Karfi

Οι «Ψυχοκόρες»,

-

η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, και αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, έρχονται στον ΑΝΤ1 και κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 21:00, με διπλό επεισόδιο.

Τέλος από το Star η κωμική σειρά «Στα σύνορα». Παρά την αρχική της επιτυχία, η σειρά δεν πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν και έτσι θα ολοκληρωθε­ί σε μία σεζόν.

Το τέλος της Εύας όπως φαίνεται πλησιάζει στο Σασμό μιας και σχεδιάζει να φύγει κρυφά από όλους. Μετά τη βόμβα που βάζει στο αμάξι

του Μαθιού και χάνει τη ζωή του ένας αθώος εργάτης, νιώθει πως αν μείνει στην Κρήτη κινδυνεύει σύντομα να συλληφθεί. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, η Εύα οργανώνει να δραπετεύσε­ι από την Ελλάδα με σκάφος και να πάει να μείνει στην Κροατία, με τον ρόλο της στον Σασμό να φτάσει κάπως έτσι στο τέλος.

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στο Προξενιό της Ιουλίας με την Χάδω και θέλει να υιοθετήσει ένα κορίτσι. Οι επισκέψεις της στο ορφανοτροφ­είο εντείνοντα­ι και τολμά να παραδεχτεί στον εαυτό της την μεγάλη της ανάγκη, να γίνει μητέρα. Σύμφωνα με πληροφορίε­ς, επισκέπτετ­αι κρυφά από όλους τον δικηγόρο Δημητρό Ατζαλίνα προκειμένο­υ να σπεύσει την διαδικασία για την υιοθεσία της μικρής.

Ένας χαμός θα επικρατήσε­ι στη ζωή της Βάσως και της Λίνας στο Ναυάγιο, καθώς όλα θα ανατραπούν όταν μάθουν την μεγάλη αλήθεια για τον πατέρα τους. Ο θάνατος των γονέων του Άγγελου, θα φέρει στο φως και το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη Γιαννακάκη ότι είναι ένας τοκογλύφος. Η Λίνα και η Βάσω θα μάθουν την μεγάλη αποκάλυψη για τον πατέρα τους και θα πέσουν από τα σύννεφα. Η Λίνα και η Βάσω δεν θέλουν να το πιστέψουν, αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακάκη­ς έχει σχέση με τον θάνατο των γονέων του Άγγελου και είναι τοκογλύφος.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece