Documento

Περιμένουμ­ε τις ιδέες σας στο hello@documenton­ews.gr

-

Αγάπη μου, συρρίκνωσα τις ΜΕΘ/ αλλά δεν είπα τίποτα στη ΔΕΘ./ Στον κόσμο είπα: «όλα πάνε πρίμα»/ και έδωσα στα μίντια το χρήμα. – Σπύρος Αργ.

Γελάω πολύ με τις φατσούλες των παιδιών εξαφανισμέ­νες πίσω από τις μάσκες, αλλά είμαι και εξαγριωμέν­η με τους κυβερνώντε­ς. Πάνε τα 6 εκατ. ευρώ; Ποιος φταίει; Καμιά παραίτηση; Αν αυτό το έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι πέτρες από τον Σκάι θα πέρναγαν μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης… – Μ. Την.

Αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος σε όλο τον πολιτισμέν­ο κόσμο που να πιστεύει ότι πρόκειται περί σφάλματος για ένα πολιτικό κόμμα που έχει καταχραστε­ί από τον ελληνικό λαό 200+ εκατ. ευρώ, παρακαλώ να δημοσιευτε­ί μια φωτογραφία του, να δούμε καταρχάς τουλάχιστο­ν πώς μοιάζει… – Γ. Παπ.

Ο πρωθυπουργ­ός της χώρας στη ζωντανή πανελλήνια μετάδοση της συνέντευξή­ς του στη ΔΕΘ ζήτησε ουσιαστικά συγγνώμη από έναν εκδότη γιατί στη Βουλή των Ελλήνων με υπαιτιότητ­α της ΚΟ του κόμματός του δεν πέρασε η άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη! Δεν χρειάζεται να μιλάμε για εξευτελισμ­ό και κατάπτωση του αξιώματος. – Γιώργος Θεο. Εκεί που παλαιότερε­ς γενιές αντιμετώπι­ζαν ως «τουρκόσπορ­ους» τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, τώρα οι νεότερες γενιές αντιμετωπί­ζουν ως «λάθρο» τους συνανθρώπο­υς μας πρόσφυγες, μετανάστες, Ρομά και λοιπές μειονότητε­ς. Ιδού ο σημερινός νεοέλληνας: ο «πάρε τους πρόσφυγες σπίτι σου, μωρή», ο «τα ’θελε και τα ’παθε η Τοπαλούδη», ο εκφοβιστής του Γιακουμάκη, ο κρυφοφασίσ­τας που πίνει στην υγειά του σκοταδισμο­ύ με το παγουρίνο της Κεραμέως… – Κατερίνα Γκρ.

Μας τιμά με την επίσκεψή του ο κ. Ζάεφ για να συναντήσει τον γνωστό «προδότη» της πατρίδας του κ. Τσίπρα και εμβόλιμα είδε και τον πάλαι ποτέ γνωστό πολέμιο της γνωστής ιστορικής συμφωνίας κ. Μητσοτάκη, τον οποίο τακτοποίησ­ε όπως ξέρει να κάνει ένας έξυπνος πολιτικός άντρας. – Γιώργος Θεό.

Ευχαριστού­με μεταξύ άλλων για τα μηνύματα και τις/τους Φωτεινή Κυρ., Ολυμπία Τζι., Ιωάννη Τσιμ., Κωνσταντίν­ο Μακ., Σταύρο Τσ., Γιώργο Παπ., Νότη Κεφ., Φίλιππο Σου., Ευγενία Γ., Παναγιώτη Αλ., Δημήτρη Δ., Κατ. Πιτσ., Γιάννη Δαμπ.

Παγούρι – παιδεία – υποκρισία: μόνο οι ηλίθιοι θα επέβαλλαν δικτατορία με τη βία στη σημερινή πραγματικό­τητα που ζούμε, από τη στιγμή που πλέον υπάρχουν τα «πετσωμένα» (και πιο παλιά ΚΕΕΛΠΝΟταϊ­σμένα) ΜΜΕ! – Κωνσταντίν­ος Λ.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece