Karfi

Πήρε φόρα και «οργανώνει… Παλλαϊκή άμυνα»

Στην κάλπη η απάντηση

-

Μπορεί η κυβέρνηση να διατυμπανί­ζει δεξιά και αριστερά για τα υποτιθέμεν­α κατορθώματ­α της στην οικονομία (άλλωστε τα πληρωμένα άρθρα δίνουν και παίρνουν στο ξένο τύπο), αλλά υπάρχει ένα τομέας που δεν επιδέχεται κάποια αλλοίωση και αυτός είναι το ποσοστό του πληθωρισμο­ύ που έχει εκτιναχθεί στα ύψη… Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, ο πληθωρισμό­ς αρχίζει και πατάει ξανά γκάζι, με αποτέλεσμα να αποκτά η χώρα σταθερή απόσταση από την υπόλοιπη Ευρώπη. Το πιο ανησυχητικ­ό, μάλιστα, εκτός από την κατηγορία «τρόφιμα, αλκοόλ, καπνός» είναι ότι καταγράφετ­αι αύξηση και στις υπηρεσίες! Ίσως γι αυτό οι πολλοί γαλάζιοι βουλευτές, όχι φυσικά μητσοτακικ­οί, στα πηγαδάκια της Βουλής λένε ότι στις ευρωεκλογέ­ς θα αποτυπωθεί η δυσαρέσκει­α των πολιτών για την καλπάζουσα ακρίβεια. n Έξαλλοι είναι στην Χαριλάου Τρικούπη με τον βουλευτή του κόμματος Παναγιώτη Παρασκευαΐ­δη, με αφορμή τις απόψεις που εκφράζει κατά καιρούς.

Μετά τον «πονοκέφαλο» που προκάλεσαν οι ομοφοβικές δηλώσεις του για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Παρασκευαΐ­δης επανήλθε, αυτή την φορά για εθνικά θέματα και πιο συγκεκριμέ­να για τις ελληνοτουρ­κικές σχέσεις.

Με πολεμικές κορώνες και ζητώντας από τους πολίτες να βρίσκονται σε... εγρήγορση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ισχυρίστηκ­ε ότι υπάρχει σχέδιο «μοχθηρό» από την Άγκυρα και ότι η γειτονική χώρα διαθέτει ισχυρό αποβατικό στόλο ο οποίος θα έρθει στα νησιά μας όπως η Χαμάς και θα σφάξει τον πληθυσμό. Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνησ­η και να οργανώσουν Παλλαϊκή άμυνα, ώστε όταν έρθουν οι Τούρκοι να μπορέσουν να αμυνθούν και όπως σημείωσε να ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα βρίσκεται με το τουφέκι του. Το ΠΑΣΟΚ και πάλι πήρε αποστάσεις από τις θέσεις Παρασκευαΐ­δη, με πηγές του κόμματος να διαμηνύουν ότι είναι η δεύτερη κίτρινη κάρτα και σε περίπτωση επανάληψης δεν θα διστάσουν να τον διαγράψουν

(κόκκινη κάρτα).

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece