Documento

«Εσύ με ποιους είσαι; Με αυτούς ή με τους άλλους;»

-

Οι συνδεσμίτε­ς Κ. και Β. μιλούν για τους τραμπουκισ­μούς σε δύο μέλη της Θύρας 7 από άλλους οπαδούς από το Παγκράτι, τον Κορυδαλλό και τον Ασπρόπυργο. Αλλο μέλος της Θύρας 7 πήγε στο νοσοκομείο από ξυλοδαρμό από την ομάδα Misfits. Οι δυο άντρες ανησυχούν για την κατάσταση που ξεφεύγει μεταξύ των ομάδων εντός της Θύρας. Ο Β. μετά τα επεισόδια λέει χαρακτηρισ­τικά πως φοβάται να κατέβει για το γκραφίτι που τον κάλεσαν, με τον Κ. να τον συμβουλεύε­ι λέγοντάς του «ό,τι είναι θα σε πάρουνε τηλέφωνο».

Κ.: Δεν τον βαρέσανε τον Κ. Ούτε τον ΚΡ. βαρέσανε λέει. Οτι τους τραμπουκίσ­ανε μόνο.

Β.: Δεν ξέρω τώρα φίλε.

Κ.: Και ζητάγανε από τη Ν. τα κλειδιά του αυτοκινήτο­υ του. Β.: Ναι, αυτό και καλά γιατί; Κ.: Δεν ξέρω. Και πες του να κόψει τις λέγανε και φέρε τα κλειδιά απ’ το αυτοκίνητο.

Β.: Πω πω γάμησέ τα. Κ.: Δηλαδή πολύ ράδιο αρβύλα χτες για να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε.

Β.: (Βήχας) Γιατί ο αδερφός μου ξέρω πριν σχολάσει γύρισε και μου πε ότι είχανε βαρέσει τον άλλον.

Κ.: Και εμένα έτσι μου ’πε στα ηχητικά. Συν αυτό, λέει ότι οι άλλοι ήτανε Παγκρατιώτ­ες, Καμινιώτες και κάποιοι λέει από το τέτοιο. Παγκρατιώτ­ες Καμινιώτες μαζί. Και κάποιοι απ’ τον Ασπρόπυργο, λέει, τώρα λέει όλοι μαζί. Εκεί όπου έγινε το σκηνικό.

Β.: Πού ήταν αυτό;

Κ.: Εκεί που πήγαμε εμείς. Την ώρα που πέρασε ο Α. που τους είδε.

Β.: Σοβαρά;

Κ.: Ναι. Γι’ αυτό δεν μπήκανε και οι άλλοι στο σκηνικό. Ο Α. και αυτοί. Γιατί και καλά λέει τους είδε ο Π. λέει με τον Μ. και τους λέει ρε Α. που πάτε λέει και εσείς λέει με αυτούς πάτε και αυτά. Και οι άλλοι δεν μπήκανε. Γι’ αυτό δεν πήρανε θέση.

Β.: Πω πω γάμησέ τα, κατάλαβα. Κ.: Τώρα ξέρεις τι θα γίνει κάτω ε; Β.: Τι;

Κ.: Θα κατεβαίνει­ς κάτω και θα έρχονται να σε πιάνουνε. Ε με ποιους είσαι; Με αυτούς ή με τους άλλους;

Β.: Πω πω γάμα τα.

Κ.: Ναι. Ετσι τη βλέπω τη δουλειά φίλε. Θα μας πιάνουν και θα μας ρωτάνε. Με ποιους είσαι εσύ; Με τον Π. ή με τον κοντό; Ο Π. λέει ψάχνει να βρει τον κοντό να τον σκοτώσει λέει.

Β.: Τόσο πολύ;

Κ.: Ρε φίλε δεν ξέρω τι έχει γίνει. Δεν ξέρω. Και γι’ αυτό μου φάνηκε περίεργο που ο Α. δεν ήθελε να φύγουμε να πάμε στα Καμίνια και καθίστε δω πέρα και δεν θα γίνει τίποτα. Κατάλαβες; Και γι’ αυτό και ο Α. πήγε από κει με τον άλλον ήρεμος…

Το θέμα είναι, ρε φίλε, ότι αυτήν τη στιγμή γαμάνε τον δικό μας. Δεν γαμάνε ούτε τον Α. ούτε τον Μ. ούτε τον Α.

Β.: Εγώ κατάλαβα ότι όλοι αυτοί που λέγανε και καλά ότι είναι με τόσο με τον κοντό κάνανε στην άκρη, ρε φίλε. Και αυτός που την πλήρωσε ήταν ο Μ. Μόνο. Κ.: Να βγει πρώτα ο Θεός. Β.: Εγώ δεν ξανακατεβα­ίνω κάτω αδερφέ.

Κ.: Πρώτα ο Θεός και θα πάρεις, θα πάρουμε θέση φίλε. Αφού είστε με τον κοντό γιατί πήγαμε μόνο είκοσι άτομα και δεν ήτανε όλοι η μισή Θύρα 7 με τον κοντό αφού ήταν με τον κοντό; Και βγάλανε το φίδι απ’ την τρύπα άλλοι κι άλλοι.

Β.: Τι να σου πω ρε φίλε δεν ξέρω. Κ.: Δηλαδή καλώς κακώς τώρα εάν είναι όντως κάποιος άλλος μέσα γι’ αυτό ήταν οι άλλοι κάτω. Ο Τ. λέει… Εφαγε πολλές. Β.: Απ’ το Μοσχάτο;

Κ.: Οχι απ’ τους MISFITS. Πήγε στο νοσοκομείο, τον πήγαν νοσοκομείο. Εφαγε πολλές λέει αυτός. Β.: Σώπα ρε.

Κ.: Ναι. Ο κοντός που λέει ότι τον μαχαιρώσαν­ε είναι ψέματα. Γιατί ο κοντός μετά το σκηνικό ήταν στα Καμίνια. Δεν έφαγε καμία μαχαιριά. Μαλακίες αυτά που λένε. Β.: Σοβαρά;

Κ.: Ναι, αφού μου το ’πε ο Α… Μου λέει ποια μαχαιριά, ρε μαλάκα, μου λέει. Αφού αφού ο κοντός μου λέει ήρθε στο ΓΚΕΤΟ μου λέει μετά.

Β.: Αυτοί στο ΓΚΕΤΟ τι πήγανε να κάνουνε μετά, ρε φίλε; Κ.: Δεν ξέρω, ρε φίλε, δεν ξέρω. Κ.: Απ’ ό,τι κατάλαβα δεν είναι να εμπλέκεσαι με κανέναν απ’ αυτούς.

Β.: Οχι τέλος, φίλε.

Κ.: Εγώ δεν ξανά δεν ξαναέχω κονέ με κάνα κορεό. Φίλε με κανένανε.

Αυτοί επροχτές μιλάγανε και εχτές σκοτωθήκαν­ε.

Ελεγε πόσο καιρό, ο Μ. να πάμε να τους βαρέσουνε να φύγουνε, αφού θέλουνε να πάρουμε τις πόρτες και αυτοί δεν πήρανε θέση. Και γιατί δεν πήρανε θέση; Β.: Τι να πω ρε μαλάκα, δεν ξέρω. Κ.: Αλλοι είχανε πάει με τον κοντό και βρεθήκανε αντίπαλοι με τον κοντό. Αλλοι δεν ήτανε καθόλου και δεν βρεθήκανε καθόλου.

Β.: Πω πω γάμησέ τα. Της πουτάνας. Τώρα τι ισχύει και τι δεν ισχύει.

Κ.: Κανένας δεν ξέρει. Μου λέει μου λέει ο Α. θα έρθεις μου λέει το απόγευμα κάτω που θα κάνουμε το γκράφιτι; Ρε μαλάκας του λέω είσαι;

Β.: Ποιο γκράφιτι θα κάνουνε κάτω;

Κ.: Tον πυγμάχο που θέλουνε να κάνουνε στην τρία μου λέει.

Β.: Δεν παν να γαμηθούνε, ρε φίλε. Για γκράφιτι πες του είμαστε;

Κ.: Εδώ δεν ξέρω τι θα γίνει του λέω με τον δικό μας του λέω, ρε μαλάκα, το γκράφιτι θα κοιτάξουμε ρε; Ο Α. στα αρχίδια του, φίλε. Δεν εμπλάκηκε πουθενά. Με είδανε λέει οι άλλοι λέει την ώρα που ’ρθα εγώ. Με είδανε λέει και δεν μπορούσα να πάω να τσακωθώ. Με είδανε.

Β.: Φοβάμαι να πάω και κάτω τώρα, ρε μαλάκα, εγώ.

Κ.: Μην πας κάτω μην πας. Ο,τι είναι θα σε πάρουνε τηλέφωνο.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece