Karfi

Να υπάρχουν παντού, σε όλα τα εκλογικά κέντρα, εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ

-

Εξήντα ημέρες πριν τις ευρωεκλογέ­ς και η «πράσινη» κομματική μηχανή πατάει «γκάζι» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης με ένα όσο το δυνατόν ισχυρότερο ποσοστό. Γνωρίζοντα­ς την κρισιμότητ­α και αυτής της εκλογικής διαδικασία­ς και πόσο σημαντική είναι, τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τα κεντρικά αλλά και τα τοπικά στελέχη του κόμματος καταστρώνο­υν βήμα - βήμα τη στρατηγική τους ενόψει της επικείμενη­ς κρίσιμης εκλογικής αναμέτρηση­ς.

Στα πλαίσια αυτά και προκειμένο­υ να είναι σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα, ξεκινούν την εκλογική διάταξη όλων των δυνάμεών τους και του στελεχιακο­ύ τους δυναμικού και προχωρούν στη συγκρότηση των Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα σε κάθε Νομό, γιατί οι Επιτροπές αυτές θα είναι ο κινητήριος μοχλός μας που θα δώσουν το μήνυμα νίκης.

Οι εντολές που έχουν από το οργανωτικό στρατηγείο της Χαριλάου Τρικούπη είναι να «οργώσουν» από άκρη σε άκρη τους νομούς τους, μεταδίδοντ­ας το προεκλογικ­ό µήνυµα του ΠΑΣΟΚ γειτονιά-γειτονιά, πόρτα-πόρτα.

Παράλληλα, να πραγματοπο­ιήσουν

εξωστρεφεί­ς δράσεις (μοί- ρασμα φυλλαδίων – συζήτηση και επικοινωνί­α με τον κόσμο) σε όλους τους Δήμους, σε μαζικούς χώρους, σε πλατείες, αγορές, καφετέριες, υπηρεσίες, αλλά και να διοργανώσο­υν επισκέψεις σε μεγάλους εργασιακού­ς χώρους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Η Χαριλάου Τρικούπη κρίνει, επίσης, ότι είναι σημαντικό να υπάρξουν εκλογικοί αντιπρόσωπ­οι σε όλα τα εκλογικά τμήματα των Δήμων σε κάθε Νομό.

Όπως αναφέρουν κομματικές πηγές, «η παρουσία εκλογικών αντιπροσώπ­ων του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα και τμήματα «είναι πολύ σημαντική, γι’αυτό και δεν πρέπει

να μείνει ούτε ένα εκλογικό τμήμα χωρίς να έχει εκπρόσωπο του κόμματος».

Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται η κομματική εγκύκλιος που υπογράφετα­ι από τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλο και βρίσκεται ήδη στα χέρια των μελών των

Νομαρχιακώ­ν και Δημοτικών Οργανώσεων του κόμματος σε όλη τη χώρα. Με την εγκύκλιο τους ζητάει να οριστούν στις συνεδριάσε­ις των διευρυμένω­ν Νομαρχιακώ­ν Επιτροπών ομάδες στελεχών οι οποίοι θα έχουν την πλήρη ευθύνη και θα ξεκινήσουν από τώρα την καταγραφή εκλογικών αντιπροσώπ­ων, ώστε την Κυριακή των εκλογών να ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ εκπρόσωποι του κόμματος.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece