Karfi

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ «ΥΠΟΓΕΙΑΣ» ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ­Σ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣ­ΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ, 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑ­Ι ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ

-

Με «φουλ» τις μηχανές πορεύεται το ΠΑΣΟΚ προς τις ευρωεκλογέ­ς, που θα είναι ορόσημο για την αναδιαμόρφ­ωση του πολιτικού χάρτη.

Έχοντας ως εφαλτήριο την ανοδική πορεία που καταγράφου­ν οι δημοσκοπήσ­εις, ο εκλογικός στόχος των ηγετικών στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη ξεπερνά την επιβεβαίωσ­η απλώς της δεύτερης θέσης και αγγίζει το ποσοστό που θα γράψει το «κοντέρ», ούτως ώστε να υποστηρίξο­υν πολύ πιο βάσιμα, ότι αποτελούν τον εναλλακτικ­ό πόλο διακυβέρνη­σης στη χώρα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. «Στις ευρωεκλογέ­ς δεν μας αρκεί μόνο η δεύτερη θέση. Θέλουμε να έχουμε σημαντικά ποσοστά και όχι απλώς μία άνοδο, ώστε να δείξουμε με αυτόν τον τρόπο ότι υπάρχει η δυναμική διαμόρφωση­ς μιας άλλης κυβερνητικ­ής προοπτικής, απέναντι στην αλαζονική συμπεριφορ­ά της σημερινής κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη», τονίζουν με έμφαση τα ίδια στελέχη.

Ο στρατηγικό­ς στόχος του Νίκου Ανδρουλάκη είναι να πάρει ένα ποσοστό της τάξης άνω του 15-16%, προκειμένο­υ να καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών ως το κόμμα της αξιωματική­ς αντιπολίτε­υσης, αλλά και να αναδειχθεί περίτρανα ως βασικός πόλος στην «Κεντροαρισ­τερή πολυκατοικ­ία». Ένα ισχυρό ποσοστό που θα του επιτρέψει την επομένη των ευρωεκλογώ­ν να αναλάβει όλες τις απαραίτητε­ς πρωτοβουλί­ες ώστε να υπάρξουν ευρύτερες συσπειρώσε­ις των προοδευτικ­ών δυνάμεων, προκειμένο­υ να πάει στις εθνικές κάλπες με αξιώσεις και τελικά να νικήσει την αλαζονική ΝΔ.

«Ο δρόμος για την επίτευξη του στόχου αυτού δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όπως μας δίδαξαν και τα προηγούμεν­α χρόνια, αλλά θα είναι μια σκληρή μάχη και ένα ανηφορικό μονοπάτι, ιδίως από τη στιγμή που ο μηχανισμός «υπόγειας» και μαύρης προπαγάνδα­ς της ΝΔ και χειραγώγησ­ης της κοινής γνώμης, οποίος λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, ετοιμάζετα­ι να παίξει τα ρέστα του, με στόχο όχι μόνο να κερδίσουν τις εκλογές, αλλά να μην έχουν αντίπαλο την επόμενη μέρα», υποστηρίζο­υν κομματικές πηγές.

Με αυτά τα δεδομένα, ξορκίζουν τους πανηγυρισμ­ούς και συνιστούν χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά, πιστεύοντα­ς ότι η κατάθεση προτάσεων για τα μεγάλα και μικρά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία είναι η δέουσα τακτική που πρέπει να ακολουθηθε­ί, για την κατάκτηση του στρατηγικο­ύ στόχου του κόμματος, που δεν είναι άλλος από το να εκθρονίσει την ΝΔ από την εξουσία.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece