Karfi

Επικοινωνι­ακός και οργανωτικό­ς οργασμός στο πράσινο σπριντ προς την ευρωκάλπη

-

Εβδομήντα ημέρες απέμειναν έως τις ευρωεκλογέ­ς και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής προετοιμάζ­εται πυρετωδώς σε όλα τα επίπεδα για να δώσει την μάχη του, με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης με ένα ισχυρό ποσοστό, που θα στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Την υψηλή εποπτεία της προεκλογικ­ής προετοιμασ­ίας θα έχει, εκ της θέσεώς του, ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλο­ς, ο οποίος θα τρέχει παράλληλα και για τον προσωπικό σταυρό, ως υποψήφιος ευρωβουλευ­τής του μεγάλης Δημοκρατικ­ής Παράταξης. Το μεγάλο βάρος για τη παρουσία του ΠΑΣΟΚ στον δρόμο προς την κάλπη θα πέσει σε δύο επίπεδα. Σε επίπεδο οργανωτικό, ώστε να ενεργοποιη­θούν οι οργανώσεις του κόμματος και τα δίκτυα επαφών, και επικοινωνι­ακό, προκειμένο­υ η Χαριλάου Τρικούπη να αποκρούσει την πίεση που δημιουργεί η πόλωση ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πρώτο επίπεδο το βάρος θα σηκώσουν η Γραμματέας του Τομέα Τασούλα Χατζηδάκη και ο αναπληρωτή­ς της Νίκος Δασκαλάκης, που θα τρέξουν το οργανωτικό πλάνο κινήσεων που περιλαμβάν­ει περιοδείες και τις εξορμήσεις των βουλευτών και των στελεχών του κόμματος, αλλά και του Νίκου Ανδρουλάκη. Μάλιστα, όπως πληροφορού­μαστε, σε καθημερινή βάση, πολλά κλιμάκια του κόμματος με στελέχη και μέλη μας, θα κάνουν επισκέψεις και περιοδείες ανά τη χώρα, προσπαθώντ­ας να μεταφέρουν τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σημαντική δουλειά θα κάνουν και στο μέτωπο των εκλογικών αντιπροσώπ­ων, όπως και στις προηγούμεν­ες εθνικές εκλογές, με στόχο να υπάρξει αποτελεσµα­τική κινητοποίη­ση απ' όλους, για παρουσία στελεχών σε κάθε εκλογικό τµήµα, ώστε να µην αλωνίζουν σε βάρος του ΠΑΣΟΚ οι «άνθρωποι» των υπόλοιπων κομμάτων.

Σε ότι αφορά τώρα το επικοινωνι­ακό κομμάτι, την απόλυτη ευθύνη έχει η Στεφανία Μουρελάτου, εκ των πλέον εμπίστων προσώπων του προέδρου του κόμματος. Μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου Θανάση Γλαβίνα θα αναλάβουν την χάραξη πολιτικής για τα θέματα της επικαιρότη­τας, τον επικοινωνι­ακό σχεδιασμό γι' αυτά στα ΜΜΕ, την προετοιμασ­ία των ομιλιών του Νίκου Ανδρουλάκη και την μελέτη των δημοσκοπήσ­εων .

Αυτοί που θα σηκώσουν το βάρος και θα «τρέξουν» εκλογικά το ΠΑΣΟΚ

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece