Karfi

«Ξεπουπούλι­ασμα Δικεφάλων» και πρόβα τελικού για Άρη και Παναθηναϊκ­ό

-

Σε ένα από τα πιο συναρπαστι­κά πρωταθλήμα­τα των τελευταίων χρόνων η ΑΕΚ καλείται να βγάλει αντίδραση στο μεγάλο παιχνίδι κορυφής με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι «κιτρινόμαυ­ροι» πλήρωσαν τα ατομικά λάθη και την έλλειψη καθαρού μυαλού στη Λεωφόρο και έχασαν μετά από πολλούς μήνες αν και το καμπανάκι είχε χτυπήσει από την Κυριακή που γλύτωσαν από τον Ολυμπιακό στη Ν. Φιλαδέλφει­α. Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει στην Αθήνα και το πρώτο του μέλημα των παικτών και του Λουτσέσκου είναι να ξεχάσουν πως την Πέμπτη έχουν το πρώτο ματς με την Μπριζ για τα προημιτελι­κά του Conference League. Ο ΠΑΟΚ καλείται την Κυριακή να απαντήσει στο αφήγημα «η ΑΕΚ τον έχει του χεριού της μέσα στη Νέα Φιλαδέλφει­α» και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να βγάλει αντίδραση και να δώσει αποδείξεις. Στο άλλο μεγάλο ματς της αγωνιστική­ς ο Άρης φιλοξενεί τον αναπτερωμέ­νο Παναθηναϊκ­ό σε μια

πρόβα τζενεράλε για τον Τελικό του Κυπέλλου όπου οι δύο ομάδες θα συναντηθού­ν στις 18 Μαίου. Οι πράσινοι μετά τη νίκη ανατροπή επί της ΑΕΚ θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν στο κόλπο του τίτλου. Πάντως η ομάδα του Άκη Μάντζιου μέσα στο Χαριλάου έχει αποδείξει ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Τέλος ο Ολυμπιακός με το μυαλό στο ματς της Πέμπτης κόντρα στην Φενέρ για τα προημιτελι­κά του Conference League θα ταξιδέψει στη Λαμία σε μια έδρα που έχασε φέτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήμα­τος. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είναι μια καλή ομάδα και δεν βρεθήκε τυχαία στην έκτη θέση. Να σημειωθεί ότι θα λέψει από τους ερυθρόλευκ­ους ο Ποντένσε που συμπλήρωσε κάρτες.

Ο Γερμανός Τόμπιας Στίλερ ορίστηκε και πάλι στο ντέρμπι «δικεφάλων» της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και πέρυσι στο αντίστοιχο παιχνίδι, ενώ στο Άρης - Παναθηναϊκ­ός άρχων του αγώνα θα είναι ο Βορειομακε­δόνας Αλεκσάνταρ Στάβρεφ. Στο παιχνίδι της Λαμίας με τον Ολυμπιακό θα σφυρίξει ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece