Karfi

ΤΌ ΝΆΥΆΓΙΌ

MEGA 22.50

-

ΚΥΡΙΑΚΉ

Ο Πέτρος μαθαίνει για την πρόταση γάμου, που έκανε ο Ιπποκράτης στην Ειρήνη, και απογοητεύε­ται. Η Λαμπρινή επιστρέφει στην Κρήτη με διαλυμένες ελπίδες. Ο Γιώργης δίνει στη Στέλλα το όνομα του ναύτη που σκότωσε τον άντρα της και ο Βασίλης κάνει ό,τι μπορεί για να τη «μαλακώσει». Η Δήμητρα και ο Ιπποκράτης ετοιμάζουν ένα δείπνο-έκπληξη για την Ειρήνη, ώστε να την πείσουν να πει το ναι, αλλά εκείνη τους ανακοινώνε­ι ότι έχει άλλα σχέδια. Η μεγάλη συνέντευξη του Γιώργη, με τις δύο γυναίκες που επέζησαν από το ναυάγιο, κανονίζετα­ι στο σπίτι της Λίνας και εκεί συγκεντρών­ονται η Λίνα με την Ειρήνη για να εξιστορήσο­υν τις τραγικές στιγμές. Μόνο που μια τεράστια έκπληξη περιμένει την Ειρήνη: το άρωμά της. Αυτό που έφτιαξε με τον Απόστολο και χάθηκε στη θάλασσα είναι εκεί, μπροστά στα μάτια της.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Ειρήνη λυγίζει όταν ξαναμυρίζε­ι το άρωμα που έφτιαξε με τον Απόστολο. Εξιστορεί στη Λίνα και τον Γιώργη την ιστορία του και προσπαθεί να καταλάβει πώς έφτασε στα χέρια της Λίνας. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα, μετά την κρίση του Τρύφωνα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Μάκης γνωρίζοντα­ς τα αισθήματα του Πέτρου για την Ειρήνη, τη φέρνει στην αυλή για να της πει ο ίδιος πού βρήκε το βαλιτσάκι με τα αρώματα. Η Στέλλα ζητάει από τον Μιχάλη τη διεύθυνση του ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο και ο Βασίλης φοβάται για τα σχέδιά της. Ο Πέτρος κάνει ένα δώρο στην Ειρήνη, αλλά ο Ιπποκράτης παρασυρμέν­ος από τον θυμό του για την απουσία της, της λέει κάτι που θα την ταράξει.

ΤΡΙΤΉ

Ο Βασίλης ομολογεί στη Στέλλα τα αισθήματα που τρέφει για εκείνη, αλλά η Στέλλα δεν αντιδρά με τον τρόπο που εκείνος φανταζόταν. Ο Τρύφωνας, ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα καταφέρνου­ν να κρύψουν από την Ειρήνη την ασθένεια του πατέρα της για λίγο ακόμα.

Ο Γιώργης παρηγορεί την Αλίκη μετά τον βιασμό της από τον Παντελίδη, αλλά εκείνη αντιδρά αναπάντεχα. Ο Άγγελος δένεται ακόμα περισσότερ­ο με τη Βάσω, ενώ ο Δημήτρης κατηγορεί τη Μαρία ότι τον απατούσε με τον Βλάσση. Της ζητά εξηγήσεις, αλλά επεμβαίνει ο Βλάσσης, που ζητά κι αυτός με τη σειρά του εξηγήσεις. Η Ειρήνη φαίνεται αποφασισμέ­νη να ακούσει την καρδιά της και να απορρίψει την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, όταν ανακαλύπτε­ι σοκαρισμέν­η κάτι που θα ανατρέψει τις ισορροπίες μέσα της.

ΤΕΤΑΡΤΉ

Το σχέδιο του Ιπποκράτη δουλεύει και η Ειρήνη γίνεται ευάλωτη, καθώς μαθαίνει για την ασθένεια του πατέρα της. Ο Πέτρος από την άλλη, δεν μπορεί να σταματήσει να τη σκέφτεται. Η Λίνα αποφασίζει επιτέλους να πει στον πατέρα της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Τα χτυπήματα πέφτουν βροχή πάνω στον Δημήτρη, που έχει πια πειστεί ότι η Μαρία τον απατούσε με τον Βλάσση και αντιδρά άσχημα. Ο Γιώργης μοιράζεται με τον Βασίλη τις ανησυχίες του για τη Στέλλα και αυτός πηγαίνει να τη βρει για να μάθει τι σχεδιάζει. Αυτ ότι η Στέλλα έχει βάλει ήδη σε εφα σχέδιο και επικοινωνε­ί με τον ναύ Κυριάκο. Ο Δημήτρης ετοιμάζετα να. Ο Πέτρος αποφασίζει να κάνε Ειρήνη την ώρα που εκείνη απαντ του Ιπποκράτη.

ΠΕΜΠΤΉ

Η Ειρήνη δέχεται να παντρευτεί το ντας ότι σύντομα θα χάσει τον πατ να πάρει μία ακόμα δύσκολη από μαθαίνει πως ο Ιπποκράτης είναι για την καρδιά της Ειρήνης και πρ σει. Η Στέλλα παίρνει την απόφασ ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο κ της. Η Αλίκη, μην αντέχοντας πλέ δέχεται από τον Παντελίδη, αποφ Δημήτρης αναγκάζει τον Στέφανο Αθήνα για να κάνουν έκπληξη στη Στέφανος να ειδοποιήσε­ι τη Λίνα γ

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece