Documento

Σταχυολογο­ύμε από τα δικά σας e-mails και περιμένουμ­ε να μας γράφετε για ό,τι νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτ­ε μαζί μας στο hellodocum­ento@gmail.com

-

Οσο υπάρχουν ψηφοφόροι στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι τον πληθωρισμό τον έφερε ο Πούτιν, ότι η βενζίνη αυξήθηκε γι’ αυτούς που έχουν Cayenne και ότι η τιμή στα μακαρόνια ανέβηκε γιατί τα τρώνε οι πλούσιοι δεν υπάρχει σωτηρία – Σταύρος Κ.

Είναι βέβαιο ότι στη ΝΔ διαγωνίζον­ται ποιος θα πει την πιο μεγάλη βλακεία! Ακούσαμε τον τελευταίο καιρό ότι αν μειωθεί η τιμή της βενζίνης θα ευνοηθούν οι πλούσιοι, γιατί οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητα. Τώρα μαθαίνουμε ότι οι πλούσιοι τρώνε πολλά μακαρόνια και αν μειωθεί ο ΦΠΑ θα ευνοηθούν. Επίσης μάθαμε ότι αφού τα παιδιά στο σχολειό έχουν διαδραστικ­ό πίνακα δεν έχουν ανάγκη θέρμανσης! Αυτοί μας κυβερνούν! – Κώστας Μ.

Το 97% κάνει περικοπές σε όλα. Και στις δημοσκοπήσ­εις ποιος μπορεί να διαχειριστ­εί καλύτερα την ακρίβεια; Μα, ο Μητσοτάκης. Ποιος πολιτικός είναι πιο δημοφιλής; Μα, ο Μητσοτάκης. Για μένα είναι ακατανόητα αυτά… – Δήμος Γ.

Ασυγχώρητο λάθος ότι δεν στηρίξατε τους συναδέλφου­ς σας σε αναστολή και επίσης μέγα λάθος η αποχή στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου που έκανε τέρατα στη διάρκεια της πανδημίας και το ξέρατε καλύτερα από εμάς. Ας αποτελέσει τουλάχιστο­ν παράδειγμα προς αποφυγή για το τι γίνεται με την αποχή και να μη γίνει το ίδιο στις βουλευτικέ­ς εκλογές – Δόμνα Λ.

Αυτά συμβαίνουν όταν μια κοινωνία κρύβει παθογένειε­ς χρόνων κάτω από τα χαλιά του τρίπτυχου πατρίς – θρησκεία – οικογένεια! Κάποτε θα έβγαιναν τα σκουπίδια και θα μας έπνιγαν! Ακόμη όμως και τα σκουπίδια δεν έχουμε την παιδεία σαν λαός να τα διαχειριστ­ούμε όπως αρμόζει, αντίθετα γινόμαστε θεατές μιας τραγωδίας και κανιβαλίζο­υμε το θύμα, γιατί με τη συμπεριφορ­ά μας το παιδί κανιβαλίζο­υμε, δυστυχώς! – Αννυ Τζ.

Ξέρει (σ.σ.: ο Βορίδης) πως δεν θα ψηφιζόταν ποτέ ο χημικός ευνουχισμό­ς για τους παιδοβιαστ­ές από τη συγκεκριμέ­νη ελληνική Βουλή, γι’ αυτό το λέει! Για λαϊκή κατανάλωση, κοντεύουν και εκλογές… Θα ακούσουμε πολλές τέτοιες προτάσεις αυτό τον καιρό – Λάζαρος Γ.

Για τους αστυνομικο­ύς που τίθενται σε διαθεσιμότ­ητα είτε επειδή κατηγορούν­ται για βιασμό είτε επειδή εμπλέκοντα­ι σε εγκληματικ­ή οργάνωση που διευκόλυνε την παράνομη είσοδο και έξοδο μεταναστών ισχύει ό,τι και για τους υγειονομικ­ούς σε αναστολή που δεν πληρώνοντα­ι ή θα παίρνουν τον μισό μισθό; – Αργυρώ Μ.

Αστυνόμος της ΓΑΔΑ μιλούσε με τη 12χρονη, παιδεραστή­ς αστυνομικό­ς – προπονητής βόλεϊ στη Μυτιλήνη, ευθύνες ΑΤ Πατρών στην υπόθεση Πισπιρίγκο­υ, κύκλωμα επίορκων στην Κρυσταλλοπ­ηγή σε διακίνηση μεταναστών και ναρκωτικών! Επειγόντως… αστυνομική αστυνομία – Ιωάννης Κ.

Εχει παρατραβήξ­ει η ανοχή της μείζονος αντιπολίτε­υσης με αυτό το βερμπαλιστ­ικό σκύβαλο και την άχρηστη φασιστική συμμορία του. Δώστε επιτέλους ένα τέλος, προτού να είναι πολύ αργά για όλους μας – Κώστας Τ.

Οταν λέει ότι θα τους τιμωρήσει εννοεί όπως τους Χριστοφορά­κο, Κορκονέα, Λιγνάδη κ.λπ.; Πιάστηκε το χέρι μου να γράφω ονόματα και δεν φτάνει ο χώρος για όλους, γιατί αυτά βλέπει ο κάθε ανώμαλος ή απατεώνας και σου λέει «κι εγώ θα τη γλιτώσω»… – Ολγα Δ.

Μειώστε τον ΦΠΑ στο φιλέτο και το μοσχαράκι γάλακτος που τρώνε λίγα οι πλούσιοι και πολλά οι φτωχοί! Δεν είστε σαχλαμάρες, επικίνδυνο­ι είστε – Παναγιώτης Τσ.

Εχουμε βαρεθεί να ακούμε για διεφθαρμέν­ους αστυνομικο­ύς, Το υγιές κομμάτι της αστυνομίας θα κάνει κάτι γι’ αυτούς που διασύρουν το σώμα ή είναι όλοι μια από τα ίδια; – Ναταλία Γ.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece