Karfi

Ποιες σειρές μυθοπλασία­ς μας αποχαιρετο­ύν το καλοκαίρι

-

Ηνέα σεζόν έρχεται άκρως ανανεωμένη και τα κανάλια έχουν μπει ήδη σε συζητήσεις, καθώς για 11 από τις υπάρχουσες σειρές θα πέσει η αυλαία στο τέλος της σεζόν που διανύουμε, τον Ιούνιο δηλαδή.

Στον Alpha, ο «Σασμός» μετά από τρία χρόνια οδηγείτε σε οριστικό φινάλε τον Ιούνιο και σε αυτό ρόλο παίζουν τα χαμηλά ποσοστά στον β’ μισό της σεζόν αλλά και ο όρος του ΕΚΟΜΕ που δεν δίνει επιδότηση στις σειρές εκείνες που κάνουν πάνω

από δύο σεζόν. Επίσης τον επίλογο της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας» που βασίζεται σε βιβλίο θα παρακολουθ­ήσουμε φέτος, ενώ αυλαία ρίχνει και «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Να πούμε ακόμα ότι το τέλος της

αγαπημένης σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μετά από 11 σεζόν θα είναι πραγματικό­τητα, καθώς κάποιες συζητήσεις για ανανέωση της σειράς δεν οδήγησαν σε συμφωνία.

Στον ΑΝΤ1 εκτός από τη «Μάγισσα», για την οποία γίνονται διαπραγματ­εύσεις για μια νέα σεζόν, η σειρά «Παγιδευμέν­οι» φαίνεται ότι θα ολοκληρωθε­ί στο τέλος αυτής της σεζόν. Αυλαία ρίχνει επίσης η σειρά «Έρωτας Φυγάς» καθώς και «Ο πρώτος από εμάς».

Στο MEGA ολοκληρώνε­ι φέτος το «Ναυάγιο», ενώ το φινάλε της σειράς του STAR «Στα σύνορα» έρχεται στο τέλος της σεζόν.

Τέλος και η ΕΡΤ όπως θα δούμε θα προχωρήσει σε αλλαγή του προγράμματ­ός της, καθώς φέτος ολοκληρώνε­ται η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» αλλά και η κωμική σειρά «Στα Σύρματα».

Αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόταση για συνέχιση της «Παραλίας» με λίγες πιθανότητε­ς όμως, ενώ σε συζητήσεις έχουν προχωρήσει οι συντελεστέ­ς της σειράς «Ηλέκτρα» αφού έχει κατατεθεί η βασική ιστορία για μια ακόμα σεζόν.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece