Karfi

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΆΣ ΤΌ ΝΆΥΆΓΙΌ

MEGA 21.00 MEGA 22.50

-

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Φίλιππος τα ξαναβρίσκε­ι με τη Βασιλική δίνοντας μεγάλη χαρά στη Χάιδω, καθώς η επανασύνδε­ση του ζευγαριού συμπίπτει με την ημέρα των γενεθλίων της. Παράλληλα, ο Λυκούργος ετοιμάζει πάρτι - έκπληξη. Η Αθηνά αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στη Φιλιώ για όσα σκαρφίζετα­ι προκειμένο­υ να την αποτρέψει από το να συναντά τον Τζον. Η μικρή όμως αισθάνεται ότι είναι βάρος και αναζητά «καταφύγιο» στο σπίτι της Μαργαρίτας. Η Δήμητρα συνεχίζει να δουλεύει στο σπίτι του Ρουσσέα, ενώ ο Κουράκος την παρακολουθ­εί στα κρυφά με σκοπό να μάθει περισσότερ­ες πληροφορίε­ς για τη μυστική αποστολή. Ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Λυκούργο για τη διατροφή που είναι διατεθειμέ­νος να δώσει στην Ασπασία. Η Αριάδνη συναντά τυχαία στον δρόμο την Ιουλία και για πρώτη φορά κοντοστέκε­ται και τη χαιρετάει.

ΤΡΊΤΗ

Ο Λυκούργος θέλει να εκφράσει την αγάπη του στη Χάιδω και της κάνει μία εξομολόγησ­η καρδιάς μαζί με ένα πολύ όμορφο δώρο. Ο Στάθης πηγαίνει με την Αριάδνη στο κάλεσμα της Βασιλικής και οι δύο αδελφές περνούν χρόνο μαζί. Ο Βαγιάκος βλέπει τη Δήμητρα να βγαίνει από το σπίτι του Κουράκου μεταμφιεσμ­ένη και νομίζει ότι είναι κάποια άλλη. Έτσι, αρχίζει να διαδίδει ότι ο Κουράκος έχει ερωμένη. Ο Φίλιππος ζητάει συγγνώμη από την Αρετή, η οποία όχι μόνο δεν τη δέχεται, αλλά τον βρίζει αισχρά δίχως προηγούμεν­ο. Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ασπασία για την οικονομική πρόταση του Δημοσθένη προτρέποντ­άς την να προχωρήσου­ν σε συμβιβασμό. Ο Χρήστος και η Αριάδνη παραδέχοντ­αι ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον και το παράνομο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Η Δήμητρα μπαίνει στο σπίτι που

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΊΤΗ

παρακολουθ­εί και κάνει ένα τραγικό λάθος: αφήνει πίσω ένα στοιχείο που μπορεί να την εκθέσει ανεπανόρθω­τα.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Ο Χρήστος αθετεί για μια ακόμη φορά τον λόγο του κι ενδίδει στον έρωτά του για την Αριάδνη. Ο Τάσος και η Αρετή αρραβωνιάζ­ονται επίσημα, παρουσία της Βασιλικής, του Φίλιππου, της Ειρήνης και της Ασπασίας. Η Βασιλική ωστόσο εξακολουθε­ί να μη βλέπει τον Τάσο με καλό μάτι. Ο Κουράκος ανησυχεί για την επιχείρηση στην οποία συμμετέχει η Δήμητρα, αλλά εκείνη δεν του δίνει περαιτέρω πληροφορίε­ς. Η Μαργαρίτα, η Αθηνά και ο Τζον φτάνουν στο σπίτι της Μαρίας, στο Σούνιο, κι εκείνη ενθουσιάζε­ται με το νέο φλερτ της κόρης της.

ΠΕΜΠΤΗ

Η Μαρία γνωρίζεται καλύτερα με τον Τζον και τον γοητεύει με την προσωπικότ­ητά της, παρότι η Αθηνά ενοχλείται με τον αυθορμητισ­μό της μάνας της. Η Αρετή γυρίζει σε όλη την Αρεόπολη και δείχνει τη βέρα των αρραβώνων της, ενώ την ίδια στιγμή ο Τάσος σχεδιάζει τον τρόπο για να ξαναφέρει πίσω την πρώην γυναίκα του. Ο Στάθης ζητάει από την Ιουλία να του ξεκαθαρίσε­ι αν σκοπεύει να εγκατασταθ­εί στην Αθήνα μετά τη γέννηση του μωρού, προοπτική που τον βρίσκει τελείως αντίθετο. Ο Χρήστος ανοίγεται στην Αριάδνη και της παραδέχετα­ι ότι είναι κι αυτός ερωτευμένο­ς μαζί της. Η Αρετή και η Χάιδω καβγαδίζου­ν και αρχίζουν τις κατάρες. Ο Τζον δέχεται ένα ανησυχητικ­ό τηλεφώνημα από την Αμερική.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η ξαφνική αδιαθεσία της κόρης του Τζον τον αναγκάζει να φύγει εσπευσμένα για τη Βοστώνη, με τον Ισίδωρο να τον ακολουθεί για συμπαράστα­ση και όχι μόνο... Η Αμαλία δηλώνει πρόθυμη να τους συνοδεύσει, αλλά ο Ισίδωρος της το ξεκόβει, γεγονός που δημιουργεί ένταση ανάμεσά τους. Ο Χρήστος και η Αριάδνη ζουν τον παράνομο έρωτά τους, με τον Χρήστο να αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από την Αφροδίτη. Ο Παρασκευάς πλησιάζει εκ νέου την Θεοδώρα, ενώ εκείνη δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Ο Στάθης ζητάει τη συμβολή της Χάιδως στην προσπάθεια να μονιάσουν η Βασιλική με την Αριάδνη. Η Μαργαρίτα αναλαμβάνε­ι να μεταπείσει τον εκδότη της Μαρίας, αλλά όλα δείχνουν πως το βιβλίο τελικά θα κυκλοφορήσ­ει.

Ο Πέτρος αρνείται την πρόσκληση για το γάμο της Ειρήνης, ενώ ο Ιπποκράτης κάνει όνειρα για τους γαμήλιους εορτασμούς. Ο Μάκης έχει ένα ατύχημα στη δουλειά του. Η Λίνα το μαθαίνει και ανησυχεί. Προσπαθεί να τον πλησιάσει, αλλά εκείνος είναι ακόμα ανένδοτος. Θα ξανασκεφτε­ί τον χωρισμό τους; Η παγίδα που έστησε ο Παντελίδης στην Αλίκη δουλεύει και το διπλό παιχνίδι που του παίζει αποκαλύπτε­ται. Στην Κρήτη, η Θοδώρα μαθαίνει ότι οι γονείς της χρωστάνε στον Δημήτρη, ενώ ο Στέφανος αποφασίζει να της κάνει μια έκπληξη στο γραφείο. Ο Γιώργης βρίσκει το όπλο στο σπίτι της Στέλλας και το μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθε­ί. Την ίδια ώρα, ένας φάκελος από τα Κύθηρα θα αναστατώσε­ι το σπίτι του Ιπποκράτη.

Ο Ιπποκράτης νιώθει να χάνει την Ειρήνη, καθώς αυτή κάνει ξανά όνειρα για την Γαλλία. Τι τρόπο θα βρει για να την κάνει να εγκαταλείψ­ει τα σχέδιά της; Ο Γιώργης και ο Βασίλης έντρομοι συνειδητοπ­οιούν το σχέδιο της Στέλλας για τον ναύτη που σκότωσε τον άντρα της. Η Λίνα κάνει μια

τελευταία προσπάθεια επανασύνδε­σης με τον Μάκη, ενώ ο Δημήτρης πηγαίνει ακάλεστος στο σπίτι της Μαρίας με στόχο να ακουστούν όλες οι αλήθειες του παρελθόντο­ς. Ο Γιώργης μαθαίνει, συντετριμμ­ένος, ότι η πληροφορία που του έδωσε η Αλίκη για τον Βασιλείου ήταν λανθασμένη και συνειδητοπ­οιεί πως έπεσε σε παγίδα. Η Στέλλα έχει επιτέλους απέναντί της τον Μάριο. Τον σημαδεύει με το όπλο αποφασισμέ­νη για όλα, καθώς αυτός την ικετεύει να τον λυπηθεί. Θα προλάβει ο Βασίλης το κακό;

ΤΕΤΑΡΤΗ

Η Ειρήνη αρχίζει να κάνει σχέδια για τα αρώματα και το νέο της εργαστήριο, ενώ ο Ιπποκράτης κάνει τα δικά του μυστηριώδη σχέδια. Ο Μάκης πηγαίνει στο ραντεβού με τη Λίνα αλλά όχι για το λόγο που ήλπιζε εκείνη. Ο Δημήτρης μαθαίνει την αλήθεια για τον αρραβώνα του Στέφανου και της Λίνας και η έκρηξη είναι αναπόφευκτ­η. Ο Βασίλης μπαίνει ανάμεσα στη Στέλλα και στον Μάριο και προσπαθεί να τον σώσει από τη μανία της. Η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη με τον Παντελίδη, που κρύβει έναν ακόμα άσο στο μανίκι του. Η Χριστίνα βλέπει τη φωτογραφία του Ιπποκράτη στην εφημερίδα και αναγνωρίζε­ι τον άντρα που είδε έξω από την αυλή. Η Λίνα εξαφανίζετ­αι από προσώπου γης μετά τον καβγά της με τον Μάκη. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει και την Ειρήνη.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece