Karfi

MEGA: Με το χρυσό μετάλλιο στην τηλεθέαση αποχαιρετά το 2023

-

Για μια ακόμη χρονιά το MEGA κέρδισε το στοίχημα με το τηλεοπτικό κοινό καθώς δικαιώθηκε για τις επιλογές του.

Ήταν πρώτο στην Prime Time στο σύνολο του κοινού για το 2023 με ποσοστό 17,4% και διαφορά τουλάχιστο­ν 2,3 μονάδες από τον ανταγωνισμ­ό. Ακλόνητη στην κορυφή η «Γη της Ελιάς» με ετήσιο μέσο όρο 24,8% στο σύνολο του κοινού. Πρόκειται για το μοναδικό πρόγραμμα στη ζώνη μετάδοσής του που ξεπερνά το 20% κατά μέσο όρο το 2023.

Αντίστοιχα εντυπωσιακ­ή και η μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Το Ναυάγιο» που βρίσκεται στην πρώτη θέση στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 20%. Αλλά και το «Μαύρο Ρόδο» που μεταδόθηκε με επιτυχία την περασμένη

σεζόν κατέγραψε εντυπωσιακ­ό Μ.Ο. για το 2023, 19,5%, Κυρίαρχο ήταν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» το 2023. Οι ειδήσεις του Μεγάλου καναλιού ήταν πρώτες με Μ.Ο. 13,2% στο δυναμικό κοινό.

Στην πρώτη θέση παρέμεινε για μία ακόμη χρονιά η «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλ­ο και την Ανθή Βούλγαρη. Ενώ το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο αμετακίνητ­ο στην πρώτη θέση, σάρωσε με ποσοστό

18,8% στο σύνολο του κοινού και 15,3% στο δυναμικό κοινό. Το «MEGA Σαββατοκύρ­ιακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα διατήρησε την πρωτιά του στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 11,3%.

Ακλόνητο στην κορυφή παρέμεινε και το «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, αλλά και το «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου που πέτυχε να ενισχύσει τα ποσοστά του το 2023. Σταθερά υψηλά στις προτιμήσει­ς του κοινού η λατρεμένη συνήθεια τα Σαββατόβρα­δα «Σπίτι με το Mega». Τέλος στο MEGA χτύπησε για μια ακόμη χρονιά η καρδιά του UEFA Champions League που χάρισε στον σταθμό μέσο όρο τηλεθέασης 17%.

• Η περίοδος αναφοράς είναι από 01/01/2023 έως και 26/12/2023

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece