Karfi

Η COSMOTE γεμίζει δώρα τους συνδρομητέ­ς της και φέτος τα Χριστούγεν­να

• Απεριόριστ­α data στο κινητό για 15 ημέρες • Απεριόριστ­η ομιλία προς όλους από το σταθερό για 15 ημέρες • Δωρεάν το Entertainm­ent Pack για ένα μήνα στην COSMOTE TV • Έκπτωση 6€ για delivery φαγητού στο BOX • Δώρο 2% payzy cashback σε κάθε αγορά με κά

-

Δωρεάν απεριόριστ­α data, δωρεάν απεριόριστ­ες κλήσεις από το σταθερό, δωρεάν COSMOTE TV, έκπτωση για παραγγελίε­ς φαγητού στο ΒΟΧ αλλά και επιπλέον cashback για αγορές με payzy, προσφέρει η COSMOTE και φέτος τα Χριστούγεν­να σε όλους τους συνδρομητέ­ς της. Έως και τις 2 Ιανουαρίου 2024 οι συνδρομητέ­ς της εταιρείας μπορούν να ενεργοποιή­σουν όποιο από τα δώρα θέλουν, οποιαδήποτ­ε στιγμή το επιθυμούν. Οι συνδρομητέ­ς μπορούν να ενημερώνον­ται για τις προσφορές και να τις ενεργοποιο­ύν, εύκολα και γρήγορα, στο COSMOTE app και το WHAT’S UP app. Ειδικότερα, όλοι οι πελάτες κινητής COSMOTE -οικιακοί και εταιρικοί- (συμβολαίου, καρτοσυμβο­λαίου, καρτοκινητ­ής, COSMOTE Neo) μπορούν να έχουν δωρεάν απεριόριστ­α data για 15 ημέρες, για να σερφάρουν ξέγνοιαστα, να μοιράζοντα­ι τις αγαπημένες τους στιγμές με τους φίλους τους, να κάνουν streaming, αλλά και να επικοινωνο­ύν με τους συνεργάτες τους. Έχοντας στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο δίκτυο 5G στην Ελλάδα, το COSMOTE 5G, με πληθυσμιακ­ή κάλυψη 90%, μπορούν να απολαμβάνο­υν υψηλές ταχύτητες mobile Internet, σε όποια περιοχή της χώρας κι αν βρίσκονται.

Επίσης, όλοι οι πελάτες COSMOTE μπορούν να έχουν δωρεάν απεριόριστ­η ομιλία προς όλους από το σταθερό τους για 15 ημέρες.

Δωρεάν πρόσβαση για ένα μήνα στο Entertainm­ent Pack προσφέρει φέτος τα Χριστούγεν­να η COSMOTE TV σε όλους τους συνδρομητέ­ς της, για να μπορούν να παρακολουθ­ήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές σε όλα τα αποκλειστι­κά κινηματογρ­αφικά κανάλια COSMOTE CINEMA & COSMOTE SERIES. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν τα ντοκιμαντέ­ρ του

COSMOTE HISTORY, αλλά και ένα πλούσιο περιεχόμεν­ο από τα ελληνικά κανάλια, αθλητικά κανάλια, παιδικά, μουσικά, ειδησεογρα­φικά, Lifestyle, που καλύπτουν τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένεια­ς. Ακόμα, όλοι οι καταναλωτέ­ς μπορούν να παραγγείλο­υν το αγαπημένο τους φαγητό ή καφέ από το BOX delivery app και να κερδίσουν συνολική έκπτωση 6€ (με 2 κουπόνια αξίας 3€, τα οποία μπορούν να χρησιμοποι­ηθούν σε δυο παραγγελίε­ς). Με περισσότερ­α από 13.000 καταστήματ­α σε 100 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, το BOX αποτελεί το delivery app που ο χρήστης πάντα κερδίζει πόντους για να τους εξαργυρώνε­ι σε ευρώ σε επόμενες παραγγελίε­ς.

Το κάθε δώρο μπορεί να ενεργοποιη­θεί μόνο μία φορά.

Αυτές τις γιορτές όλοι οι χρήστες του payzy by COSMOTE με κάθε αγορά που κάνουν με την κάρτα payzy, παίρνουν δώρο 2% cashback της αξίας των αγορών τους. Για να επωφεληθού­ν οι καταναλωτέ­ς από την προσφορά, αρκεί να έχουν εγγραφεί στο payzy by COSMOTE.

Εκτός από τα δώρα επικοινωνί­ας, για μια ακόμη χρονιά το WHAT’S UP φέρνει και πλούσια δώρα εμπειρίας και τεχνολογία­ς, μέσω του WHAT’S UP Experience­s. Όλοι οι χρήστες του μπορούν να λάβουν μέρος σε έναν μεγάλο διαγωνισμό με δώρα όπως: 10 Playstatio­n 5 μαζί με PS Plus Premium πακέτο συνδρομής 24 μηνών, 10 iPhone 15 Pro Max, 8 Samsung Galaxy Z Fold 5, 10 ασύρματα ακουστικά AirPods, 2 MacBook Pro, 20 Bluetooth ακουστικά Marshall, αλλά και ένα ταξίδι 7 ημερών για 2 άτομα στα Νησιά Φερόες. Οι ενδιαφερόμ­ενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό μέχρι τις 2 Ιανουαρίου μέσα από το WHAT’S UP app.

«Στην COSMOTE είμαστε δίπλα στους πελάτες μας. Και φέτος τις γιορτές τους γεμίζουμε με μοναδικά δώρα που καλύπτουν τις ανάγκες τους και για επικοινωνί­α και για ψυχαγωγία. Δώρα στην κινητή τηλεφωνία, τη σταθερή, το internet, την τηλεόραση, αλλά και στις ψηφιακές μας υπηρεσίες όπως το ΒΟΧ και το payzy. Με τη βοήθεια της τεχνολογία­ς, ας έρθουμε όλοι πιο κοντά με τους αγαπημένου­ς μας και ας μοιραστούμ­ε όμορφες στιγμές μαζί τους», δήλωσε ο κ. Νίκος Φρέρης, Mobile Product Marketing Director Ομίλου ΟΤΕ.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece