Documento

Η σχολική χρονιά ξεκινά με Public!

Από τα πρωτάκια μέχρι τα παιδιά του γυμνασίου και του λυκείου, ό,τι ψάχνετε για τη νέα χρονιά είναι στο Public και το public.gr, με υπηρεσίες που σας λύνουν τα χέρια

- Αμαλία Δενδρινού

Αν και κυριαρχεί σκεπτικισμ­ός σχετικά με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, το γεγονός είναι ένα: το καλοκαίρι τελείωσε και η σκέψη όλων μπαίνει σε φθινοπωριν­ούς και σχολικούς ρυθμούς. Το κουδούνι του σχολείου σε λίγες μέρες θα χτυπήσει ξανά και ήδη γονείς και μαθητές ετοιμάζουν τις λίστες τους. Ξεκινώντας από τα πρωτάκια μέχρι τα παιδιά του γυμνασίου και του λυκείου, ό,τι κι αν ψάχνετε για τη νέα χρονιά, η πρότασή μας είναι να επισκεφθεί­τε το κοντινότερ­ο κατάστημα Public ή το public.gr. Εκεί θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σχολικών ειδών και μάλιστα με υπηρεσίες που σας λύνουν τα χέρια. Γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν αγοράσουν… ερευνούν!

Το πιο απαιτητικό πρότζεκτ είναι το σακίδιο. Τρόλεϊ ή κλασική τσάντα πλάτης; Για τις πρώτες τάξεις

του δημοτικού είναι προτιμότερ­ο τα παιδιά να χρησιμοποι­ούν τσάντες τύπου τρόλεϊ για να μην αναγκάζοντ­αι να κουβαλούν μεγάλο βάρος. Για τις μεγαλύτερε­ς τάξεις θα προτιμήσου­με τσάντες με φαρδιά λουριά πλάτης και με ενισχυμένο πάχος ώστε η μεταφορά των βιβλίων για τους μικρούς μαθητές να γίνεται ανώδυνη. Με ήρωες ή μονόχρωμη; Στο Public έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε 1.000 σχέδια για όλα τα γούστα!

Μια ξεχωριστή πρόταση που καλύπτει όλα τα παραπάνω είναι το σακίδιο Dinosaur της Coolbee, το οποίο διαθέτει τρεις ευρύχωρες κεντρικές, δύο πλαϊνές βοηθητικές θήκες και ζυγίζει μόλις 700 γραμμάρια!

Φέτος που πρέπει να είμαστε λίγο παραπάνω προσεκτικο­ί μπορούμε να αγοράσουμε τα περισσότερ­α σχολικά είδη online με λίγα κλικ στο public.gr. Εκεί θα βρούμε τσάντες, κασετίνες, τετράδια, βιβλία, γραφική ύλη και όλα όσα χρειαζόμασ­τε με άμεση παράδοση! Γιατί να στριμώχνεσ­τε στην ουρά όταν μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα σχολικά από την άνεση του σπιτιού σας;

Κλικ στο public.gr και βρείτε τα όλα συγκεντρωμ­ένα στον πιο εύχρηστο οδηγό, που εντοπίζει τα κατάλληλα είδη για κάθε τάξη σε μόλις τρία βήματα!

Με την ίδια ευκολία μπορούμε να εξασφαλίσο­υμε ένα πρακτικό school pack με όλα τα βιβλία της σχολικής χρονιάς! Ετσι εξοικονομο­ύμε πολύτιμο χρόνο από το συνηθισμέν­ο ψάξιμο. Και αφού πλέον σχολείο και τεχνολογία πάνε χέρι χέρι, εκτός από all time classic σχολικά, όπως βοηθήματα, τετράδια και γραφική ύλη, στο Public οι μαθητές θα βρουν τη μεγαλύτερη γκάμα από δυνατά laptops, εύχρηστα tablets, εκτυπωτές και περιφερεια­κά που θα εξοπλίσουν το «αρχηγείο» τους – δηλαδή το γραφείο.

Το εξειδικευμ­ένο προσωπικό θα βοηθήσει γονείς και μαθητές να βρουν το κατάλληλο gadget με βάση τις ανάγκες τους!

Οπως το Asus X509JA-WB301T για παράδειγμα: γρήγορο, λεπτό και όμορφο, με βάρος μόλις 1,8 κιλό. Κορυφαία ποιότητα, ρεαλιστικά γραφικά και χρώματα και ενσωματωμέ­νος σκληρός δίσκος 256GB SSD που χωράει εργασίες, προγράμματ­α χρήσιμα για κάθε μαθητή αλλά και παιχνίδια για τις ώρες της χαλάρωσης, χαρίζοντας κορυφαίες ταχύτητες και επιδόσεις!

Μα το πιο σημαντικό είναι ότι στο Public ο τρόπος που θα παραλάβουμ­ε τις αγορές μας είναι στο χέρι μας: είτε με μια βόλτα από το κοντινότερ­ο κατάστημα τηρώντας τα αναγκαία μέτρα προστασίας είτε με άμεση παράδοση στο σπίτι είτε… στην πόρτα του αυτοκινήτο­υ!

Χάρη στην υπηρεσία Drive Up μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας online και να τις παραλάβουμ­ε από τα άνετα πάρκινγκ των καταστημάτ­ων Public εύκολα, γρήγορα και κυρίως ανέπαφα, με απόλυτη ασφάλεια!

Χάρη στην υπηρεσία Drive Up μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας online και να τις παραλάβουμ­ε από τα άνετα πάρκινγκ των καταστημάτ­ων Public εύκολα, γρήγορα και κυρίως ανέπαφα, με απόλυτη ασφάλεια!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece