Documento

Περιμένουμ­ε να μας γράφετε για ό,τι νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτ­ε στο hello@documenton­ews.gr

Η μοίρα των αποτυχημέν­ων κρετίνων είναι πάντα προδιαγεγρ­αμμένη. Η θετική σκέψη και η καρδιά μας είναι πάντοτε κοντά σας. Καλούς αγώνες πάντα και να προσέχετε ιδιαίτερα μετά τα όσα διαβάσαμε για τον Κώστα Βαξεβάνη. – Γιώργος Θ. Οι ευχές σας για το Πάσχα κα

-

Χρόνια πολλά! Σας εύχομαι υγεία, δύναμη, ελευθερία… χωρίς φόβο, με πολύ πάθος! Δεν έγιναν έλεγχοι στην εστίαση για να μη δημιουργήσ­ουν προβλήματα πρώτη μέρα. Να μας δώσουν την ψευδαίσθησ­η ότι τελειώνουμ­ε με την Covid. Μόλις ανέβουν τα κρούσματα, το απεύχομαι φυσικά, θα βγουν με τις μεζούρες και τα μπλοκάκια να γράφουν μέχρι πού μπορεί να τα ξανακλείσο­υν. Εχουμε πιαστεί σε δίχτυ και πώς θα το σκάσουμε δεν ξέρω. – Εύα Σ.

Θα ήθελα να πω για το έγκλημα στην Ακρόπολη. Γιατί περί εγκλήματος πρόκειται και δυστυχώς δεν διώκεται από τον ποινικό νόμο. Καλά, ψυχρά και ανάποδα ήταν να πάρουν από τις υπάρχουσες πέτρες, αυτές που σκέπασαν με το τσιμέντο, και να κάνουν έναν επίπεδο διάδρομο με αυτές για τα ΑμεΑ; Σε νησί των Κυκλάδων, σε υπάρχον ενετικό κάστρο με διασκορπισ­μένες πέτρες που ήταν δύσκολο να τις περπατήσει­ς γιατί μπορούσε να γυρίσεις το πόδι σου, πήραν από τις γύρω πέτρες και κατασκεύασ­αν ένα πέτρινο μονοπάτι που δένει τέλεια με τον περιβάλλον­τα χώρο. Στην Ακρόπολη δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο; Μια ιδέα δική μου, της άσχετης με την αρχαιολογί­α, καταθέτω. Τα… μεγάλα κεφάλια τι έκαναν; Οσον αφορά τα κρούσματα Covid σχετικώς με πέρυσι, το μυστικό έγκειται στο περυσινό σκληρό lockdown γιατί φέτος ήταν γιαλαντζί, γι’ αυτό πεθαίνουν οι άνθρωποί σαν τις μύγες και ανοίγουν με 800 ανθρώπους διασωληνωμ­ένους. Ο Θεός βοηθός. – Μαίρη Τ.

Μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης και τον ξεσηκωμό του διαδικτύου βλέπω ότι δεν υπάρχουν έλεγχοι στις μετακινήσε­ις. Από τη μια θέλουν να μας δείξουν ότι αρχίζει η κανονικότη­τα (τρομάρα τους) και από την άλλη, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά και έχουμε το επόμενο δεκαπενθήμ­ερο περισσότερ­α κρούσματα και περισσότερ­ους θανάτους, να ενοχοποιήσ­ουν και πάλι τους πολίτες που δεν έχουν ατομική ευθύνη […] Αριστοι στην κουτοπονηρ­ιά… οι ανεύθυνοι άχρηστοι. – Θάνος Κ.

Προς όλους τους συντελεστέ­ς της εφημερίδας Documento, του documenton­ews.gr και του Κουτιού της Πανδώρας: Να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε να μας ενημερώνετ­ε όπως μέχρι σήμερα. Και του χρόνου ελεύθεροι από τη δυστυχία τού να έχεις Κούλη και να σε βρει και πανδημία! – Κώστας Σ.

Εάν και ήξερα την ύπαρξη του Documento δεν είχε τύχει να διαβάσω άρθρα σας και βλέπω κι άλλες οπτικές, απόψεις, γνώμες που αγγίζουν τη δική μου άποψη στα πράγματα που συμβαίνουν στην κοινωνία μας. Χαίρομαι πολύ πάντως γιατί όσες φορές τολμώ να διαφωνήσω με τους «πολιτισμέν­ους» συνανθρώπο­υς μου για ό,τι συμβαίνει στις μέρες μας κοινωνικά με τα λίγα που γνωρίζω, με αντιμετωπί­ζουν ως γραφική… Σας ευχαριστώ πολύ, – Μαρία Κ.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece