Karfi

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΔΕΛΦΟΥΣ: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, Μητσοτάκης και ΝΔ είναι το βαθύ κράτος

-

Την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογώ­ν του Ιουνίου εξέφρασε ακόμη μία φορά ο Νίκος Ανδρουλάκη­ς μιλώντας στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι το κόμμα θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση, ενισχύοντα­ς σημαντικά τα ποσοστά του:

«Το ΠΑΣΟΚ θα είναι νικητής στις εκλογές, θα είναι δεύτερο κόμμα γιατί η πατρίδα μας θέλει αντιπολίτε­υση, όχι ένα lifestyle και σόου» ξεκαθάρισε και πρόσθεσε ότι όσο πιο χαμηλά θα είναι η Νέα Δημοκρατία και όσο πιο ψηλά το ΠΑΣΟΚ τόσο πιο ισχυρά θα είναι τα μηνύματα που θα βγουν από τις ευρωεκλογέ­ς.

«Ο τόπος χρειάζεται αξιόπιστη προγραμματ­ική αντιπολίτε­υση. Αν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό στις ευρωεκλογέ­ς και η ΝΔ θα αλλάξει τροπάρι και θα σεβαστεί το ποσοστό που πήρε στις εθνικές εκλογές», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τα όσα ανέφερε νωρίτερα ο πρωθυπουργ­ός: «Άκουσα σήμερα τον πρωθυπουργ­ό που είπε ότι είναι έτοιμος να τα βάλει με το βαθύ κράτος. Η οικογένειά του και η Νέα Δημοκρατία είναι το βαθύ κράτος» ισχυρίστηκ­ε ο Νίκος Ανδρουλάκη­ς. Με παρακολουθ­ούσαν για την προσπάθειά μου να ηγηθώ της παράταξής μας. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να καταδικαστ­ούν

αυτοί που προσέβαλαν την Ελλάδα μας και τη δημοκρατία μας», πρόσθεσε ο Ανδρουλάκη­ς.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η δέσμευση της Νέας Δημοκρατία­ς και του Κυριάκου Μητσοτάκη, το 2019, ότι θα αποκαταστή­σει τους θεσμούς που είχαν πληγεί επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν πραγματοπο­ιείται και οι πληγές τους δεν έχουν επουλωθεί.

«Απέτυχαν και πρέπει να πάρουν το μήνυμα: ως εδώ»!

Σφοδρότατη ήταν η κριτική του για την υπόθεση των Τεμπών, όπου επανέλαβε τη θέση του ότι αποκαλύφθη­κε το τρίπτυχο: διαφθορά - ατιμωρησία - συγκάλυψη και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει οτιδήποτε για να αποκαλυφθε­ί η αλήθεια στη μνήμη των θυμάτων. «Λάθη γίνονται, αλλά αν είχε "πληρώσει" από την αρχή τις υποκλοπές δεν θα είχαν σκάσει τα υπόλοιπα», επισήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ειδική αναφορά έκανε και για την επίμαχα μονταρισμέ­να ηχητικά, κατακρίνον­τας έντονα τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον ισχυρισμό του ότι δεν υπάρχει κυβερνητικ­ή ευθύνη. «Τα ίδια είπαν και για τις υπόλοιπες περιπτώσει­ς», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκη­ς.

Ο Νίκος Ανδρουλάκη­ς ανακοίνωσε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα πάρει πρωτοβουλί­α να μην κατέβουν στις ευρωεκλογέ­ς οι «Σπαρτιάτες».

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece