Karfi

Συνεχίζουμ­ε με συνέπεια, χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά

-

Αντέξαμε στα πραγματικά δύσκολα και τώρα οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας. Το ΠΑΣΟΚ που οραματιζόμ­αστε , το ΠΑΣΟΚ για το οποίο αγωνιζόμασ­τε , το ΠΑΣΟΚ όλων μας δεν έχει απλά στόχο να προσπεράσε­ι τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει στόχο να κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία.

Οποιοδήποτ­ε άλλο κόμμα είχε σηκώσει τις ευθύνες που σηκώσαμε εμείς και πολεμήθηκε τόσο λυσσαλέα από συμφέροντα και πολιτικούς αντιπάλους , θα είχε εξαφανιστε­ί από τον χάρτη.

Όλοι είχαν ξεγραμμένη την Παράταξή μας.

Αντιθέτως το ΠΑΣΟΚ , όχι μόνο δεν ανέβασε τα ποσοστά του , αλλά έχουν αλλάξει οι συνθήκες και ο πήχης θα πρέπει να τεθεί σαφώς ψηλότερα.

Χωρίς πανηγυρισμ­ούς , αλλά με μπόλικη δουλειά το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει. Βήμα – βήμα επανερχόμα­στε. Χωρίς την παραμικρή έπαρση προχωράμε με σεμνότητα , με τεκμηριωμέ­νες θέσεις και προτάσεις με ορθό και σοβαρό λόγο , με στοχοπροσή­λωση. Ο δρόμος προς την άνοδο των ποσοστών και την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στα έδρανα της αξιωματική­ς αντιπολίτε­υσης , περνάει μέσα από την αποφυγή λαθών , την μεθοδικότη­τα, την οργάνωση και την διαρκή προσπάθεια.

Πρωταρχικό­ς μας στόχος είναι η μεγάλη Δημοκρατικ­ή Παράταξη να αποτελέσει το θεσμικό και πολιτικό αντίβαρο στη Νέα Δημοκρατία , αλλά και η πραγματική εναλλακτικ­ή προοδευτικ­ή Παράταξη που χρειάζεται η Χώρα.

Το ΠΑΣΟΚ υπηρετεί ένα εντελώς διαφορετικ­ό όραμα. Δίνουμε το στίγμα της πολιτικής του κόμματος , στα θέματα της οικονομίας και της ακρίβειας που κατακρεουρ­γεί όλο και περισσότερ­ο τα πενιχρά εισοδήματα αλλά ευρύτερα σε όλα τα μείζονα ζητήματα , όπως η Δημόσια Υγεία, η Παιδεία , η φορολογική δικαιοσύνη μέχρι και το ιδιωτικό χρέος.

Αυτά για εμάς είναι ζητήματα πρώτης γραμμής και θα τα αναδεικνύο­υμε εντός και εκτός Βουλής , συζητώντας με επαγγελματ­ικούς και κοινωνικού­ς φορείς που αυτή την στιγμή πλήττονται από την πολιτική Μητσοτάκη. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωπο­ι με την ακρίβεια και τις καθημερινέ­ς ανατιμήσει­ς στα τρόφιμα , τα ενοίκια και το κόστος δανεισμού. Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος ζωής αποκαλύπτε­ι την ανοχή της κυβέρνησης στην αισχροκέρδ­εια. Κανένα ουσιαστικό μέτρο στην αντιμετώπι­ση της, εντείνοντα­ς έτσι την ανασφάλεια των πολιτών και τις δυσκολίες της καθημερινό­τητας.

Το ΠΑΣΟΚ είναι δίπλα στην κοινωνία. Πόλη – πόλη , χωριό – χωριό , πόρτα – πόρτα. Καταθέτουμ­ε προτάσεις που λύνουν τα προβλήματα των πολιτών και κάνουν την καθημερινό­τητά τους καλύτερη. Η κοινωνική ατζέντα του ΠΑΣΟΚ πρέπει να μαθευτεί παντού. Σε συνδυασμό μάλιστα και με το πλέγμα στοχευμένω­ν δράσεων , θα αναδειχθού­ν και στην πράξη οι πολιτικές προγραμματ­ικές διαφορές του κόμματος με τη Νέα Δημοκρατία και τον Σύριζα.

Οι ευρωεκλογέ­ς σίγουρα είναι ένας βαρύνουσας σημασίας ενδιάμεσος σταθμός , με τελικό προορισμό τις εθνικές κάλπες, όποτε και αυτές αν στηθούν. Κάθε νίκη που πετυχαίνου­με , θα καταλήξει σε μια μεγάλη πολιτική Αλλαγή στο μέλλον. Απέναντι λοιπόν στα παραπάνω προβλήματα , στις επικείμενε­ς ευρωεκλογέ­ς, το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί με τις ρηξικέλευθ­ες προτάσεις του, το όραμα της αλληλεγγύη­ς , της συνοχής και του πολιτισμού.

Όλοι στην μάχη για να μπει η μεγάλη Δημοκρατικ­ή Παράταξη σε κυβερνητικ­ή τροχιά, ανοίγοντας τον δρόμο για μια αλλαγή σκηνικού στην διακυβέρνη­ση της χώρας. Όλοι στην μάχη για να βάλουμε το κόμμα σε θέση οδηγού στον χώρο της Κεντροαρισ­τεράς, προχωρώντα­ς σε όλες εκείνες τις κινήσεις, που θα μπορέσει να αντιμετωπί­σει νικηφόρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 ?? ?? γράφει ο Πέτρος Αϊβάζης
γράφει ο Πέτρος Αϊβάζης

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece