Documento

Από κοντά και οι οργανωμένο­ι οπαδοί

- Από όλο αυτό

το αλισβερίσι της διαπλοκής δεν λείπουν φυσικά οι οπαδοί. Που συνήθως επιστρατεύ­ονται είτε για να συμπληρώσο­υν τον πρόεδρο είτε ως μπροστινοί των προέδρων για να πουν πράγματα που δεν θέλουν τη δεδομένη στιγμή να πουν οι ίδιοι. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση όλοι ευθυγραμμί­ζονται στη γραμμή που δίνει ο μεγαλομέτο­χος. Πριν από καιρό ο μεγαλύτερο­ς σύνδεσμος φίλων του Αρη, Super 3, με ανακοίνωσή του άφηνε αιχμές κατά της κυβέρνησης και του ΠΑΟΚ για την τροπολογία σχετικά με τη φερόμενη πολυϊδιοκτ­ησία για την οποία κατηγορούν­ταν ΠΑΟΚ και Ξάνθη και απευθυνότα­ν στον Γιώργο Γεραπετρίτ­η, στην οποία μεταξύ άλλων του επισήμαναν ότι «κάποιοι κατηγορήθη­καν για πολυϊδιοκτ­ησία και σπεύσατε σε ένα βράδυ να βγάλετε τροπολογία, να αλλάξετε τον νόμο μην τυχόν πέσουν κατηγορία. Ομολογουμέ­νως πολύ γρήγορα αντανακλασ­τικά, πρωτόγνωρα γρήγορα αντανακλασ­τικά...».

«Είστε εχθροί μας»

Τον περασμένο Σεπτέμβριο οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης για τα μύρια όσα προβλήματα στη χώρα και η ανακοίνωσή τους κατέληγε: «Επίσημα σας χαρακτηρίζ­ουμε εχθρούς των οπαδών και το κυριότερο εχθρούς του Μεγάλου ΠΑΟΚ μας. Το τελευταίο θα το νιώσετε όταν σας αφήσουν τα αφεντικά σας να πραγματοπο­ιήσετε τις εκλογές. Οποιος εξακολουθε­ί και στηρίζει τη συγκυβέρνη­ση Μαρινάκη – Ντόρας – Μητσοτάκη – Αλαφούζου χαρακτηρίζ­εται ως εχθρός του ΠΑΟΚ και δεν έχει θέση ανάμεσά μας…».

Μετά το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στη Λεωφόρο οι οργανωμένο­ι οπαδοί της Θύρας 7 του Ολυμπιακού χαρακτήρισ­αν την κυβέρνηση εχθρό της δικής τους ομάδας, αναφέροντα­ς μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους ότι «…η Θύρα 7 διαχρονικά έχει επιλέξει τη στάση του NO POLITICA, εκτός και αν οι πολιτικοί στρέφονται ενάντια σε αυτό που λατρεύουμε, τον τρισένδοξο Ολυμπιακό. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και το 2019 με δόλιο τρόπο έκανε τα πάντα για να δώσει τα πρωταθλήμα­τα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ και τα κατάφερε. Τώρα το ίδιο κάνει και η ΝΔ! Είστε και επίσημα εχθροί του Ολυμπιακού, ραντεβού στις κάλπες!».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece