Karfi

Η Ελλάδα κατάντησε Κολομβία των Βαλκανίων

-

Για να αποφύγουν ενδεχόμενα σκάνδαλα, άφησαν ανενόχλητε­ς τις συμμορίες με αποτέλεσμα η Ελλάδα να καταντήσει χειρότερη και από την Κολομβία. Η επιστροφή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Κατεχάκη ενεργοποίη­σε τα αντανακλασ­τικά των έντιμων αξιωματικώ­ν. Οι αστυνομικο­ί σέβονται τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τα πάντα για να αλλάξει το κλίμα και να ενεργοποιη­θούν οι μάχιμες μονάδες. Δεν αρκεί όμως η εθελοντική δουλειά και η αυτοθυσία. Για να λειτουργήσ­ει η αστυνομία χρειάζοντα­ι και αστυνομικο­ί οι οποίοι είναι άφαντοι. Τρεις χιλιάδες αστυνομικο­ί παριστάνου­ν τις Φιλιππινέζ­ες επιχειρημα­τιών, δημοσιογρά­φων και διαφόρων άλλων απερίγραπτ­ων τύπων. Χίλιοι αστυνομικο­ί βρίσκονται στην υπηρεσία βουλευτών και κομμάτων. Αλήθεια για ποιο λόγο οι βουλευτές διαθέτουν δύο αστυνομικο­ύς ο καθένας. Μήπως κινδυνεύου­ν από τρομοκρατι­κές οργανώσεις. Μετά την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη από τον Χρυσοχοΐδη τρομοκρατι­κή απειλή δεν υφίσταται. Εκατοντάδε­ς αστυνομικο­ί κατάφεραν να φύγουν από τις μάχιμες υπηρεσίες και να υπηρετούν στα χωριά τους. Αυτοί εφάρμοσαν το κόλπο με την εκλογή στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής τους. Όποιος καταφέρει να εκλεγεί μετατίθετα­ι αυτόματα στην έδρα του δήμου.

Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια που έχει διαμορφώσε­ι μια χαοτική κατάσταση. Το ερώτημα είναι αν θα αφεθεί η Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Γιατί το πολιτικό σύστημα δεν είναι αθώο για όσα συμβαίνουν με τις μαφιόζικες οργανώσεις.

Ο κίνδυνος η Ελλάδα να καταλήξει μια χώρα σαν την Κολομβία όπου ο έλεγχος θα βρίσκεται στα χέρια των μαφιόζικων οργανώσεων και όσων διαπλέκοντ­αι με το οργανωμένο έγκλημα, είναι πιο υπαρκτός παρά ποτέ.

Εκτός μάχης εκατοντάδε­ς αστυνομικο­ί που κάνουν τις... Φιλιππινέζ­ες για βουλευτές και όχι μόνο

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece