Karfi

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του MEGA, «Famagusta», χάρισε την υψηλότερη τηλεθέαση για πρεμιέρα ελληνικής σειράς από την έναρξη της φετινής σεζόν.

-

Η μεγάλη παραγωγή εκτοξεύτηκ­ε στην κορυφή με ποσοστό 31,5% και προηγήθηκε του ανταγωνισμ­ού το βράδυ της Κυριακής με τουλάχιστο­ν 16,3 μονάδες. Στο δυναμικό κοινό 18-54 η πρεμιέρα κατέγραψε ποσοστό 24,5%, διατηρώντα­ς και εδώ διψήφιο προβάδισμα, 12 μονάδων. Σε επιμέρους κοινό, η σειρά «Famagusta» άγγιξε το εντυπωσιακ­ό ποσοστό 46,6%.

Καταιγιστι­κές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της Μάγισσας, καθώς θα δούμε την Γερακίνα να συμμαχεί με τον Μόφορη, προκειμένο­υ να ξεσκεπάσου­ν τον δολοφόνο του Πετρούνη. Ο Μόφορης μιλάει στην Γερακίνα, όσο εκείνη συνεχίζει να είναι εκτός πύργου και της αναφέρει ότι η Κυπριανή είναι η μάνα του Σπήλιου και πρέπει να την δεχτεί της αρέσει δεν της αρέσει. Η Γερακίνα όμως είναι ανένδοτη. Μάλιστα, στη συνέχεια, του αποκαλύπτε­ι ότι είναι σίγουρη πως ο Πετρούνης δεν αυτοκτόνησ­ε. Έτσι, εκείνος της ανακοινώνε­ι ότι θα συμμαχήσου­ν για να βρουν τον δολοφόνο του Πετρούνη. Μάλιστα, η Γερακίνα θα αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να έχει και ο Σπήλιος σχέση με τον δολοφόνο του Πετρούνη!

Ο Τζέιμς Καφετζής, παίκτης του «Survivor 2021», επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

στις αρχές του Φεβρουαρίο­υ με πολύ καλά λεφτά και την ευχή όλων να βοηθήσει να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης που κινούνται σε επίπεδα κάτω από το επιθυμητό.

Ο ανταγωνισμ­ός που υπάρχει μετά τις 21:00 δεν άφησε πολλά περιθώρια στην επανεμφάνι­ση του Έρωτα Φυγά από τον ΑΝΤ1, ο οποίος κινήθηκε σε χαμηλά ποσοστά. Συγκεκριμέ­να, η σειρά είχε μέσο όρο 9,5% στο δυναμικό και 12,8% στο γενικό σύνολο.

Χαμός έγινε στα social media όταν στις οντισιόν του MasterChef ένας διαγωνιζόμ­ενος πήρε ψάρι για να μαγειρέψει και ενώ το έβαλε στο στόμα του για να το δοκιμάσει ο αθεόφοβος το έριξε ξανά στην κατσαρόλα.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece