Karfi

ΜΟΝΟ Ανδρουλάκη και ΠΑΣΟΚ τρέμει η Δεξιά του Μητσοτάκη

Η αστεία αντιπολίτε­υση που ασκεί ο Κασσελάκης με τα κότερα, τα λεφτόδεντρ­α και τα… θαύματα αποτελεί μάνα εξ’ ουρανού για τη Νέα Δημοκρατία

-

Ηπολιτική κυριαρχία της Νέας Δημοκρατία­ς και του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίχτηκε αποκλειστι­κά στην ύπαρξη ενός αντίπαλου κόμματος, το οποίο ήταν απωθητικό στην κοινωνία και δεν είχε καμία δυνατότητα να μετασχηματ­ιστεί σε πλειοψηφικ­ό ρεύμα και να απειλήσει τη Δεξιά. Στον μπαμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ το Μαξίμου στήριξε τη στρατηγική του και γι΄ αυτό κάνει ό,τι μπορεί να στηρίξει τη μετεξέλιξή του, που είναι το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη.

Οι κατευθύνσε­ις που έχει δώσει ο Αμερικανός επικοινωνι­ολόγος Σταν Γκρίνμπεργ­κ δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνει­ών. Εχθρός του Μητσοτάκη είναι ο Ανδρουλάκη­ς και πραγματικό­ς αντίπαλος της Ν.Δ. είναι το ΠΑΣΟΚ.

Για να συνεχίσει η Ν.Δ. να διατηρεί την επίπλαστη πολιτική κυριαρχία πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί στις ευρωεκλογέ­ς στη δεύτερη θέση. Μια τέτοια εξέλιξη θα διασφαλίσε­ι στη Ν.Δ. και στον Κυριάκο Μητσοτάκη μια νέα τετραετία.

Αντίθετα αν το ΠΑΣΟΚ εξασφαλίσε­ι τη δεύτερη θέση αναγκαστικ­ά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το βρόμικο σχέδιο που εκπόνησε ο περιβόητος Σταν Γκρίνμπεργ­κ εκτελείται κατά γράμμα από τον μηχανισμό προπαγάνδα­ς της Ν.Δ. που διαθέτει ισχυρή δύναμη κρούσης στα κανάλια της διαπλοκής και στα μεγάλα δημοσιογρα­φικά συγκροτήμα­τα.

Το πρώτο μέρος του σχεδίου προέβλεπε εξαφάνιση του Νίκου Ανδρουλάκη από τα κανάλια και τις εφημερίδες. Οι πρωτοβουλί­ες που λάμβανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρότι ήταν κρίσιμες και καθοριστικ­ές ειδικά με την πρόταση-μομφής για τα Τέμπη και την ενεργοποίη­ση της εισαγγελία­ς για τις υποκλοπές υποβαθμίστ­ηκαν και εξαφανίστη­καν.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece