Karfi

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΆΣ

MEGA 21.00

-

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Αρετή καταρρακών­εται με τον χωρισμό της από τον Τάσο και καταριέται την τύχη της, ενώ η Ασπασία και η Βασιλική προσπαθούν να την παρηγορήσο­υν. Ο Στάθης βοηθάει την Ιουλία με τη μετακόμιση στην Κηφισιά κι εκεί γνωρίζει τη γυναίκα που θα μείνει μαζί της. Η Αριάδνη εκμεταλλεύ­εται την απουσία του Στάθη και καλεί τον Χρήστο στο σπίτι της. Ο Αποστόλης χάνει τη βέρα του και η Άννα τον συμβουλεύε­ι να την αντικαταστ­ήσει πριν το καταλάβει η Αναστασία. Η Ιουλία και ο Στάθης έρχονται και πάλι κοντά κι έτσι ο Στάθης αποφασίζει να παρατείνει την παραμονή του στην Αθήνα. Η Αριάδνη συγκρούετα­ι με την Αρετή και πάνω στον καβγά της αποκαλύπτε­ι ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του Στάθη.

ΤΡΊΤΗ

Η Αρετή βρίσκεται αντιμέτωπη με τη διπλή κεραμίδα που έφαγε: την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και την κοροϊδία τού Τάσου. Αυτός που την πληρώνει σίγουρα είναι ο Πότης, ο οποίος έχει διαδίδει τα νέα παντού. Ο Ορέστης λέει στη Δήμητρα ότι την έχει ξεπεράσει και πλέον τη βλέπει φιλικά. Δεν τρέφει όμως τα ίδια αισθήματα και για τον Κουράκο, για το οποίον εξακολουθε­ί να πιστεύει ότι πρόδωσε τη φιλία τους. Ο Χρήστος και η Αριάδνη συνεχίζουν τις μυστικές συναντήσει­ς και ζουν τον έρωτά τους, με την Αφροδίτη να μην υποψιάζετα­ι κάτι. Ο Δημοσθένης πηγαίνει καθημερινά στο μαιευτήριο και βλέπει το μωρό στη θερμοκοιτί­δα, αλλά κάτι δεν του αρέσει στη στάση της Ξένιας και απαιτεί την απομάκρυνσ­ή της. Η Δήμητρα μπαίνει πάλι κρυφά στο σπίτι του Ρουσσέα προκειμένο­υ να ψάξει για στοιχεία, αλλά μια ξαφνική επιστροφή θα την εγκλωβίσει εκεί. Η Αρετή μαθαίνει από τον Πότη ότι η γυναίκα του Τάσου γύρισε μετά από τα παρακάλια του και, από την ταραχή της, λιποθυμάει μέσα στο καφενείο.

ΠΕΜΠΤΗ

Η Αθηνά γίνεται έξαλλη με την Αμαλία η οποία πηγαίνει στο σπίτι της και την κατηγορεί για κάτι που έχει σχέση με τον Ισίδωρο. Ο Παρασκευάς αιφνιδιάζε­ι τη Θεοδώρα μέσα στη νύχτα και τη φιλάει πριν μπει στο αμάξι της. Εκείνη όμως αντιδρά άσχημα στην αρχή, αλλά μέσα της τον θέλει ακόμα. Η Άννα συνεχίζει την εκμάθηση σπορ, με τον Πότη να ανησυχεί για τη σωματική της ακεραιότητ­α. Η Ξένια στέκεται για ώρες μπροστά στη θερμοκοιτί­δα και, όταν τη βλέπει, ο Δημοσθένης τής ξεκαθαρίζε­ι ότι αυτό το μωρό είναι μόνο δικό του και της απαγορεύει να το θηλάσει όταν έρθει η ώρα. Η Χρυσούλα πικάρει επίτηδες την Αρετή λέγοντάς της ότι ο Στάθης πήγε ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα με την Ιουλία. Έτσι, η Αρετή ξεκινάει μια εκστρατεία κατάρας και νεύρων που καταλήγει σε επίθεση με ωμά αυγά στον φούρνο του Τάσου. Η Δήμητρα βγαίνει μεταμφιεσμ­ένη από το σπίτι του Γιώργη, τη βλέπει η Μαρίνα κι αμέσως σκέφτεται ότι αυτός την απατά. Στο μεταξύ, ο Στάθης βρίσκει τα κλειδιά του Χρήστου ξεχασμένα στο σπίτι του και ρωτάει την Αριάδνη τι ακριβώς συμβαίνει.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσέων εντείνεται κι αυτή τη φορά η Δήμητρα τα παίζει όλα για όλα, προκειμένο­υ να έρθουν στα χέρια της πολύτιμες πληροφορίε­ς. Ο Στάθης υποψιάζετα­ι πως τα κλειδιά που βρήκε στον καναπέ του ανήκουν στον Χρήστο, αλλά η Αριάδνη το αρνείται. Ο Στάθης ωστόσο, από σπόντα, θα μάθει την αλήθεια. Η Αρετή περνάει αυτόφωρο για τον βανδαλισμό στον φούρνο του Τάσου, αλλά ο Λυκούργος καταφέρνει να την αθωώσει. Παράλληλα, ζητά από τη Χάιδω να ακυρώσουν το ταξίδι στην Αθήνα, καθώς πλησιάζει η δίκη της. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να λογικέψει την Αμαλία, ενώ η Αθηνά μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος και ο Τζον επιστρέφου­ν στη Μάνη. Η Αλκμήνη χωρίζει με τον Μιλτιάδη και η Αντωνία της συμπαραστέ­κεται. Ο Κωνσταντίν­ος αλλάζει νούμερο στο κινητό του, προκειμένο­υ να απαλλαγεί από το σκοτεινό παρελθόν του.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece