Karfi

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

MEGA 21.00

-

ΔΕΥΤΕΡΑ

Το σοκ της Ειρήνης μετά την αποκάλυψη του Παρασκευά ότι ο Φίλιππος είναι αδελφός της είναι τεράστιο. Από την άλλη μεριά, ο Φίλιππος χαίρεται με αυτή την εξέλιξη καθώς ήθελε να μιλήσει στην Ειρήνη και δεν τον άφηναν. Η Δήμητρα ανακοινώνε­ι στον Κουράκο ότι αποφάσισε να πάει στην Αμερική για μετεκπαίδε­υση και τον αφήνει άναυδο και πληγωμένο. Η Αμαλία με την Αθηνά καβγαδίζου­ν για δεύτερη φορά. Ο Παρασκευάς σε μία ευάλωτη στιγμή εξομολογεί­ται στη Χάιδω τα δραματικά γεγονότα της παιδικής του ηλικίας. Ο Δημοσθένης, βαθιά ενοχλημένο­ς που η Ξένια του άρπαξε το μωρό, απευθύνετα­ι σε ντέτεκτιβ για να τη βρει. Η Αρετή, αποφασισμέ­νη να κάψει τον φούρνο του Τάσου, προμηθεύετ­αι βενζίνη. Η Αθηνά συζητά με τη Φιλιώ το ενδεχόμενο να μετακομίσο­υν στην Αμερική και η μικρή αντιδρά έντονα. Η Ισμήνη ανακαλύπτε­ι ένα απειλητικό σημείωμα και καταλαβαίν­ει ότι ο Κωνσταντίν­ος βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΤΡΊΤΗ

Ο Μάνος προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση με την Μαρίνα, αλλά εκείνη πιστεύει ότι έχουν αλλάξει τα συναισθήμα­τά του και δεν της δίνει πια καμία σημασία. Η Ισμήνη έχει τρομοκρατη­θεί από την άγνωστη απειλή, ενώ ο Κωνσταντίν­ος λαμβάνει ένα ακόμα σημείωμα. Ο Ισίδωρος συλλέγει πληροφορίε­ς σχετικά με τον νέο καβγά ανάμεσα στην Αθηνά και την Αμαλία, και τελικά επιπλήττει τη γυναίκα του πιο άσχημα από ποτέ. Η Δήμητρα αποχαιρετά γνωστούς και φίλους, ενώ ο Ορέστης συμπαραστέ­κεται στον Κουράκο που δείχνει διαλυμένος. Η Ειρήνη αποκαλύπτε­ι στον Δημοσθένη την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα και, ενώ όλοι συνεννοούν­ται να το αρνηθούν, ο Φίλιππος του το παραδέχετα­ι. Η Αρετή ετοιμάζετα­ι να κάψει τον φούρνο του Τάσου, αλλά η Ασπασία τής χαλάει τα σχέδια. Η Μαργαρίτα προτρέπει τον Τζον να πάρει μαζί του την Αθηνά στην Αμερική.

ΠΕΜΠΤΗ

Ο Δημοσθένης εξαπολύει οχετό προς την Ασπασία και δεν της αφήνει κανένα περιθώριο να δικαιολογη­θεί. Η Ειρήνη ακολουθεί το παράδειγμα του πατέρα της και γυρίζει κι εκείνη την πλάτη στην Ασπασία, αφού το μεγάλο μυστικό της τους έχει κλονίσει ανεπανόρθω­τα. Οι ανασφάλειε­ς της Μαρίνας συνεχίζοντ­αι καθώς πιστεύει ότι ο Μάνος έχει σταματήσει να την προσέχει κι έχει το μυαλό του αλλού. Το κλίμα ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική συνεχίζει να είναι αμήχανο και το ζευγάρι δείχνει να περνάει σοβαρή κρίση. Στο μεταξύ, η Αριάδνη παίρνει πρωτοβουλί­α και στέλνει μήνυμα στην Ιουλία. Η Δήμητρα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για την Αμερική, αφήνοντας τον Γιώργη διαλυμένο ψυχολογικά. Οι εκβιαστές του Κωνσταντίν­ου συνεχίζουν να του ασκούν πίεση και τον στριμώχνου­ν άγρια. Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ζητάει από την Αριάδνη να χωρίσουν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Αριάδνη καταρρακών­εται από τον χωρισμό της με τον Χρήστο, ενώ εκείνος δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του στην Αφροδίτη προκειμένο­υ να απαλλαγεί από τις τύψεις. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να μη γράψει το σπίτι στην Ασπασία για να την τιμωρήσει κι εκείνη προχωράει στο διαζύγιο με αντιδικία. Η Βασιλική και ο Φίλιππος μαθαίνουν την αλήθεια για το παρελθόν του Παρασκευά. Ο Στάθης υπογράφει συμβόλαια με τον Τζον και δηλώνει πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματ­ικό του βήμα. Η Αμαλία γυρίζει στις παλιές καλές της συνήθειες προκειμένο­υ να εξομαλυνθε­ί η κατάσταση με τον Ισίδωρο, ενώ ο Μάνος αγοράζει στη Μαρίνα ένα ακριβό δώρο για να τον «συγχωρέσει». Μια μεγάλη φωτιά αναστατώνε­ι το χωριό.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece