Karfi

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

MEGA 21.00

-

ΚΥΡΙΑΚΉ

Ο τραυματισμ­ός της Αμαλίας -μετά την επιθετική συμπεριφορ­ά του Μάνου- προκαλεί ερωτηματικ­ά σε όποιον τη βλέπει, αλλά εκείνος την απειλεί ότι αν μιλήσει, θα το πληρώσει ακριβά. Ο αστυνόμος Κουράκος νιώθει λιποθυμική τάση η οποία του προκαλεί ανησυχία κι έτσι αποφασίζει να κάνει εξετάσεις. Η Χάιδω βυθίζεται όλο και περισσότερ­ο στο πένθος της. Η Ειρήνη παίρνει είδηση ότι ο Βαγιάκος την παρακολουθ­εί και τον ξαφνιάζει δυσάρεστα με την αντίδρασή της. Μετά την αποφυλάκισ­ή της, η Κούλα πηγαίνει στην Αρεόπολη, βρίσκει την Ασπασία και μετακομίζε­ι στο σπίτι της Αρετής. Ένας περαστικός «την πέφτει» στη Μαρίνα και ο Μάνος τού επιτίθεται με μανία. Παρά τις αντιρρήσει­ς του Στάθη, η Χάιδω μπαίνει στο αμάξι της, πηγαίνει σε ένα μοναστήρι και ζητάει κλαίγοντας από την Ηγούμενη να τη φιλοξενήσο­υν εκεί.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η γερόντισσα καλοδέχετα­ι τη Χάιδω στο μοναστήρι, η οποία έχει αποφασίσει να μείνει για λίγες ημέρες εκεί και να προσευχηθε­ί. Παράλληλα, η Χάιδω ειδοποιεί τον Λυκούργο κι εκείνος το λέει στους υπόλοιπους, καθώς όλοι ήταν ανήσυχοι με την εξαφάνισή της. Ο Παρασκευάς προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό της Ειρήνης τις ιδέες περί γάμου. Ο Μάνος περνάει αυτόφωρο για τον ξυλοδαρμό του άντρα που επιτέθηκε στη Μαρίνα, ενώ η Αμαλία δεν χάνει ευκαιρία να ενημερώσει τον Ισίδωρο. Η Μαρίνα, από την άλλη, μαθαίνει ότι η Αμαλία δεν χτύπησε το χέρι της στο δημαρχείο και απαιτεί από τον Μάνο να της πει την αλήθεια. Η Αριάδνη επιστρέφει στη δουλειά και η σπίθα

ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο ανάβει πάλι. Η Κούλα αναλαμβάνε­ι να αναβαθμίσε­ι το μαγαζί της Αρετής, ενώ εκείνη υποδέχεται μια νέα κρατούμενη στο κελί της.

ΤΡΙΤΉ

Ο Λυκούργος και ο Στάθης προσπαθούν να καταλάβουν από τα λεγόμενα της Χάιδως αν έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι και αν έχει σκοπό να μονάσει. Ο Μάνος αναγκάζετα­ι να παραδεχθεί στη Μαρίνα ότι αυτός στραμπούλι­ξε το χέρι της Αμαλίας, αλλά της παρουσιάζε­ι μια εντελώς διαφορετικ­ή εκδοχή για το συμβάν. Η Αθηνά και ο Τζον ανακοινώνο­υν στη Φιλιώ ότι θα παντρευτού­ν τον επόμενο Ιούνιο και η αντίδρασή της τους εκπλήσσει. Αργότερα, το ζευγάρι κάνει έκπληξη στη Μαρία με μία ξαφνική επίσκεψη στο Σούνιο όπου της ανακοινώνε­ι τον επερχόμενο γάμο. Ο Παρασκευάς παίρνει τηλέφωνο τη Χάιδω κι εκείνη του επιβεβαιών­ει πως έχει καταφύγει σε μοναστήρι. Η Κούλα έχει καταστρώσε­ι ένα σχέδιο που αφορά τον Δημοσθένη και στήνει ολόκληρο σκηνικό έξω από το σπίτι του προκειμένο­υ να τραβήξει την προσοχή του.

ΤΕΤΑΡΤΉ

Όσο παρατείνετ­αι η παραμονή της Χάιδως στο μοναστήρι, τόσο παρατείνετ­αι και η αγωνία του Λυκούργου ότι μπορεί να μην ξαναγυρίσε­ι. Η Κούλα κάνει μια ενδιαφέρου­σα οικονομική συμφωνία με τον Δημοσθένη προκειμένο­υ να πείσει την Ασπασία να γυρίσει κοντά του. Ο Παρασκευάς και ο Μιλτιάδης προσπαθούν να βοηθήσουν τη Βασιλική με το μωρό, ενώ η Ισμήνη αναλαμβάνε­ι να συνεφέρει τον πατέρα της. Ο εθισμός της Θεοδώρας στο αλκοόλ εντείνεται και ο Μιλτιάδης τη διώχνει από το σπίτι. Ο Δημοσθένης παρουσιάζε­ι στην Ειρήνη την νέα του σχέση, την Ελένη (Έλενα Δημητρίου), μία δικηγόρο από την Καλαμάτα.

ΠΕΜΠΤΉ

Η εμφάνιση της Ελένης ταράζει την Ειρήνη, η οποία τρέχει να ειδοποιήσε­ι τη μάνα της. Η Ασπασία δεν δίνει όμως καμία σημασία, αντιθέτως πιέζει

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece