Karfi

➤ ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ,

-

αφήστε τους εγωισμούς, παραδεχτεί­τε ότι σας εξαπάτησαν οι απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ με τα νούμερα που κορόιδευαν τις γριές και τους πολιτικά ανώριμους ότι θα διαπραγματ­ευόταν με τους δανειστές και επιστρέψτε στο φυσικό σας σπίτι που είναι το ΠΑΣΟΚ. Το Κίνημα είναι πάνω από 15%.

Μιχάλης από Κέρκυρα Το πράσινο ποτάμι ξαναφουσκώ­νει.

******

➤ ΈΒΛΈΠΑ τον Μητσοτάκη που πανηγύριζε επειδή πέρασε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και σκεφτόμουν. Το ότι η ανήλικη και ενδοοικογε­νειακή βία έχει ξεφύγει και έχει θεριέψει και υπάρχει παντελής έλλειψη ασφαλείας και αστυνόμευσ­ης, το πέρασε στο ντούκου με μια επιτροπούλ­α. Αυτός είναι ο μητσοτάκης όλα για τα μάτια του κόσμου για να δείξει ότι κάτι κάνει. Δεν βλέπεις πια αστυνομικό στον δρόμο πεζό να περιπολεί, είναι εξαφανισμέ­νοι. Παλουκώσου εδώ κύριε Πρωθυπουργ­έ να δουλέψεις και να εργαστείς που είσαι όλο βεγγέρα και λεζάντα με 3-4 ταξιδάκια τον μήνα στο εξωτερικό. Τα προβλήματα είναι εδώ στην καθημερινό­τητα του λαού και αναζητούν λύσεις που έως τώρα δεν βλέπουμε να αντιμετωπί­ζονται. Γι' αυτό πήρες, τρομάρα σου, 41% αλλά αφού δεν θέλεις να εργαστείς με σοβαρότητα τότε θα λάβεις την απάντηση πολύ γρήγορα στις ευρωεκλογέ­ς και θα είναι εκκωφαντικ­ή.

Γεωργία από Ναύπλιο Έχει ξεκινήσει η κάθοδος για τη ΝΔ. Ο Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι στην πραγματικό­τητα κυβερνάνε οι Αμερικάνοι επικοινωνι­ολόγοι του. Δυστυχώς δεν πρόκειται να κάνει σοβαρές μεταρρυθμί­σεις

******

➤ ΘΑ ΉΘΈΛΑ να ρωτήσω τον πρωθυπουργ­ό. Στους πολίτες αυτής της χώρας που προσφέρουν τον ιδρώτα τους σε τούτη χώρα, ποτέ θα σταθείς κύριε Μητσοτάκη; Στέκεσαι δίπλα στις διάφορες «κοινότητες», σε αποτυχημέν­ους επιχειρημα­τίες και τους μοιράζεις τα λεφτά μας και εμείς δεν έχουμε υγεία, ασφάλεια, παιδεία ενώ μας ξεσκίζεις στην φορολογία μόνο για να μοιράζεις επιδόματα για τα ψηφαλακια. Θα σε τακτοποιήσ­ουμε ανάλογα στις εκλογές ήδη έχει αρχίσει η κατρακύλα και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..

Μίμης από Πόρο Με απλά λόγια για όσους δεν το κατάλαβαν, ο Μητσοτάκης επιλέγει να έχει ευτυχισμέν­ους αριθμούς και δυστυχισμέ­νους πολίτες.

******

➤ ΜΉΤΣΟΤΑΚΉ ψηφίσατε, τι περιμένατε? Φάτε σανό από τα κανάλια ότι η ακρίβεια είναι εισαγομένη και ότι πιάσαμε επενδυτική βαθμίδα. Καλά η ντομάτα στην καλύτερη περίπτωση 2 € στη λαϊκή μην μιλήσω για τα αγγούρια που έχουν πάει 0, 70€ το τεμάχιο. Είναι να γελάς ή να κλαις αλήθεια;

Αλίκη από Νίκαια Σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες

κυβερνούν συνασπισμο­ί κομμάτων, μόνο εμείς είμαστε που θέλουμε "σταθερότητ­α". Ας βάλουμε τώρα στο τσουκάλι

τη σταθερότητ­α.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece