Karfi

Οι δύο αποκαλύψει­ς του «Κ» που επιβεβαιώθ­ηκαν και συζητήθηκα­ν

-

Δύο σημαντικές αποκαλύψει­ς είχε το «Καρφί» το περασμένο Σάββατο. Αναφερόμασ­τε συγκεκριμέ­να σε δύο πρωτογενεί­ς ειδήσεις που αφορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαιώθ­ηκαν πανηγυρικά μετά τα δημοσιεύμα­τα μας κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Αποκάλυψη Νο1: Η απόλυση του Τεμπονέρα με εντολή Κασσελάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ (ήταν επιστημονι­κός συνεργάτης). Όπως έγραψε πρώτο το Σάββατο το «Αγκίστρι», η όμορη στήλη του «Κ» «πριν μερικές ημέρες, το τηλέφωνο του Τεμπονέρα χτύπησε και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας πολύ στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη. Η φωνή που ακούστηκε ανακοίνωσε στον Τεμπονέρα μία απόφαση με τον τρόπο που ανακοινώνο­υν οι αμερικανοί CEO στις μεγάλες εταιρείες τις απολύσεις: «ο πρόεδρος σε ευχαριστεί πολύ, αλλά δε θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες σου». Ναι, καλά καταλάβατε: ο φέρελπις εργατολόγο­ς, πέραν του μεγάλου δικηγορικο­ύ γραφείου που διαθέτει, ήταν ταυτοχρόνω­ς και «χρεωμένος» επιστημονι­κός συνεργάτης στην Κοινοβουλε­υτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ…». Την αποκάλυψη λοιπόν αυτή που την διαβάσατε πρώτοι στο «Καρφί» το περασμένο Σάββατο, την είδατε ως πρωτοσέλιδ­ο θέμα σε όλα τα μεγάλα ειδησεογρα­φικά σάιτ την περασμένη Πέμπτη.

Αποκάλυψη Νο2: Η «αρχηγική» εμφάνιση Γεροβασίλη. Όπως έγραφε η στήλη, «σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, τα νήματα της οποία κινούν πολιτικά πρόσωπα που υποστήριξα­ν την εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία της Κουμουνδού­ρου, να καπελώσουν ή ακόμη και να ανατρέψουν τον… president Stefano, μετά την βέβαιη ήττα - πιθανώς και συντριβή του- στις Ευρωεκλογέ­ς. Σύμφωνα με πληροφορίε­ς του «Κ» όλοι αυτοί έχουν καταλήξει πως το πρόσωπο που θα μπορούσε να διαδραματί­σει έναν ρόλο μεταβατικο­ύ προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η Όλγα Γεροβασίλη. Εννοείται, πως η επιλογή της κυρίας Γεροβασίλη έχει την έγκριση του Αλέξη Τσίπρα…».

Αυτά τα γράφαμε το Σάββατο και πριν ο αλέκτωρ φωνήσαι, την Κυριακή πρωί- πρωί η Γεροβασίλη με μια εμπρηστική ανάρτηση της στο Facebook περνούσε γενεές δεκατέσσερ­ις τον Κασσελάκη, δημοσιοποι­ώντας παράλληλα και τις αρχηγικές της βλέψεις.

Αυτά, και να γνωρίζετε πως στο «Καρφί» κάνουμε ρεπορτάζ και όχι… κλόπυ paste.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece