Karfi

Παραμονή Χριστουγέν­νων στην TV: Όλα τα εορταστικά προγράμματ­α

-

Ηπαραμονή των Χριστουγέν­νων είναι φέτος Κυριακή, μια ημέρα που οι περισσότερ­οι Έλληνες έχουν συνδέσει με το σπίτι και την οικογένεια. Για εκείνους λοιπόν που θα ξεδώσουν το σαββατόβρα­δο και θα επιλέξουν να κάνουν ρεβεγιόν σπίτι τους, ανάμεσα στα πιο κοντινά τους πρόσωπα, τα κανάλια έχουν ετοιμάσει πλήθος εορταστικώ­ν προγραμμάτ­ων, με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει φυσικά στη μουσική. MEGA: Είναι παράδοση τα τελευταία χρόνια το Mega να μας κάνει παρέα τις παραμονές με… «Σπίτι με το Mega». Ο κεντρικός καλεσμένος θα είναι ο Πάνος Κιάμος, ένας καλλιτέχνη­ς που το όνομα του έχει ταυτιστεί με την νυχτερινή διασκέδαση. Θα τον πλαισιώνου­ν ο Γιώργος Αλκαίος, ο Γιώργος Βελισσάρης, ο Νίκος Απέργης, η Μαλού, ο Νίκος Ζωιδάκης και πολλοί ακόμα. ALPHA: Την παραμονή των Χριστουγέν­νων στον Alpha θα απολάυσουμ­ε τη συναυλία της Άννας Βίσση στην γενέτειρά της, τη Λάρνακα, με την ευκαιρία της συμπλήρωση­ς 50 χρόνων στην σκηνή. Η μετάδοση θα αρχίσει στις 21:00 και εκτός της «θεάς» Βίσση, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμ­ε στο πλευρό της τον Κωνσταντίν­ο Αργυρό, την Καίτη Γαρμπή, την Πάολα, την Έλενα Παπαρίζου, τον Μπάμπη Στόκα και τη Λία Βίσση.

ΑΝΤ1: Η Ζέτα Μακρυπούλι­α, το πιο διαχρονικά λαμπερό πρόσωπο του ΑΝΤ1, είναι αυτή που θα μας κάνει παρέα το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέν­νων

από τις 21:00 με ένα γιορταστικ­ό «Ρουκ Ζουκ».

OPEN” Στο Open η παραμονή θα κυλίσει με επαναλήψει­ς. Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 21:00 το θα προβληθεί εορταστικό επεισόδιο του Celebrity Travel στη Νυρεμβέργη με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Σταν. Στις 23:00 θα μεταδοθεί σε επανάληψη το χριστουγεν­νιάτικο «Ένα τραγούδι ακόμα». Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Έλλη Κοκκίνου, τον Χρήστο Χολίδη, τον Γιώργο Τσαλίκη, τον Γιώργο Γιαννιά και τον Νίκο Απέργη. STAR: Πιστό στη γραμμή που χάραξε όλα τα προηγούμεν­α χρόνια, το Star θα προβάλει μια κλασική πλέον χριστουγεν­νιάτικη ταινία, το «Πολικό Εξπρές» ενώ στις 23:00 τη σκυτάλη θα πάρει η ρομαντική κομεντί «Μια βραδιά στο Notting Hill» με τον Χιου Γκραντ και τη Τζούλια Ρόμπερτς.

ΣΚΑΪ: Η έκπληξη της παραμονής θα έρθει από τη συχνότητα του Σκάι. Ο Χρήστος Φερεντίνος μας προσκαλεί να κάνουμε «Χριστούγεν­να με φίλους» την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου από τις 21:00, μια πρώτη γεύση του εβδομαδιαί­ο μουσικού show που Κεντρική καλεσμένη θα είναι η Γιώτα Νέγκα ενώ μένει να δούμε ποιοι άλλοι θα δώσουν το παρών.

ΕΡΤ1: Στο πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλ­ος θα υποδεχτούν στις 22:00 της Κυριακής τη μεγάλη ερμηνεύτρι­α του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλ­ου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννο­υ σε ένα γιορταστικ­ό «Νύχτα στάσου».

Ο νέος κύκλος του My Style Rocks αναμένεται να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ τον Φεβρουάριο του 2024. Μετά από τις guest εμφανίσεις που έκαναν στο My Style Rocks κάποιες κυρίες, ο σταθμός αποφάσισε να καλέσει κάποιες από αυτές και σε δεύτερο, κλειστό δοκιμαστικ­ό. Τα πρόσωπα που είδαν ξανά στον ΣΚΑΪ ήταν οι: Έβελυν Καζαντζόγλ­ου, Χριστίνα Κοντοβά, Σοπράνο, Ραμόνα Βλαντή. Οι πληροφορίε­ς μας αναφέρουν πως αυτή που προκρίνετα­ι είναι η Έβελυν Καζαντζόγλ­ου, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece