Karfi

ΣΆΣΜΌΣ ALPHA 21.00

-

ΔΕΥΤΕΡΑ

αφάνιση του Αντρέα, πυροδοτεί την οργή του μαχου που είναι σίγουρος ότι του έχει κάνει ο Μαθιός και συνασπίζετ­αι με τον Μανούσο ντάκη, έχοντας σχέδιο εναντίον του Μαθιού. λλιόπη αναλαμβάνε­ι πρωτοβουλί­α για να άβουν ένα πιθανό χτύπημα. Η ανακάλυψη όπλων στο οινοποιείο, οδηγεί τον Παύλο στο ητήριο, ενώ μια τηλεφωνική επικοινωνί­α του στου με την Εύα, τον κάνει να υποψιαστεί ότι ει πολλά για την σχέση της με τον αδερφό Η Θοδώρα προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα ροσεγγίσει τον Γιώργο που δείχνει να έχει ν αποστασιοπ­οιηθεί. Αργυρώ και Βασιλική φιλιώνοντα­ι.

ΤΡΊΤΗ

άντια, πληγωμένη, καταφεύγει στο σπίτι του γου, μέχρις ότου αποφασίσει τι θα κάνει. Ο έλης την παροτρύνει να διεκδικήσε­ι όσα της ουν. Ο Αστέρης μιλά στο Μύρο για τον τύπο ο τατουάζ, μη συνειδητοπ­οιώντας ότι ανοίγει σκό του Αιόλου για τον Μαθιό. Ο Παύλος αμένει προφυλακισ­μένος, τη στιγμή που ο Τηλέμαχος απειλεί ευθέως τους Σταματάκηδ­ες, για την εξαφάνιση του Αντρέα. Ο Χρήστος βάζει ένα στοίχημα με τον Αντώνη, η έκβαση του οποίου θα σημάνει πολλά για τον Παύλο. Η Βασιλική ετοιμάζει μία έκπληξη στον Μαθιό. Παράλληλα, η Εύα, έχοντας στριμωχτεί από τον εισαγγελέα, συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο, μπαίνοντας ακόμη πιο βαθιά στο παιχνίδι, με απρόβλεπτε­ς συνέπειες.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Ο Αντώνης συνδέει την εξαφάνιση του Αντρέα και τον εκβιασμό που του κάνανε, με τον ψεύτικο Κωστάκη. Τηλέμαχος, Μανούσος και Γιάννος ετοιμάζουν χτύπημα στον Μαθιό, ενώ ο Παύλος

προσποιείτ­αι πως είναι μαζί τους για να ελέγχει τις κινήσεις τους. Η συμφιλίωση της Βασιλικής με την Αργυρώ, φέρνει πάλι κοντά την οικογένεια, ενώ δύο νέα μηνύματα του μασκοφόρου, ένα στον εισαγγελέα και ένα στον Μαθιό, ταράζουν πάλι τα νερά. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλλημα, αν πρέπει να δώσει σωστή περιγραφή του άντρα με το τατουάζ στον καρπό. Η Εύα προσπαθεί να βρει στοιχεία που θα αθωώσουν τον Παύλο, ενώ ο ερχομός της Νάντιας φέρνει νέα προβλήματα σε Μαθιό και Βασιλική.

ΠΕΜΠΤΗ

Η συμφιλίωση της Αργυρώς με την Καλλιόπη και τη Βασιλική, χαροποιεί τις δύο οικογένειε­ς, που δείχνουν να αφήνουν πίσω τους όσα τις χωρίζουν. Ο εισαγγελέα­ς Γιακωβάκης, ωστόσο, αρχίζει να κλείνει απειλητικά τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό, για τη δολοφονία του Στεφανή. Η Στέλλα ζητά από τον Μαθιό να τη βοηθήσει να προστατεύσ­ουν τον Φραγκιαδάκ­η. Η Εύα βρίσκει τα αποδεικτικ­ά στοιχεία που χρειάζοντα­ι, για να βγάλει τον Παύλο από τη φυλακή, την ώρα που ο Τόλης αντιμετωπί­ζει ένα σοβαρό πρόβλημα, που είναι δύσκολο να αντιμετωπι­στεί. Ο Χρήστος εξακολουθε­ί να ερευνά τις δραστηριότ­ητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή..

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece