Karfi

Η ΠΆΡΆΛΙΆ •

ΕΡΤ1 22.45

-

ΔΕΥΤΕΡΑ: Η αποφυλάκισ­η του Χάρι έχει γεμίσει χαρά την Υπατία, η οποία του εξομολογεί­ται ότι είναι έγκυος. Ωστόσο η αντίδρασή του στο ευχάριστο αυτό γεγονός δεν είναι αυτή που περίμενε η Υπατία με αποτέλεσμα η σχέση τους να δοκιμάζετα­ι για ακόμα μια φορά. Παράλληλα η Κερασία αντιμετωπί­ζει ανοιχτά τον Γράντο αναφορικά με

την πρόσφατη συμπεριφορ­ά του και το κολιέ που βρήκε κρυμμένο στα πράγματά του καθώς υποψιάζετα­ι ότι ο άντρας της την απατά με την Τες.

ΤΡΙΤΗ: Η ανακάλυψη κάποιων επίσημων εγγράφων που αγνοούσε ο Χάρι, μέχρι τον θάνατο της μητέρας του, θα κάνει το ζευγάρι να συνειδητοπ­οιήσει ότι υπάρχουν μυστικά που παραμένουν ακόμα κρυμμένα σχετικά με το παρελθόν του Χάρι. Ο Καραχάλιος σε μια απόπειρα να βγάλει άκρη από τα δεδομένα θα επανεξετάσ­ει το ενδεχόμενο να μιλήσει εκ νέου με την οικογένεια Αρχοντάκη.

ΤΕΤΑΡΤΗ: Ο Μαρκ και ο Σήφης ξεκινούν μια νέα συνεργασία ψαρέματος ανακαλύπτο­ντας κρυμμένους θησαυρούς που βρίσκονται στα βάθη της θάλασσας. Η όμορφη Σάρα έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον της για τον Σήφη και εκείνος κολακεύετα­ι από την προσοχή που του δίνει. Σε μια ειλικρινή συζήτηση του Παπά-Νικόλα με την κόρη του, ο πατέρας της την προτρέπει να αφήσει τον άντρα της παρέχοντάς της στήριγμα.

ΠΕΜΠΤΗ: Ο Διονύσης καλεί για επίσημο δείπνο τον Χάρι στο σπίτι των Αρχοντάκηδ­ων προκειμένο­υ να κάνουν μια νέα αρχή στην σχέση τους. Την ίδια ώρα, η Μαρία είναι προβληματι­σμένη σχετικά με τα συναισθήμα­τά της για τον Ανδρέα και σε μια τρυφερή συζήτηση με τον πατέρα της λαμβάνει την πιο σημαντική συμβουλή για το μέλλον της.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece