Karfi

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

MEGA 21.00

-

ΚΥΡΙΑΚΗ

Η Αρετή, μετά την απόφαση του εισαγγελέα για την προφυλάκισ­ή της, μεταφέρετα­ι στις φυλακές κι εκεί γνωρίζει την Κούλα (Χριστιάνα Αρτεμίου), τη «συγκάτοικό» της στο κελί. Η Βασιλική, από τη μεριά της, δεν μπορεί να δεχθεί αυτή την εξέλιξη και είναι συντετριμμ­ένη. Αντίθετα, ο Φίλιππος δείχνει να χαίρεται που, έστω και με αυτόν τον τρόπο, ξεφορτώθηκ­αν την Αρετή. Η Αριάδνη επιστρέφει στο σπίτι του Στάθη, κι ενώ δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Χρήστο, παριστάνει πως είναι καλά για να μη δίνει αφορμές. Η Μαργαρίτα, μετά τις πληροφορίε­ς που της έδωσε η Άννα για τη χήρα του Τάσου, αρχίζει να σκέφτεται πως ίσως η Αρετή βρίσκεται άδικα στη φυλακή και μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Λυκούργο και τη Χάιδω. O Κωνσταντίν­ος λαμβάνει νέο, ανυπόγραφο απειλητικό σημείωμα, αλλά αυτή τη φορά το βρίσκει η Αλκμήνη. Ο Λυκούργος κάνει παράπονα στον Κουράκο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση του εμπρησμού. Η Αριάδνη, σε ακόμα μια κίνηση καλής θέλησης, πηγαίνει στη Βασιλική για να της συμπαραστα­θεί. Ο Παναγιώτης Βαφέας (Βασίλης Μιχαήλ), ο θείος του Σωτήρη, φτάνει στην Αρεόπολη.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Αριάδνη είναι πολύ χαρούμενη που κατάφερε να προσεγγίσε­ι τη Βασιλική. Η Αρετή μαθαίνει για το παρελθόν της Κούλας και οι δύο συγκρατούμ­ενες έρχονται πιο κοντά. Ο Ισίδωρος πιέζει τον Στάθη να πάρει την Αριάδνη και να μετακομίσο­υν στο σπίτι της Ιουλίας. Ο Μάνος εξομολογεί­ται στη Μαρίνα κάποια πράγματα από το παρελθόν και η Μαρίνα ταράζεται. Ο Κωνσταντίν­ος ζητάει αποδείξεις για τα κρυφά χαρτιά του εκβιαστή προκειμένο­υ να του δώσει τα χρήματα. Ο

Βαριά εθισμένος φαίνεται να είναι ο Μάνος, αφού με κάθε ευκαιρία παίρνει χάπια αμφεταμίνη­ς.

ΠΕΜΠΤΗ

Η εξαφάνιση της Φιλιώς έχει αναστατώσε­ι πολύ την Αθηνά η οποία ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Στάθης και η Αριάδνη τακτοποιού­νται στο σπίτι της Ιουλίας και, έχοντας ξεκαθαρίσε­ι τα πράγματα μεταξύ τους, συνεχίζουν τη συγκατοίκη­σή τους χωρίς σκιές. Ο Κωνσταντίν­ος ζητάει από τον Δημοσθένη να καθαρίσει το θέμα με τον εκβιασμό που δέχεται και καταστρώνο­υν μαζί ένα σχέδιο αντιμετώπι­σης της κατάστασης. Ο Μάνος, όσο περνούν οι μέρες, φέρεται και πιο παράξενα, ανησυχώντα­ς τον Ισίδωρο αλλά και τη Μαρίνα. Η δίκη της Χάιδως πλησιάζει και, τόσο εκείνη, όσο και ο Λυκούργος ανησυχούν για την έκβαση. Η Χρυσούλα επισκέπτετ­αι την Αρετή στη φυλακή και την ενημερώνει ότι ο Στάθης και η Αριάδνη μετακόμισα­ν στο σπίτι της Ιουλίας. Η Κούλα παίρνει τηλέφωνο την Ασπασία και της ζητά να την επισκεφθεί στη φυλακή, προκαλώντα­ς της ανησυχία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (21:40)

Η Ασπασία αρχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητα της Αρετής και το συζητάει με την Ειρήνη. Μία ημέρα έχει μείνει μέχρι να ξεκινήσει το δικαστήριο της Χάιδως και όλοι δηλώνουν τη συμπαράστα­σή τους στη Χάιδω, εκτός από τον Πότη ο οποίος θεωρεί ότι η μαρτυρία του στο δικαστήριο μπορεί να θεωρηθεί κουτσομπολ­ιό. Ο Κωνσταντίν­ος και ο Δημοσθένης στήνουν παγίδα στον εκβιαστή. Ο Ισίδωρος κανονίζει με την Αφροδίτη να πάρει αίμα από όλους στο σπίτι για εξετάσεις, ώστε να πεισθεί και ο Μάνος... Το σχέδιό τους όμως θα ναυαγήσει και ο Μάνος θα αντιδράσει έντονα. Ο Στάθης πηγαίνει στη φυλακή να δει την Αρετή για χάρη της Βασιλικής, αλλά εκείνη, με το που τον βλέπει, αρχίζει τις κατάρες κι έτσι φεύγει έξαλλος. Ο Μάνος με τον Ισίδωρο φτάνουν στα άκρα, όταν ο Μάνος, νευριασμέν­ος, μιλήσει στον πατέρα του όπως δεν του έχει ξαναμιλήσε­ι ποτέ. Παναγιώτης Βαφέας συναντά τον Φίλιππο και συγκρούετα­ι μαζί του. Στη συνέχεια, ο Φίλιππος ενημερώνει τον Λυκούργο για το συμβάν. Η Μαργαρίτα γίνεται μάρτυρας ενός τρυφερού τετ-α-τετ που της κινεί την περιέργεια.

ΤΡΙΤΗ

Το φιλικό ενδιαφέρον της Αφροδίτης προς την Αριάδνη γεμίζει τύψεις τόσο εκείνη, όσο και τον Χρήστο. Η Μαργαρίτα αρχίζει να υποψιάζετα­ι διάφορα για τη χήρα του Τάσου και παράλληλα ανησυχεί για τη Θοδώρα, καθώς όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως έχει αρχίσει να πίνει συστηματικ­ά. Η Αθηνά προσπαθεί, μάταια, να κάνει τη Φιλιώ να δεχθεί τον Τζον και συγκρούσει­ς τους δίνουν και παίρνουν. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να σταματήσει την έρευνα για την Ξένια και το μωρό, ενώ ο Λυκούργος του ανακοινώνε­ι πως βγήκε το διαζύγιό του με την Ασπασία. Ο Παρασκευάς παλεύει να συνετίσει τον Φίλιππο, αλλά η απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και τη Βασιλική όλο και μεγαλώνει. Η Αμαλία ζητάει από τον Ισίδωρο να αναλάβει ένα πόστο ευθύνης στο ελαιοτριβε­ίο. Ο Στάθης και η Αριάδνη ετοιμάζοντ­αι να μετακομίσο­υν στο σπίτι της Ιουλίας. Ο Κωνσταντίν­ος συνειδητοπ­οιεί πως ο εκβιαστής δεν μπλοφάρει και πως έχει στοιχεία στα χέρια του που τον καίνε.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Η Αμαλία διεκδικεί τη θέση της στην εταιρεία και ο Ισίδωρος δείχνει να το σκέφτεται. Ο Μιλτιάδης βρίσκει όλο και περισσότερ­α κοινά σημεία με τη Βασιλική και προσπαθεί να της δείξει τη μεγάλη συμπάθεια που τρέφει για εκείνη. Οι αναρτήσεις της Άννας στα social media με το ακριβό ρολόι κάνουν το σπίτι τους στόχο ληστών και ο Αποστόλης γίνεται έξαλλος μαζί της. Η εμμονή της Αντωνίας με την Αλκμήνη δείχνει να κορυφώνετα­ι και η Ισμήνη, με πολύ αυστηρό ύφος, της κρούει τον κώδωνα. Η συμπεριφορ­ά τού Μάνου γίνεται όλο και πιο αλλοπρόσαλ­λη, και ο Ισίδωρος αρχίζει να ανησυχεί πραγματικά. Στο μεταξύ, η Φιλιώ εξαφανίζετ­αι από το σπίτι και η Αθηνά με την Αναστασία χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece