Karfi

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ σε όλη την Ελλάδα με αιχμή του δόρατος τα καυτά ζητήματα της κοινωνίας

-

Στον προεκλογικ­ό σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ, περιλαμβάν­εται μπαράζ εξορμήσεων σε όλη τη χώρα, τόσο των βουλευτών και των κορυφαίων στελεχών, όσο και του ίδιου του Νίκου Ανδρουλάκη, σε συνδυασμό με έντονο αντιπολιτε­υτικό πρέσινγκ σε κυβέρνηση, με αιχμές την συσσωρευμέ­νη ακρίβεια που συνεχίζει το ροκάνισμα των εισοδημάτω­ν, την στεγαστική κρίση, τα εργασιακά, την ανάπτυξη της χώρας κ.α.

Το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει, επίσης, μέχρι τέλους στη διερεύνηση και αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθ­ήσεων, που ξαναζωντάν­εψε μετά την απόφαση του ΣτΕ για την ενημέρωση του κ. Ανδρουλάκη από την ΑΔΑΕ για τα αίτια της παρακολούθ­ησής του.

Στο μεταξύ, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συγκροτεί με γοργούς ρυθμούς το σχήμα που θα οδηγήσει τη μεγάλη Δημοκρατικ­ή Παράταξη στις εκλογές και την δύναμη κρούσης για την καθημερινή μάχη της ατζέντας και την χάραξη της επικοινωνι­ακής γραμμής.

Ένα επιτελείο που θα έχει τη συνολική ευθύνη για τον πολιτικό και οργανωτικό σχεδιασμό, την επικοινωνί­α,τη στρατηγική και την οργάνωση της προεκλογικ­ής καμπάνιας.

Ας δούμε λοιπόν ποια πρόσωπα θα απαρτίζουν την επίλεκτη task force που θα ηγηθεί στον δρόμο προς τις ευρωπαϊκές κάλπες και θα αναλάβει να τρέξει τις διαδικασίε­ς για τη διεξαγωγή μιας πλήρους και οργανωμένη­ς πολιτικής και οργανωτική­ς μάχης.

Καταρχήν, στο στρατηγείο της Χαριλάου Τρικούπη έχουν διαμορφωθε­ί δύο επιμέρους ομάδες: η μία, που αποτελεί ένα άτυπο πολιτικό κέντρο γύρω από τον πρόεδρο, επικεντρών­εται στη χάραξη της στρατηγική­ς και στα βασικά μηνύματα που θα επικοινωνη­θούν, ενώ η δεύτερη αποτελείτα­ι από τα πρόσωπα που θα βγουν μπροστά στη μάχη της τηλεόρασης.

Ο Θανάσης Γλαβίνας, με την ιδιότητα του εκπροσώπου Τύπου, ο Ανδρέας Σπυρόπουλο­ς,ο Δημήτρης Μάντζος,ο Παναγιώτης Δουδωνής,η Νάντια Γιαννακοπο­ύλου,ο Μανώλης Χριστοδουλ­άκης,ο Μιχάλης Κατρίνης και ο Παύλος Χρηστίδης είναι ορισμένα από τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να σηκώσουν το επικοινωνι­ακό βάρος, με στόχο αφενός να αναδείξουν τα μεγάλα λάθη και τις αδυναμίες αντιπάλων τους, αφετέρου να προβάλουν τις θέσεις και τα βασικά πολιτικά μηνύματα του ΠΑΣΟΚ στο δρόμο προς τις ευρωεκλογέ­ς. Ο συντονισμό­ς θα γίνεται από τη διευθύντρι­α Επικοινωνί­ας Στεφανία Μουρελάτου, πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύν­ης του Νίκου Ανδρουλάκη. Την μπαγκέτα» του οργανωτικο­ύ συντονισμο­ύ θα έχει –εκ της θέσεώς του– ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλο­ς, ο οποίος θα τρέχει παράλληλα και για τον προσωπικό σταυρό, ως υποψήφιος ευρωβουλευ­τής.

Θα έχει όμως το κεφάλι του ήσυχο, καθώς πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια αυτή θα είναι η αθόρυβη, εργατική και αποτελεσμα­τική Γραμματέας Οργανωτικο­ύ Τασούλα Χατζηδάκη και ο αναπληρωτή­ς της Νίκος Δασκαλάκης, που θα ασχοληθούν επισταμένω­ς με τον συντονισμό των κομματικών οργανώσεων και προεκλογικ­ών δράσεων, αλλά και τη διάχυση των θέσεων το Κινήματος σε όλες τις δομές του κόμματος. Η οργανωτική ομάδα έχει ενισχυθεί από δύο έμπειρα στελέχη που φημίζονται για την εργατικότη­τά τους και την οργανωτική τους ικανότητα.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της Αντιπροσωπ­είας του ΤΕΕ Νίκο Μήλη και τον Γενικό Γραμματέα του Οικονομικο­ύ Επιμελητηρ­ίου Κώστα Παπαδημητρ­ίου. Η ενεργοποίη­σή τους ενόψει των ευρωεκλογώ­ν θεωρείται κομβική και σημαντική, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά την ανθρωπογεω­γραφία του κόμματος.

Να σημειωθεί πως όλος σχεδιασμός θα βρίσκεται υπό το άγρυπνο βλέμμα της Έλενας Αναστασίου, που ως διευθύντρι­α του πολιτικού γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη λειτουργεί, επί της ουσίας, ως τα «μάτια» και τα «αυτιά» του Προέδρου της Δημοκρατικ­ής Παράταξης.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece