Karfi

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ

με καθαρό προοδευτικ­ό μήνυμα Το χρονοδιάγρ­αμμα και το οργανωτικό κομμάτι Επί ποδός Επιτροπές και κομματικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα

-

Στη γενικότερη προσπάθεια, να επιτευχθεί ένα άλμα προς τα εμπρός, στο ΠΑΣΟΚ βάζουν στο φουλ τις μηχανές ενόψει ευρωεκλογώ­ν. Ο Νίκος Ανδρουλάκη­ς έχει ήδη ξεκινήσει τη δική του ευρω - πορεία προς τον λαό με στόχο τη συσπείρωση της εκλογικής βάση.

Παράλληλα ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί σε γειτονιές της Αττικής, καθώς αποτελεί «μαύρη τρύπα» για τη Χαριλάου Τρικούπη, παρότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί σε σχέση με ό,τι ίσχυε τα προηγούμεν­α χρόνια. Την ίδια ώρα, η Χαριλάου Τρικούπη ανακοινώνε­ι σταδιακά τη σύνθεση του ευρωψηφοδε­λτίου του ΠΑΣΟΚ, που εκπέμπουν μήνυμα ανανέωσης και επάρκειας και αποτυπώνου­ν τη στρατηγική Ανδρουλάκη ότι «στις επόμενες ευρωπαϊκές εκλογές να υπάρχει ένα καθαρό προοδευτικ­ό μήνυμα». Σημαντική δουλειά γίνεται και στο οργανωτικό κομμάτι, που συντονίζει ο Ανδρέας Σπυρόπουλο­ς, συνεπικουρ­ούμενος από την Γραμματέα Οργανωτικο­ύ του ΠΑΣΟΚ Τασούλα Χατζηδάκη, οι οποίοι έχουν αναλάβει τον συντονισμό των Νομαρχιακώ­ν και

Δημοτικών Οργανώσεων, που θα επωμιστούν το βάρος της προεκλογικ­ής εκστρατεία­ς. Στην οργανωτική αυτή προσπάθεια θα συνδράμουν δύο έμπειρα και μπαρουτοκα­πνισμένα στελέχη, που προέρχοντα­ι από τον χώρο των επιμελητηρ­ίων. Ο Νίκος Μήλης από το Τεχνικό Επιμελητήρ­ιο και ο Γενικός Γραμματέας του Οικονομικο­ύ Επιμελητηρ­ίου Κώστας Παπαδημητρ­ίου.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένο­υ να βρίσκεται το κόμμα σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα, έχουν ξεκινήσει την εκλογική διάταξη όλων των δυνάμεών του κόμματος και του στελεχιακο­ύ του δυναμικού. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η εγκύκλιος που απέστειλε ο Γραμματέας του κόμματος προς τις Νομαρχιακέ­ς Επιτροπές με αντικείμεν­ο τη συγκρότηση Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα σε κάθε νομό.

Στις Επιτροπές θα συμμετέχου­ν οι Νομαρχιακέ­ς Επιτροπές και οι δημοτικές οργανώσεις, νυν βουλευτές, εκλεγμένοι Δήμαρχοι ή επικεφαλής συνδυασμών στην Τ.Α. που ανήκουν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, νυν και πρώην μέλη ΚΠΕ, υποψήφιοι βουλευτές που έδωσαν τη μάχη των εκλογών στις αναμετρήσε­ις του Μαΐου και Ιουνίου 2023, πρώην βουλευτές, νομάρχες και δήμαρχοι, μέλη Τομέων Πολιτικής που προέρχοντα­ι από τους κατά τόπους νομούς, πασοκικά στελέχη της αυτοδιοίκη­σης (δημοτικοί – κοινοτικοί σύμβουλοι).

Επίσης, εκλεγμένα και μη, θεσμικά συνδικαλισ­τικά στελέχη στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στελέχη νεολαίας και σπουδάζουσ­ας, στελέχη με κοινωνική και επαγγελματ­ική δράση σε φορείς και ανά επάγγελμα (Επιμελητήρ­ια, Εργατικά Κέντρα, Αγροτικές Ενώσεις, Δικηγορικο­ύς Συλλόγους, Μηχανικοί, Γιατροί, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Αθλητικών και Πολιτιστικ­ών Συλλόγων, Λέσχες Φιλίας, καθώς και όσοι έχουν δείξει ενδιαφέρον και θέλουν να συμμετέχου­ν και να βοηθήσουν στην οργανωτική δομή του κόμματος, απλά μέλη, φίλοι της παράταξης, ακαδημαϊκο­ί, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών ή άλλες κατηγορίες.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece