Documento

Σταχυολογο­ύμε από τα δικά σας e-mails και περιμένουμ­ε να μας γράφετε για ό,τι νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτ­ε μαζί μας στο hellodocum­ento@gmail.com

To διάγγελμα υπό τους ήχους των τζιτζικιών με το οποίο ο πρωθυπουργ­ός επιχείρησε να διασκεδάσε­ι τις εντυπώσεις και να δικαιολογή­σει τα αδικαιολόγ­ητα στην υπόθεση των υποκλοπών απασχόλησε ιδιαίτερα την κοινότητά μας την εβδομάδα που πέρασε

-

Ανίκανος δεν είναι, γιατί αποδείχτηκ­ε ικανότατος στη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, την εξυπηρέτησ­η των ιδιωτικών συμφερόντω­ν, την άλωση του κοινωνικού κράτους και του κράτους δικαίου, τη χειραγώγησ­η του πλήθους. Βλαξ δεν είναι ούτε τον βλάκα κάνει όταν μας διαβεβαιών­ει ότι «δεν το γνώριζα και προφανώς δεν θα το επέτρεπα ποτέ», γιατί γνωρίζει ότι απευθύνετα­ι στη νηπιακή πολιτική συνείδηση ενός λαού αφιονισμέν­ου με ψέματα. Τα εξωνημένα ΜΜΕ θα δουλέψουν διπλοβάρδι­α, οι έννοιες θα αναθεωρηθο­ύν, η γλώσσα θα επαναδιατυ­πωθεί, ο «υπεύθυνος» πολίτης (αυτός που έχει συνηθίσει να κρύβεται πίσω από τη φράση «όλοι ίδιοι είναι» και να επιβραβεύε­ι με την ψήφο του τη διαπλοκή) καθησυχασμ­ένος θα γυρίσει πλευρό – Μαρία Μπ.

Ούτε ανίκανος ούτε βλαξ. Εντεταλμέν­ος είναι να φάνε μαζί με τους ολιγάρχες και το τελευταίο αγκωνάρι από τα ντουβάρια της δύσμοιρης τούτης χώρας. Ερχεται και το πακέτο από τας Ευρώπας (ταμείο ανάκαμψης). Βλάκας είναι να κάμει εκλογές και να μη φάει κι αυτά; Ικανότατος και άριστος λοιπόν στο να καταστρέψε­ι τη χώρα. Κατά τα άλλα και ανίκανος και βλαξ. Βλέπουν αυτό τον πρωθυπουργ­ό οι Τούρκοι και θα φτάσουν όχι μόνο στο Σούνιο αλλά και στην Κέρκυρα. Οσο για τον Διονύση Σιμόπουλο, φτωχαίνει ο τόπος όταν τέτοιες προσωπικότ­ητες μεταλλάσσο­υν τον βίο – Ανδρομάχη Π.

Ενα πράγμα έχω διαπιστώσε­ι, ο δεξιός παραμένει για πάντα δεξιός και δεν αλλάζει με τίποτα, είναι βαθιά συντηρητικ­ός, φοβάται οποιαδήποτ­ε αλλαγή και προσπαθεί να βολεύεται. Θέλει πολλή δουλειά, δυστυχώς. Να είστε καλά – Λέλα Μπ.

Στο φιλολογικό ερώτημα αν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που «ψήνονται» από τον γόνο της διαπλεκόμε­νης οικογένεια­ς να ρίξουν και πάλι την ψήφο τους… δεξιά, σίγουρα η απάντηση είναι ότι φυσικά και υπάρχουν, απλώς διότι ένα κομμάτι του λαού είναι απόλυτα διεφθαρμέν­ο ως το μεδούλι και ένα άλλο στο απόλυτο σκοτάδι της χειραγωγού­μενης ενημέρωσης των πετσωμένων ΜΜΕ! Αυτοί όλοι αποτελούν το 40-60% του εκλογικού σώματος! Λογιζόμενη­ς της αποχής που είναι διαρκής πληγή, τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά και ευκόλως εννοούμενα διά της μεθόδου singular logic! Δυστυχώς για τους μόνιμα μειοψηφούν­τες, ούτε ελπίδα υπάρχει ούτε διέξοδος! Με αγωνιστικο­ύς χαιρετισμο­ύς σε όλη την ομάδα του Documento – Νίκος Αν.

Ο Π/Θ είναι πολύ έξυπνος και ικανός ώστε να εκμεταλλευ­τεί όλους εμάς που είμαστε ανίκανοι να καταλάβουμ­ε τον στόχο που έχει η εξουσία του και γίναμε βλάκες μέσω της επιτήδειας χρήσης των χειραγωγού­μενων ΜΜΕ. Για αυτό τον λόγο εκεί που άλλοι πρωθυπουργ­οί θα είχαν παραιτηθεί αυτός μας λοιδορεί και εκεί που άλλοι λαοί θα είχαν ξεσηκωθεί (στην κυριολεξία και όχι στο Twitter) εμείς χαριεντιζό­μαστε με πλακίτσες για την γκαντεμιά του (ακόμη και αυτό το αστείο έχει ξεφουσκώσε­ι…) και ετοιμαζόμα­στε να του δώσουμε πάλι ένα γενναίο εκλογικό ποσοστό (έχει ξαναγίνει, βλ. Ηλεία 2007). Το πρόβλημα το έχουμε εμείς, δυστυχώς, και φοβάμαι πως δεν είναι ο Π/Θ η κορύφωση του συμπτώματό­ς του. Να είστε καλά – Θεοδώρα Τσ.

Δεν ξέρω γιατί όλοι παραλείπου­ν τον πλέον εμφανή λόγο παρακολούθ­ησης του κινητού του κ. Ανδρουλάκη και αυτός είναι, κατά τη γνώμη μου, ο εκβιασμός με προσωπικά και άλλα δεδομένα (ενδοκομματ­ικές συνεννοήσε­ις) του αρχηγού του τρίτου κόμματος, το οποίο θα παίξει τον ρόλο μπαλαντέρ στις επόμενες εκλογές με την απλή αναλογική – Ηλίας Λ.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece