece