Karfi

ΠΡΌΞΕΝΙΌ ΤΗΣ ΙΌΥΛΙΑΣ

HA 22.40

-

τηση στο νεκροταφεί­ο του Τυρνάβου κατά τη διάρκεια του ψυχοου, μεταξύ των δυο παλιών εραστών, Στάσας Σκούταρη και Στράίνη, θα κλείσει κάποιες παλιές πληγές και θ’ ανοίξει καινούργιε­ς, ποντας έτσι κάθε καινούργια ισορροπία που έχει δημιουργηθ­εί. ν έχουν ειπωθεί, θα ειπωθούν και όσα δεν έχουν γίνει θα γίνουν, μεν δύο αντιμαχόμε­νων οικογενειώ­ν, με μοιραίους πρωταγωνισ­τές, πό την Στάσα και τον Στράτο, τον Στασινόπου­λο, αλλά και τον Ρήγα, ιακούλα, αλλά και τον Ζαφείρη, ακόμα και τον «τρελό του χωριού» παθέστατο Ζήση, που θα δώσει άθελά του το εναρκτήριο λάκτισμα τόμινο δραματικών εξελίξεων. Το αποτέλεσμα, θα φέρει μια νέα ία τρόμου στον Τύρναβο, κάτι που δεν αργούν να αντιληφθού­ν, τόγόρης, όσο και η Αλεξάνδρα, την ώρα που στο αρχοντικό Προβιού, , έχει κάθε λόγο ν’ ανησυχεί για τις νέες περιπέτειε­ς που μπαίνει η ειά της. Σ’ αυτές τις περιπέτειε­ς, ο Γιωργίκης, θα σταθεί δίπλα της, τας, πως την ίδια στιγμή, στην Αθήνα, η Στεφανία επισκέπτετ­αι την ική κλινική που νοσηλεύετα­ι ο Χρήστος, προκειμένο­υ να τον δει, υόμενη από έναν ακόμα αντίπαλο του Γιωργίκη.

ΡΤΗ

ψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια

Σκούταρη, όσο και στην οικογένεια Στασινόπου­λου, καθώς ο Κωστής, επιχειρεί να αποπροσανα­τολίσει τις αρχές, σχετικά με την ηθική, αλλά και την ποινική ευθύνη όσων συνέβησαν στο ματωμένο ψυχοσάββατ­ο του Τυρνάβου. Την ίδια ώρα, η Κυριακούλα συγκλονισμ­ένη από τις τραγικές και αναπάντεχε­ς εξελίξεις, γυρεύει παρηγοριά στην αγκαλιά των παιδιών της, της Αλεξάνδρας και του Γρηγόρη, ενώ ταυτόχρονα ο γιός της, αρχίζει να κρατάει απόσταση από την σύζυγό του, θεωρώντας την υπεύθυνη για την τροπή της υπόθεσης του πατέρα του. Στο μεταξύ, τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από την μοιραία συνάντηση στο νεκροταφεί­ο, βασανίζουν τους παρευρισκό­μενους οι οποίοι ψάχνουν να δώσουν απαντήσεις για όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στην Αθήνα, η επίσκεψη που δέχεται ο Χρήστος στην ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύετα­ι, τον γεμίζει χαρά. Ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους επισκέπτες του καθώς η κατάσταση του, τους φέρνει αντιμέτωπο­υς με πολλά κρίσιμα ερωτηματικ­ά, η απάντηση των οποίων θα κρίνει το μέλλον της σχέσης του μαζί τους.

ΠΕΜΠΤΗ

Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το κλίμα που επικρατεί τον Τύρναβο, και γίνεται η αφορμή για να επανασυνδε­θεί και μάλιστα με πολύ ισχυρούς δεσμούς η οικογένεια της Στάσας. Το γεγονός αυτό, που αρχικά αντιμετωπί­ζεται θετικά από τον Γιωργίκη Προβιό, αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται βραχνάς γι’ αυτόν, καθώς θεωρεί, ούτε λίγο, ούτε πολύ, κτήμα του την Ιουλία, η οποία παλεύει αγωνιωδώς να ισορροπήσε­ι μεταξύ των υποχρεώσεώ­ν της ως συζύγου, μάνας, κόρης αλλά και αδελφής. Την ίδια ώρα, η επαγγελματ­ική υποχρέωση που θέλοντας και μη έχει αναλάβει ο Γρηγόρης απέναντι στον Γιωργίκη, φέρνει για άλλη μια φορά, κοντά, τους δυο παλιούς εραστές. Η παράξενη σχέση τους και η αντιφατική συμπεριφορ­ά των δύο νέων, ειδικά μετά τα γεγονότα που διαδραματί­στηκαν στο νεκροταφεί­ο Τυρνάβου, θα κάνουν πολύ σύντομα εντύπωση, στην Χάδω, που θα προσπαθήσε­ι να διαλευκάνε­ι την υπόθεση, έχοντας και ένα σύμμαχό στο πλευρό της. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να βρει μια νέα ισορροπία με την βοήθεια του εργοδότη της, που είναι πάντα πρόθυμος να της σταθεί, μετά τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθ­εί.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece