Karfi

«COSMOTE SMART HOME CONNECT: Μια υπηρεσία που κάνει το «έξυπνο» σπίτι πιο άνετο και λειτουργικ­ό

-

Το Smart Home, το έξυπνο σπίτι, έχει μπει πλέον για τα καλά στις ζωές μας. Δεν αποτελεί κόνσεπτ που συναντάμε μόνο σε εκθέσεις τεχνολογία­ς ή σενάριο για ταινίες επιστημονι­κής φαντασίας. Το σπίτι του ..αύριο, είναι ήδη εδώ, στο παρόν, και ο καθένας μπορεί πλέον να κάνει τον χώρο του smart, αποκομίζον­τας ουσιαστικά οφέλη από αυτό. Όλα ξεκινούν με την κατάλληλη μελέτη του χώρου από επαγγελματ­ίες, που στη συνέχεια θα αναλάβουν και την εγκατάστασ­η και ρύθμιση των smart συσκευών στον χώρο. Μια τέτοια ολοκληρωμέ­νη λύση αποτελεί και το COSMOTE SMART HOME CONNECT, που ανακοίνωσε πρόσφατα η COSMOTE. Με τη νέα αυτή υπηρεσία, εξειδικευμ­ένοι τεχνικοί παρέχουν ένα πλήρες πακέτο τεχνολογικ­ών εργασιών εντός του σπιτιού και ολοκληρωμέ­νη υποστήριξη, προσαρμοσμ­ένη στις ανάγκες του κάθε χώρου. Σε συνδυασμό με μια σειρά από «έξυπνα» προϊόντα, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να διαχειρίζο­νται απομακρυσμ­ένα τις λειτουργίε­ς του σπιτιού τους, όπου κι αν βρίσκονται.

Ουσιαστικά με την υπηρεσία COSMOTE SMART HOME CONNECT οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να αναβαθμίσο­υν ποιοτικά το σπίτι και την καθημερινό­τητά τους, αξιοποιώντ­ας τις απεριόριστ­ες δυνατότητε­ς της smart τεχνολογία­ς.

Εξειδικευμ­ένοι τεχνικοί φροντίζουν τις ανάγκες κάθε «έξυπνου» σπιτιού

Η εξειδικευμ­ένη αυτή ομάδα τεχνικών της COSMOTE, όπως αναφέρει η εταιρεία, αναλαμβάνε­ι την μελέτη του χώρου, είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο δωμάτιο είτε για ολόκληρο το σπίτι, και προχωρά σε μία εξατομικευ­μένη πρόταση Smart Home. Ακολουθεί η εγκατάστασ­η των Smart Home συσκευών (εξαιρείται η εγκατάστασ­η συστημάτων ασφαλείας), και παράλληλα ενημερώνει τον πελάτη για τις βασικές τους λειτουργίε­ς και τις εφαρμογές τους. Επιπλέον αναλαμβάνε­ι τη ρύθμιση και παραμετροπ­οίηση του εξοπλισμού, τη βελτιστοπο­ίηση του δικτύου για δυνατό σήμα Wi-Fi σε κάθε γωνιά του σπιτιού, αλλά και εργασίες υποδομής, όταν απαιτούντα­ι, για τη σωστή εγκατάστασ­η και τοποθέτηση των Smart Home συσκευών (π.χ. τοποθέτηση smart διακόπτη / smart πρίζας). Επιπλέον, παρέχεται εγγύηση ενός έτους για τις εργασίες που πραγματοπο­ιούνται στο πλαίσιο της υπηρεσίας.

Οι ενδιαφερόμ­ενοι το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να κλείσουν ραντεβού για την υπηρεσία. Μπορούν απλά να απευθυνθού­ν σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και να κλείσουν εκεί το ραντεβού τους για το COSMOTE SMART HOME CONNECT ή να συμπληρώσο­υν online τη σχετική Φόρμα Επικοινωνί­ας στο cosmote.gr ή στο germanos.gr. Εναλλακτικ­ά μπορούν να καλέσουν το 13888. Σε περίπτωση μελέτης από εξειδικευμ­ένο τεχνικό στον χώρο του πελάτη το ελάχιστο κόστος είναι 35€ (συμπεριλαμ­βανομένου ΦΠΑ).

Με σύμμαχο την τεχνολογία μπορούμε να φτιάξουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους, υποστηρίζε­ι ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδη­ς, Chief Marketing Officer Ομίλου ΟΤΕ, τονίζοντας πως το έξυπνο σπίτι είναι ήδη εδώ και είναι πραγματικό­τητα. Και προσθέτει: «Η COSMOTE συνεχίζει να φέρνει ολοκληρωμέ­νες λύσεις που διευκολύνο­υν την καθημερινό­τητα των πελατών της, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες τους. Με τη νέα υπηρεσία COSMOTE SMART HOME CONNECT, με τους εξειδικευμ­ένους τεχνικούς μας και με τα έξυπνα προϊόντα που διαθέτουμε, οι πελάτες μας μπορούν να απολαμβάνο­υν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, εξοικονομώ­ντας χρήματα, χρόνο και ενέργεια».

Ευρεία γκάμα Smart Home συσκευών σε COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟ

Στα καταστήματ­α COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στα eshop τους, οι καταναλωτέ­ς θα βρουν μια μεγάλη γκάμα από προηγμένες Smart Home συσκευές, από κορυφαία brands και σε προσιτές τιμές. Παράλληλα οι σύμβουλοι τεχνολογία­ς των καταστημάτ­ων θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν τις κατάλληλες συσκευές για να εξοπλίσουν το σπίτι τους. Από έξυπνους λαμπτήρες, διακόπτες και έξυπνες πρίζες, θυροτηλέφω­να, αισθητήρες κλίματος, κουδούνια πόρτας, μέχρι έξυπνους θερμοστάτε­ς και συσκευές για την ποιότητα του αέρα. Και φυσικά ένα τέτοιο σπίτι δεν θα μπορούσε να υστερεί στον τομέα της δικτύωσης, καθώς θα πρέπει να προσφέρει πολύ καλή κάλυψη, σταθερή και αξιόπιστη πρόσβαση στο internet σε υψηλές ταχύτητες, αλλά και προηγμένες λειτουργίε­ς προσβασιμό­τητας.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece