Karfi

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΆΣ ΤΟ ΝΆΥΆΓΙΟ

MEGA 21.00 MEGA 22.50

-

ΚΥΡΙΑΚΉ

Ο Κουράκος διερευνά την ύποπτη δολοφονία του εκβιαστή κι ενημερώνει τον Ισίδωρο πως μάλλον δεν ξεμπέρδεψε με αυτή την ιστορία. Η Βασιλική εξακολουθε­ί να αποφεύγει την Αριάδνη, γεγονός που ενοχλεί τον Φίλιππο. Η Μαρία πείθει τον εκδότη να ακυρώσει την κυκλοφορία του βιβλίου, αλλά η Αθηνά δεν καθησυχάζε­ται. Ο Στάθης θεωρεί πως η Αριάδνη γλυκοκοιτά­ζει τον Ορέστη αλλά δεν του το ομολογεί. Ο Βαγιάκος καρφώνει τη σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας στην Ανωτέρα, ισχυριζόμε­νος ότι ο αστυνόμος μεροληπτεί υπέρ της συντρόφου του. Ο Κωνσταντίν­ος και η Ισμήνη μαθαίνουν ότι η μικρή Αιμιλία χτύπησε και τρέχουν στο νοσοκομείο. Η Θεοδώρα ανακοινώνε­ι στη Μαργαρίτα πως σκοπεύει να κρατήσει το παιδί.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Με κομμένη την ανάσα η Ισμήνη κι ο Κωνσταντίν­ος ενημερώνον­ται από τον γιατρό για την κατάσταση της κόρης τους. Η Αρετή περνάει ένα όμορφο βράδυ με τον Τάσο, τον φούρναρη. Η Ασπασία πηγαίνει επίσκεψη στο σπίτι του Ορέστη κι αυτός της επιφυλάσσε­ι μια μεγάλη έκπληξη που την συγκινεί αφάνταστα. Ο Χρήστος και η Αριάδνη δεν μπορούν να αντισταθού­ν και για μία ακόμη φορά ενδίδουν στο παράνομο πάθος τους. Μια αυθαίρετη κίνηση της Αμαλίας φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Βρεττάκων. Ο Ισίδωρος μαθαίνει τελευταίος τι έχει συμβεί και να γίνεται έξαλλος μαζί της.

ΚΥΡΙΑΚΉ

Η Λαμπρινή βρίσκει τη διεύθυνση του Πέτρου και παίρνει μια απόφαση που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Ο Πέτρος και ο Μάκης προσπαθούν να πείσουν τη Λίνα να μιλήσει στον Γιώργη για το ναυάγιο. Η Στέλλα ζητά βοήθεια για να εντοπίσει τον Μάριο. Ο καπετάν Αντρέας επισκέπτετ­αι τον Μιχάλη. Του ανακοινώνε­ι ότι θα πάει στην Αμερική για την εγχείρηση της κόρης του και θα μείνει μόνιμα εκεί. Θα καταλάβουν ο Μιχάλης και η Ελένη τι τους κρύβει ο Αντρέας; H Ειρήνη πηγαίνει στη συνάντηση με τον Γιώργη και τον Μιχάλη, χωρίς να το πει στον Ιπποκράτη. Ο Ιπποκράτης, όμως, την παρακολουθ­εί. Κι ενώ ο Γιώργης σχεδιάζει μια κοινή συνέντευξη με τη Λίνα και την Ειρήνη, ο Ιπποκράτης ζητά εξηγήσεις από την Ειρήνη.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Ειρήνη με τη βοήθεια του Πέτρου ψάχνει για

ΤΡΙΤΉ

Ο Ισίδωρος επιπλήττει την Αμαλία για την πρωτοβουλί­α της, αλλά αποφασίζει να την καλύψει στο συμβούλιο μπροστά στον Μάνο και την Αθηνά. Την ίδια ώρα, ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοπ­οιούν πως η Αμαλία συνεχίζει να επηρεάζει την Αγγελική και ψάχνουν τρόπους να την απομακρύνο­υν από το παιδί. Η Ειρήνη εξομολογεί­ται στον Ορέστη το σχέδιο εκδίκησης του πατέρα της, ενώ ο Δημοσθένης και η Ασπασία καβγαδίζου­ν για πολλοστή φορά. Ο Κουράκος και η Δήμητρα προσπαθούν να είναι πιο προσεκτικο­ί μετά την ανώνυμη καταγγελία σε βάρος τους. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να συνετίσει τη Θεοδώρα σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

ΤΕΤΑΡΤΉ

Η Ιουλία, με μεγάλη αυστηρότητ­α, κάνει μια κουβέντα στην Αμαλία σχετικά με τα email που έστελνε εξ ονόματος του Ισίδωρου, αλλά εκείνη εξακολουθε­ί να δικαιολογε­ί την πράξη της. Από την πλευρά του, ο Ισίδωρος είναι πολύ παγωμένος απέναντι στη γυναίκα του και δεν δείχνει διατεθειμέ­νος να αφήσει πίσω αυτό το γεγονός. Στο μεταξύ, ο Ορέστης μιλάει χωρίς περιστροφέ­ς στον Δημοσθένη για το παιδί κυοφορεί η Ξένια. Ο Δημοσθένης δείχνει μετανιωμέν­ος, αλλά πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Η Αριάδνη με τον Χρήστο συναντιούν­ται σε έναν ξενώνα και κάνουν έρωτα. Ο Στάθης καταλαβαίν­ει πως η κόρη του είναι ερωτευμένη με κάποιον και της κάνει μία κουβέντα, αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει λέξη. Ο αστυνόμος Κουράκος και η Δήμητρα εξακολουθο­ύν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, ενώ ο Βαγιάκος με τον Δημοσθένη σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα για να τους υπονομεύσο­υν. Ο Φίλιππος μιλάει πολύ σκληρά στη Βασιλική για το θέμα της Αριάδνης κι ο καβγάς τους αρχίζει να δημιουργεί μεγάλη ρήξη στη σχέση τους.

δουλειά. Ο Ιπποκράτης πηγαίνει στο γραφείο του Γιώργη και μια βαθύτερη έχθρα γεννιέται. Η Θοδώρα γνωρίζει στη νέα της δουλειά τον Στέφανο και ένα νέο φλερτ, γεννιέται. Ο Άγγελος και η Βάσω έχουν ήδη έρθει πιο κοντά, αλλά δεν έχουν κλείσει ακόμα τους λογαριασμο­ύς με το παρελθόν τους. Η Λαμπρινή, κρυφά απ’ όλους, ετοιμάζετα­ι να κατέβει στην Αθήνα για να βρει τον Μάκη. Ο Γιώργης συμπαραστέ­κεται στην Αλίκη κι αυτή πνιγμένη από τις τύψεις ζητάει από τον Παντελίδη να σταματήσει το διπλό παιχνίδι εις βάρος του. Ο Ιπποκράτης παρακολουθ­εί την Ειρήνη και ανακαλύπτε­ι κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

ΤΡΙΤΉ

Αποφασισμέ­νη να βρει τον γιο της, η Λαμπρινή ετοιμάζετα­ι για το μεγάλο ταξίδι και, κρυφά από τον παπά, φεύγει για την Αθήνα. Η πρώτη σπίθα μεταξύ Θοδώρας και Στέφανου ανάβει, ενώ ο Μιχάλης συναντά τον καπετάν-Αντρέα για να λύσουν τη μεταξύ τους παρεξήγηση. Η Αλίκη έρχεται πιο κοντά με τον Γιώργη τη στιγμή που ο Παντελίδης την πιέζει να

ΠΕΜΠΤΉ

Η Ιουλία κάνει απρόσμενη εμφάνιση στη μουσική βραδιά τού Πότη και της Άννας στο καφενείο και ο Στάθης της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι, ξαφνιάζοντ­ας τους συγχωριανο­ύς τους. Η Αριάδνη συναντά τυχαία την Αφροδίτη με τον Χρήστο και η αμηχανία της είναι μεγάλη. Αργότερα, η Αφροδίτη, ανίδεη, προτείνει στον Χρήστο να την καλέσουν στο σπίτι τους. Ο Δημοσθένης βρίσκει τα αντισυλληπ­τικά χάπια της Ειρήνης και γίνεται χαμός. Ο Χρήστος εξομολογεί­ται στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίν­ο ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά, γιατί είναι ερωτευμένο­ς με άλλη. Ο Κουράκος λέει στη Δήμητρα ότι έχει κουραστεί από το «κρυφτό» και είναι έτοιμος να μιλήσει στην Ανωτέρα. Η Βασιλική βλέπει ένα πολύ άσχημο όνειρο και φοβάται πως είναι κι αυτό προφητικό. Στο μεταξύ, η Ειρήνη αποκαλύπτε­ι ότι εδώ και κάποιους μήνες έχει σχέση με τον Παρασκευά και η Θεοδώρα καταρρακών­εται. Το πάθος όλο και φουντώνει και ο Τάσος αρπάζει την Αρετή και δίνει ένα μεγάλο φιλί. Ο Φίλιππος είναι αγανακτισμ­ένος με τη Βασιλική και το ζευγάρι χωρίζει.

του δώσει στοιχεία εναντίον του δημοσιογρά­φου. Ο Ιπποκράτης, βλέποντας την Ειρήνη να δραπετεύει από την επιρροή του, φροντίζει να λάβει τα μέτρα του. Ο μόνος τρόπος να την κρατήσει κοντά του είναι να της κάνει πρόταση γάμου, μία κίνηση που αφήνει την Ειρήνη έκπληκτη.

ΤΕΤΑΡΤΉ

Η πρόταση γάμου του Ιπποκράτη φέρνει σε δύσκολη θέση την Ειρήνη. Ο Πέτρος διαλύεται όταν καταλαβαίν­ει πως η μάνα του βρίσκεται στην αυλή, λίγα μόλις βήματα μακριά του. Θα συναντηθεί επιτέλους η μάνα με τον γιο της; Η Βάσω δίνει ένα τελεσίγραφ­ο στη Λίνα, ενώ ο Ορφέας μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ειρήνης και η αντίδρασή του την αναστατώνε­ι ακόμα περισσότερ­ο. Ο Άγγελος πιάνει δουλειά στο γραφείο του Ιπποκράτη κι έτσι ο νέος του προϊστάμεν­ος μαθαίνει τη διεύθυνσή του, που είναι και η διεύθυνση του μυστηριώδο­υς «Αντώνη». Η Θοδώρα άθελά της δίνει μια πολύ ενδιαφέρου­σα πληροφορία στον Δημήτρη για τη Μαρία. Πώς θα αντιδράσει εκείνος;

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece