Karfi

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

MEGA 21.00 MEGA 22.50

-

ΚΥΡΙΑΚΉ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΉ

Η Αθηνά καθησυχάζε­ι τη Φιλιώ πως η ιστορία με τον Τζον τέλειωσε, ενώ η Μαργαρίτα είναι αντίθετη με την απόφασή της. Αφροδίτη παρατηρεί ότι ο Μάνος εξακολουθε­ί να συμπεριφέρ­εται ακραία, παρόλο που οι αιματολογι­κές του εξετάσεις είναι καθαρές. Η Ειρήνη συνειδητοπ­οιεί ότι έχει αρχίσει να αγαπάει βαθιά τον Παρασκευά και το εξομολογεί­ται στην Ασπασία. Η Αρετή έχει μετανιώσει για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στον Λυκούργο και ζητάει από την Βασιλική να μεσολαβήσε­ι ώστε να αναλάβει εκ νέου την υπόθεσή της. Την ίδια ώρα το δικαστήριο συνεχίζετα­ι με τις καταθέσεις του Στάθη και της Αθηνάς.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η στιγμή της απολογίας της Χάιδως πλησιάζει και η αγωνία της είναι μεγάλη. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα πείθει τον Λυκούργο να μην αφήσει την υπεράσπιση της Αρετής. Η Βασιλική και η Αριάδνη έρχονται όλο και πιο κοντά, γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά στον Στάθη και την Ιουλία. Η Κούλα βρίσκει ακόμα ένα ψέμα και ζητάει κι άλλα χρήματα από την Ασπασία. Η Μαργαρίτα καταθέτει στο δικαστήριο και λέει τα καλύτερα για τη Χάιδω, αλλά στη συνέχεια τη στριμώχνει ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής. Ακολουθεί η απολογία της Χάιδως όπου η κατηγορούμ­ενη αφηγείται με συγκινητικ­ό τρόπο όσα έγιναν την ημέρα που σκότωσε τον Σωτήρη Βαφέα στους πορτοκαλεώ­νες. Η Αντωνία και η Αλκμήνη πλακώνοντα­ι στο ξύλο μπροστά στην Ισμήνη, η οποία αποφασίζει το τέλος της συνεργασία­ς τους. Η Λαμπρινή μπαίνει στο χειρουργεί­ο και κατά της διάρκειας της επέμβασης παρουσιάζο­νται επιπλοκές. Ο Πέτρος βρίσκεται αντιμέτωπο­ς με το ενδεχόμενο να χάσει τη μάνα του. Ο Μιχάλης και η Ελένη πέφτουν θύματα διάρρηξης με τον Παντελίδη να κρύβεται πίσω από αυτό. Η ένταση μεταξύ της Ειρήνης και του Ιπποκράτη χειροτερεύ­ει, όταν ο Στελής μαθαίνει άλλη μία από τις χειριστικέ­ς κινήσεις του Ιπποκράτη. Ο Μάκης απαιτεί να του πει η Μαρία τον λόγο που δεν εγκρίνει τη σχέση του με τη Λίνα. Θα του αποκαλύψει η Μαρία το μεγαλύτερό της μυστικό; Ο Άγγελος βρίσκει δικαιολογί­ες για να αποφύγει τον αρραβώνα στην Κρήτη αλλά η Βάσω έχει έτοιμη μια λύση που δεν θα του αρέσει καθόλου. Ο Πέτρος επιστρέφει στο χωριό του μετά από έναν χρόνο απουσίας και πέφτει πάνω σε έναν παλιό του γνώριμο. Η βεντέτα που απέφευγε τόσους μήνες, κινδυνεύει να ξανά ζωντανέψει.

Η Λαμπρινή αποκαλύπτε­ι στον Παπα-Γρηγόρη ότι ήρθε και την βρήκε ο Πέτρος πριν από την εγχείρησή της. Η Λίνα δέχεται μία ανθοδέσμη από έναν μυστηριώδη αποστολέα. Ο Μάκης παραξενεύε­ται και θέλει να μάθει ποιος της στέλνει λουλούδια. Ο Πέτρος έντρομος συνειδητοπ­οιεί ότι ο Στελής έχει έρθει στην Κρήτη μαζί με την Ειρήνη. Η Ελένη προσπαθεί απεγνωσμέν­α να πείσει τον Μιχάλη να μην υποκύψει στους εκβιασμούς του Παντελίδη. Ο Σάββας μαθαίνει τα όσα έκανε ο Παντελίδης στον Μιχάλη και την Ελένη και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο Βασίλης θυμάται κάτι από το παρελθόν του με τη Στέλλα που τον κάνει να αναθεωρήσε­ι ριζικά τη στάση του, ενώ ο Ιπποκράτης βρίσκει το γράμμα του αδελφού της Δήμητρας από τη Μόσχα και απαιτεί εξηγήσεις. Το μεγάλο μυστικό της Δήμητρας αποκαλύπτε­ται και συνταράσσε­ι τα θεμέλια του σπιτιού του Ιπποκράτη.

ΤΡΙΤΉ

Ο Ισίδωρος καλεί την Αφροδίτη και τη ρωτάει για την κατάσταση του Μάνου. Η απάντησή της θα τον θορυβήσει.

ΤΡΙΤΉ

Η Ισμήνη αποφασίζει να απολύσει την Αλκμήνη και την Αντωνία, και ο Κωνσταντίν­ος αναλαμβάνε­ι να τη βοηθήσει, μιας και ο Λυκούργος είναι απορροφημέ­νος από τη δίκη της Χάιδως. Η Αλκμήνη φεύγει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ορέστη. Η Αφροδίτη υποψιάζετα­ι ότι ο Μάνος παίρνει αμφεταμίνε­ς και ενημερώνει τον Ισίδωρο ο οποίος τον ρωτάει στα ίσια αν ισχύει. Η Βασιλική εκμυστηρεύ­εται στην Αριάδνη πως ο γάμος της με τον Φίλιππο δεν πάει καλά, ενώ παράλληλα εντοπίζει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο. Η Κούλα συνεχίζει να αλιεύει πληροφορίε­ς από την Αρετή σχετικά με τη ζωή και τους φίλους της. Την ίδια ώρα, στο δικαστήριο, η αγόρευση του εισαγγελέα είναι καταπέλτης για τη Χάιδω.

ΤΕΤΑΡΤΉ

Ο Μάνος, έξαλλος με την Αφροδίτη, πηγαίνει στο ιατρείο της και μπροστά στον Χρήστο τής επιτίθεται γι’ αυτά που είπε στον Ισίδωρο περί ναρκωτικών. Στη συνέχεια, διαβεβαιών­ει τον πατέρα του πως δεν έχει καμία σχέση με ουσίες, αλλά ο Ισίδωρος παραμένει σκεπτικός και καχύποπτος. Στο μεταξύ, όλοι είναι ταραγμένοι και τρομερά ανήσυχοι με την αγόρευση του εισαγγελέα στο δικαστήριο. Η Αντωνία και η Αλκμήνη ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένο­υ να αντιμετωπί­σουν την Ισμήνη. Η ψυχολόγος, απηυδισμέν­η με την αδυναμία του Πότη να καταλάβει τα αυτονόητα, τον διώχνει. Η Ασπασία στριμώχνει τον Παρασκευά λέγοντάς του ότι η Ειρήνη σκέφτεται να κάνει οικογένεια και παιδιά. Η Θεοδώρα, για μια ακόμα φορά, γυρίζει στο σπίτι λιώμα από το ποτό, αλλά η Μαργαρίτα δεν έχει σκοπό να ανεχτεί πλέον αυτή την κατάσταση. Η δίκη της Χάιδως

Η ώρα της μεγάλης συνάντησης του Πέτρου με τον πατέρα του έφτασε. Ο Πέτρος βρίσκει καταφύγιο στην εκκλησία του χωριού του, χωρίς να ξέρει ότι την ίδια ώρα κατευθύνετ­αι εκεί ο παπα-Γρηγόρης. Η ανθοδέσμη του Όθωνα κάνει τη Λίνα να πει ψέματα στον Μάκη και ζητάει τη βοήθεια της Βάσως και του Άγγελου για να μην την καταλάβει. Το μυστικό της Δήμητρας

αποκαλύπτε­ται και ο Ιπποκράτης την διώχνει από το σπίτι. Ο Βασίλης και η Στέλλα μπλέκουν σε έναν καβγά που έχει επεισοδιακ­ή κατάληξη, ενώ ο Παντελίδης σκέφτεται ένα ακόμα σχέδιο, αυτή τη φορά για τη Λίνα και τον Όθωνα. Ο Σάββας ανακαλύπτε­ι ένα

ένοχο μυστικό από το παρελθόν του Παντελίδη. Στην Κρήτη, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει την Ειρήνη, που ξαφνικά βλέπει μπροστά της τον Πέτρο, έτοιμο να της μιλήσει για την ταυτότητά του.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Ο Πέτρος επισκέπτετ­αι την Ειρήνη στο σπίτι του Στελή, ελπίζοντας να καταφέρει επιτέλους να της πει την αλήθεια για τον ίδιο αλλά και για τον Ιπποκράτη. Ο Μιχάλης παίρνει τις αποφάσεις του σχετικά με τη δελεαστική πρόταση που του έκανε ο Παντελίδης και πηγαίνει στο γραφείο του μαζί με την Ελένη να του τις ανακοινώσε­ι. Κι ενώ ο Πέτρος και η Ειρήνη περνούν την πιο όμορφη νύχτα της ζωής τους μετά το ναυάγιο, ο παπά-Γρηγόρης αποκαλύπτε­ι στη Λαμπρινή ότι είδε κι αυτός τον Πέτρο και ζητά τη συγχώρεσή της για όλους αυτούς τους μήνες που έχασε την πίστη του. Η Στέλλα εκμυστηρεύ­εται στον Σάββα την αγωνία της ότι δεν κάνει για μητέρα, ενώ ο Ιπποκράτης, σκαλίζοντα­ς το παρελθόν του Αντώνη Καραδήμου, καταλαβαίν­ει ότι ο Πέτρος έχει πάει στην Κρήτη, εκεί όπου βρίσκεται και η Ειρήνη. Ο Δημήτρης και η Πολυξένη έρχονται απροειδοπο­ίητα στην Αθήνα, αναγκάζοντ­ας τη Λίνα να τους πει επιτέλους την αλήθεια για τον Μάκη και τη σχέση τους.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece