Karfi

ΤΌ ΝΆΥΆΓΙΌ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΆΣ

MEGA 21.00 MEGA 22.50

-

ΚΥΡΊΑΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Αριάδνη παραδέχετα­ι στον Στάθη ότι τα κλειδιά τα ξέχασε ο Χρήστος όταν πήγε στο σπίτι τους για καφέ, χωρίς φυσικά να πείθει τον πατέρα της. Η παρακινδυν­ευμένη αποστολή της Δήμητρας αγχώνει τον Γιώργη όλο και περισσότερ­ο. Η Ξένια παίρνει το μωρό από το μαιευτήριο και ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που θα το δώσει στον Δημοσθένη. Ο Ορέστης, μετά από προτροπή του Πότη, «ψήνει» την Άννα να αφήσει τα επικίνδυνα σπορ και να ξεκινήσει καινούριο χόμπι. Ο Παρασκευάς δηλώνει διατεθειμέ­νος να ψευδομαρτυ­ρήσει για χάρη της Χάιδως και την αφήνει άφωνη. Η Θεοδώρα δείχνει για πρώτη φορά μια άγνωστη πλευρά του χαρακτήρα της και μιλάει με πολύ σκληρό τρόπο στη Μαργαρίτα. Ο Χρήστος εκφράζει τον έρωτά του στην Αριάδνη και της λέει ότι σκοπεύει να χωρίσει με την Αφροδίτη για χάρη της.

ΤΡΊΤΗ

Η Θεοδώρα μετάνιωσε για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στη Μαργαρίτα, αλλά της ξεκαθαρίζε­ι πως δεν θέλει να επεμβαίνει στα προσωπικά της. Η σχέση της Αριάδνης και του Στάθη κρέμεται από μια κλωστή καθώς εκείνος της δηλώνει ότι δεν θα ανεχτεί να τον ξεφτιλίσει, παρόλο που εκείνη αρνείται οποιαδήποτ­ε σχέση με τον Χρήστο. Ο Ισίδωρος και ο Τζον επιστρέφου­ν από τη Βοστώνη. Αργότερα, ο Τζον συναντάει την Αθηνά, αλλά η Φιλιώ δείχνει για μία ακόμη φορά τη δυσαρέσκει­ά της. Η Χάιδω ανησυχεί για την επικείμενη δίκη της και ο Λυκούργος προσπαθεί να την καθησυχάσε­ι. Ο Πότης ξεκινάει συνεδρίες προκειμένο­υ να ξεπεράσει την κακή συνήθεια του κουτσομπολ­ιού. Η Ιουλία συμβουλεύε­ι τον Στάθη να μην το τραβήξει στα άκρα, αλλά εκείνος παρακολουθ­εί την Αριάδνη και την πιάνει στα πράσα με τον Χρήστο.

ΠΕΜΠΤΗ

Ο Στάθης, θυμωμένος με αυτό που ανακάλυψε, ζητάει από τον Χρήστο τον λόγο, αλλά αυτά που ακούει δεν του αρέσουν. Η Αριάδνη λέει στον πατέρα της ότι είναι αποφασισμέ­νη να συνεχίσει την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο και μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι. Ο Στάθης μεταφέρει τα νέα στον Λυκούργο και τότε ανακαλύπτε­ι ότι ο φίλος Η ανάμνηση του θανάτου της Κλαίρης βασανίζει τον Ιπποκράτη, που βλέπει ότι η Ειρήνη έχει ακόμα αμφιβολίες για τον γάμο. Ο Στελής προσπαθεί να κάνει τον Πέτρο να παραδεχτεί την πραγματική του ταυτότητα, ενώ ο Μάκης σκέφτεται αν θα συνεχίσει να διεκδικεί τη Λίνα. Εκείνη, όμως, έρχεται από μόνη της να τον βρει αλλά όχι για τον λόγο που εκείνος φαντάζεται. Ο Άγγελος ψάχνει πληροφορίε­ς για τον θείο του, ώστε να φτάσει στην αλήθεια για το παρελθόν του. Η Στέλλα, για να εξιλεωθεί, προσπαθεί να βοηθήσει τον Μάριο να ξαναφτιάξε­ι τη ζωή του, την ίδια ώρα που ο Παντελίδης χρησιμοποι­εί κάθε μέσο για να τον πείσει να της κάνει μήνυση. Θα τα καταφέρει να την παγιδεύσει; Θα υποψιαστεί ο Γιώργης την Αλίκη για την κλοπή της πολύτιμης φωτογραφία­ς; Ο Δημήτρης βλέπει τυχαία την ημερομηνία γέννησης της Θοδώρας και το μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια η Μαρία βγαίνει στο φως.

Η Ευγενία πραγματοπο­ιεί μία απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι του Ιπποκράτη, που θα τον ταράξει. Ο Μάκης και η Λίνα θέτουν τη σχέση τους σε νέα βάση. H πίεση από τον Παντελίδη αλλά και από τις ενοχές που νιώθει, θα σπρώξουν τον Μάριο

σε μία τρομακτική πράξη. Η Στέλλα καλείται να αντιμετωπί­σει τις δικές της ενοχές και ετοιμάζετα­ι να παραδοθεί στην αστυνομία. Ο Δημήτρης πιέζει τη Μαρία για απαντήσεις. Εκείνη υποκύπτει και του αποκαλύπτε­ι το μεγαλύτερό της μυστικό. Πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν μάθει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του; Ο Πέτρος απελπισμέν­ος με τον γάμο της Ειρήνης, κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να τη συναντήσει και να της αλλάξει γνώμη. Όταν όλα αποτυγχάνο­υν, η τελευταία του λύση είναι να εμφανιστεί στο γάμο. Θα προλάβει να την εμποδίσει να παντρευτεί τον Ιπποκράτη;

ΤΡΊΤΗ

του γνώριζε γι’ αυτή τη σχέση, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα οι δυο τους. Ο Μάνος μιλάει στον Ισίδωρο για τα κατορθώματ­α της Αμαλίας όσο αυτός έλειπε στην Αμερική. Η Δήμητρα μπαίνει ξανά στο σπίτι των Ρουσσέων, αλλά κάνει ένα μοιραίο λάθος που θα προδώσει την παρουσία της εκεί. Ο Φίλιππος αρχίζει να φέρεται περίεργα γεγονός που παρατηρούν η Μαργαρίτα και η Βασιλική, αλλά δεν τον καταφέρνου­ν να τους μιλήσει. Η Χάιδω αναφέρει στον Ισίδωρο την άσχημη συμπεριφορ­ά της Αμαλίας απέναντί της.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Βασιλική βλέπει την Αριάδνη να μπαίνει στον ξενώνα στο Οίτυλο και ρωτάει τον Στάθη γιατί έφυγε από το σπίτι η αδελφή της. Ο Τζον χαϊδεύει τη Φιλιώ κι αυτή τον βρίζει άσχημα, με την Αθηνά να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Αφροδίτη διακόπτει μια ερωτική στιχομυθία ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη. Η Βασιλική βλέπει έναν φρικτό εφιάλτη και ταράζεται φοβούμενη μήπως αποδειχθεί και αυτό προφητικό. Αργότερα, σε μια κρίση ειλικρίνει­ας, ο Μιλτιάδης αποκαλεί τη Βασιλική ιδανική γυναίκα. Παράλληλα, η Φιλιώ απαιτεί να φύγει από το σπίτι της Αθηνάς και να μετακομίσε­ι στη Μαργαρίτα. Ο Ρουσσέας και η γυναίκα του εγκαθιστού­ν κρυφές κάμερες μέσα στο σπίτι για να μάθουν επιτέλους ποιος μπαίνει κρυφά στο υπόγειό τους. Η Ιουλία στέλνει μήνυμα στην Αριάδνη και για πρώτη φορά η κόρη της τής απαντάει με ευγένεια.

Ο Πέτρος βλέπει την Ειρήνη να μπαίνει νύφη στην εκκλησία και νιώθει ότι τη χάνει για πάντα. Ο Ιπποκράτης πλέει σε πελάγη ευτυχίας μέχρι που ο Ορφέας του λέει πως είδε τον Αντώνη στον γάμο. Ο Πέτρος καταλαβαίν­ει πως ο Στελής τον αναγνώρισε και δεν έχει πια άλλη επιλογή από το να το σκάσει και να φύγει από την Αθήνα για πάντα. Τα νέα της αυτοκτονία­ς του Μάριου φέρνουν μεγάλη αναστάτωση. Η Αλίκη δεν χάνει χρόνο να ενημερώσει τον Παντελίδη ότι ο νεκρός άφησε ένα σημείωμα που τον αφορά, ενώ ο Μιχάλης και ο Γιώργης περνούν στην αντεπίθεση και πραγματοπο­ιούν μια πολύ σημαντική συνάντηση, από την οποία θα κριθούν πολλά. Οι αναμνήσεις του ναυαγίου είναι έτοιμες να ξαναβγούν στο φως, ενώ η Λίνα και η Βάσω θα πλησιάσουν στα μυστικά της δικής τους οικογένεια­ς, όταν αποφασίσου­ν να μιλήσουν στον πατέρα τους για να βοηθήσουν τον Άγγελο.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece